Marcus Marcelius Samnegård

Marcus Marcelius Samnegård

Marcus Marcelius Samnegård är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan

Marcus Marcelius Samnegård har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Marcus Marcelius Samnegård har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 149 omdömen med ett betyg på 4.8. Marcus Marcelius Samnegård har haft 42 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

149 omdömen om Marcus Marcelius Samnegård

Sedan starten hos Reco 2020
Sevim Y
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Marcelius Samnegård en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Sylte

Jag är otroligt nöjd med Marcus som mäklare! Han var professionell, lyhörd och alltid tillgänglig när jag hade frågor. Han gjorde hela försäljningsprocessen enkel och trygg, och jag kände mig verkligen stöttad hela vägen. Tack vare hans engagemang och kunnande gick försäljningen smidigt och resultatet blev mycket bra. Jag kan varmt rekommendera Marcus!

Benny J
Köpte sin bostad med hjälp av Marcus Marcelius Samnegård en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Sjuntorp

Han är proffsig och kunnig i sin roll. Mycket trevlig person

Nawfal D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Marcelius Samnegård en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Kronogården

Hej Jag är mycket nöjd Jag tackar Marcus

Joao R
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Marcelius Samnegård en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Björndalen

I had an excellent experience with Marcus during my recent home purchase. From the very first meeting, he showed professionalism and seemed genuinely happy to help me. He was always quick to respond to my questions.

Ingemar J
Björndalen

Marcus mötte oss o vårt hus med respekt i den tillspetsade situation vi befann oss. Han visade sig vara en mäklare med praktisk kunskap o förståelse för hur ett väl planerat o väl byggt hus fungerar. Dessutom visade Marcus även respekt för marknad o köpare o den lag o etik som gäller för mäklande av hus. Sammantaget innebar Marcus insats ett gott resultat för oss o köpare. IoM

Lena G
Trollhättan

Marcus är lyhörd och inger trygghet Återkoppla vid funderingar.

Andries V
Grevsågen

Jag är mycket nöjd med det arbete Marcus gjorde. Han är en mycket erfaren person inom sitt område och väldigt vänlig. Mycket lyhörd och professionell. Han förklarade och jag förstod absolut alla detaljer från honom, även om jag inte är svensktalande. Uppriktigt tack och respekt.

Vivek S
Frostmätaren

Han har varit en jätte bra mäklare !! Super Nöjd

Sven-Eric S
Centralt

Desto längre processen fortskred desto bättre info och service/stöd gav han. Mötet med säljaren och kontraktsskrivningen var odramatiskt, flexibilitet och närmast familjär stämning utan att missa viktig juridisk formalia skapade trygghet och bra känsla hos båda parterna.

Karin S
Centralt

Bra bemötande under visning. Vid kontraktskrivning, noggrann vid alla delar. Marcus har utfört allt det som förväntas av en mäklare när man köper lägenhet. Plus är att han visar genuint intresse för oss som kunder. Extra plus, humor.