Från start till mål var det en mycket bra upplevelse. Josefine var väldigt professionell och kunnig genom hela processen. Jag skulle inte tveka att rekommendera henne till kollegor och jag skulle gärna arbeta med henne igen om jag någon gång behöver sälja en bostad.
Josefine Lecander
Josefine Lecander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
.Josefine Lecander har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Josefine Lecander har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 138 omdömen med ett betyg på 4.8. Josefine Lecander har haft 39 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
138 omdömen om Josefine Lecander
Processen var tydlig, snabb och effektiv. Lägenheten var såld innan annonsen lagts upp. Josefine förhandlade upp priset med 50000kr
Josefine får ett höga betyg av mig som köpare, hon visar ett stort engagemang och är mån om både köpare och säljare, hon har en gedigen kunskap om alla objekt som hon mäklar och behöver sällan läsa innantill vid visningar, dessutom är hon punktlig, som ger ett mycket gott intryck enligt mig.
Mycket proffesionell och trevlig mäklare Lyssnade på vad vi hade för önskemål och var väldigt aktiv i försäljningen. Uppdaterde oss om hur det gick med intresseanmälningar osv Kan varmt rekommendera Josefine Levander om ni går i säljtankar
Supertrevlig och kunnig, kan varmt rekommendera.
Josefine is very profesional ,and explaine every step perfectly ,thank you so much
Josefine gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vårt radhus. Hon var engagerad, professionell och tydlig genom hela processen. Kommunikationen fungerade jättebra, alltid snabb återkoppling, vilket gjorde hela försäljningen smidig och enkel. Josefine är en mäklare vi gärna rekommenderar!
Supertrevlig och professionell. Alltid snabb på att återkoppla.
Toppen tycker jag. Utan erfarenhet av andra mäklare. Birgitta J
Trevlig bemötande och hon ger sin tid när man har frågor angående bostaden. Mkt hjälpsam och kunnig på sitt jobb. Jag skulle rekommendera henne till alla mina vänner.
Tack för era fina ord! Jag hoppas och tror att ni kommer trivas jättebra i ert nya hem:)