Rebecca Andersson

Rebecca Andersson

Rebecca Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Rebecca Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Rebecca Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 35 omdömen med ett betyg på 4.6. Rebecca Andersson har haft 28 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-11

35 omdömen om Rebecca Andersson

Birgitta Å
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Eriksberg

Min uppfattning av Rebecca är bara positiv. Snabba svar och alltid glad . Det är min man som har haft den mesta konversationen med Rebecca. Med vänlig hälsning Birgitta

Catrine M
Köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Trevlig …………………………:::………..:…..

Christian P
Högsäter

Mycket vänlig kontakt. Mycket kompetent partner i säljprocessen.

Jarmo N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Söder

Mycket trevlig. Saklig och bra visnings sätt. Följer upp bra efter visning. Snabb på alla sätt.

Bernt M

Fungerade bra………………………………………..

Melina Bewe A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Centralt

Positiv, trevlig och proffsig. Fanns tillgänglig hela tiden. Mycket engagerad och hjälpsam.

Gunnar Sahlin Consulting Ab G
Strand

Rebecca Andersson utförde uppdraget på bästa sätt. Hon höll oss uppdaterade på möjligheter informerade om utvecklingen och var lätt tillgänglig för frågor från oss. Hon har god kompetens på både praktiska och formella frågor. Rebecca har fin personlighet och är lätt att kommunicera med. Vi ger henne högsta rekommendation!

Vigdis Moe S
Strand

Rebecca Andersson utförde uppdraget på bästa sett. Hon höll oss uppdaterat på möjligheter, informerade om utvecklingen och var lett tillgänglig för frågor från oss. Hon har god kompetens på både praktiske och formella frågor. Rebecca har en fin personlighet och är lett å komunisera med. Vi ger henne vår bästa anbefaling.

Mikael J
Kurveröd

Proffsig, lyhörd och ödmjuk. Mycket nöjd med Rebecca som mäklare vid vår försäljning.

Margareta C
Strand

Jag ger högsta betyg för Rebecca Andersson som har gjort mitt köp till en verkligen trevlig upplevelse! Helt proffessionel och dessutom alltid ett stöd när det behövdes! Stort tack Rebecca❣️