Lyhörd och alltid tillgänglig.
Josefine Lecander
Josefine Lecander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
.Josefine Lecander har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Josefine Lecander har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 126 omdömen med ett betyg på 4.8. Josefine Lecander har haft 38 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
126 omdömen om Josefine Lecander
Josefin är väldigt duktig och snäll. Hon är så hjälpsam och förklarat allt på enkel sätt. Väldigt imponerade beteende! 👍
Jag har träffat flera mäklare under de senaste 6 månaderna när vi har letat efter ett hus, från olika fastighetsbyråer, inklusive Svensk Fastighetsförmedlingen, men kan sammanfatta och säga att Josefine var bäst !
Jag och min man har letat efter hus i ca 6 månader. Hi har varit på många visningar och träffat flera mäklare. Josefine var den första som gav oss känsla att hon tar oss på allvar. Hon har lyssnat på våra funderingar och har kommit med svar som vi har upplevt som kunniga och dokumenterade. Hon har återkopplat till oss under hela processen. Hon har varit tillgängligt varje gång när vi behövde hennes råd eller förklaring. Hon har varit behjälpligt med att ordna med överlåtelse besiktningen. Hon har gjort allt för att saker...
Trevlig bemötande har man frågor angående bostaden så fixar hon detta snarast
Ödmjuk och hjälpsam! Stark rekommendation!
Mycket bra hjälpsam och professionell
Väldigt enkelt och smidigt att förhandla,be om information och helt enkelt ha ett samtal med Josefine. Tidigare mäklare jag har haft har inte svarat på sms eller samtal, samt väldigt dålig service. Josefine har hjälpt jätte mycket och har varit jätte trevlig, hon har haft förståelse får båda partners med att möta våra behov. Finns inget negativt med Josefine och kommer definitivt ta kontakta henne i framtiden om vi behöver en mäklare igen
Josefine var mycket hjälpsam i vår bostadsaffär och vi kan varmt rekommendera henne i uppdrag.
Josefine är väldigt trevlig och snäll, gav bra svar på våra frågor och var väldigt hjälpsam hela vägen.
Tack! Hoppas ni kommer trivas jättebra i lägenheten!:)