Josefine Lecander

Josefine Lecander

Josefine Lecander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan

Josefine Lecander har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Josefine Lecander har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 153 omdömen med ett betyg på 4.8. Josefine Lecander har haft 42 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

153 omdömen om Josefine Lecander

Sedan starten hos Reco 2023
Nathalie S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Lecander en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Trollhättan

Väldigt nöjda. Hjälpte oss genom bostadsaffären på ett snabbt o smidigt sätt 👍

Malin H
Hjortmossen

Kunnig och hjälpsam, väldigt lätt att få tag på vilket underlättar hela processen.

Nils Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Lecander en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Trollhättan

Duktig och effektiv mäklare, rekommenderas starkt!

Peter P
Trollhättan

Trygg, kompetent, bra på återkopplingar, bra guide genom affären

Margareta W
Trollhättan

Trevligt och professionellt bemötande. Josefin gjorde visning och kontraktskrivningen lätt. Bra med information. Kan verkligen rekommendera Josefin Lecander på Svensk Fastighetsförmedling.

Christina S
Trollhättan

Josefine är engagerad, kunnig och hjälpsam. Jag är mycket nöjd.

Sara K
Köpte sitt hus med hjälp av Josefine Lecander en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Trollhättan

Vi kände Josefine sedan tidigare då hon sålt vår nuvarande bostad och vi kände redan tidigare ett stort förtroende för henne. Hon var mycket proffsig under hela processen då vi köpte vår nya bostad - allt från visning, under budgivning och hela vägen fram till kontraktskrivning. Vi känner oss mycket trygga med Josefine - hon har ett stort kunnande, hon är proffsig och inger stort förtroende och lugn. Vi vill varmt rekommendera Josefine som mäklare både vid egen försäljning och i letande och köp av ny bostad.

Martin D
Tingvalla

Josefine varit påläst och förtroendegivande och har gjort att det känns som att det har varit ett rätt beslut att köpa lägenheten

Anneli L
Trollhättan

Josefine är en alldeles utmärkt mäklare. Trevlig ingav stort förtroende och jag kommer helt säkert kontakta henne igen om fler fastighetsaffärer skulle bli aktuellt.

Reinhard Rune Evald O B
Trollhättan

Bra jobbat! Visning på förmiddagen och kontraktsskrivning och kontantisats på eftermiddagen