Joanna Bartjokas

Joanna Bartjokas

Joanna Bartjokas är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

Joanna Bartjokas har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Joanna Bartjokas har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 4.8. Joanna Bartjokas har haft 19 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

21 omdömen om Joanna Bartjokas

Sedan starten hos Reco 2024
Markus R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joanna Bartjokas en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Kista

Hjälpsam, tillmötesgående och mycket professionell! Stark rekommendation på Joanna.

Svar från Joanna Bartjokas

Stort tack för dem orden Markus det betyder mycket för mig att höra! Allt gott!

Svar från Joanna Bartjokas

Tack snälla för det Sara och lycka till med allt!

Kiran S
Köpte sitt hus med hjälp av Joanna Bartjokas en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Akalladalen

Vi är så tacksamma för allt stöd, tålamod och engagemang. Joanna är en mäklare som verkligen arbetar från hjärtat – alltid tillgänglig, hjälpsam och genuint mån om att allt ska kännas rätt. Man känner sig trygg från början till slut.

Svar från Joanna Bartjokas

Stort tack för dem varma orden! Det gläder mig verkligen att ni känt er trygga och väl omhändertagna under hela processen. Tack för ert förtroende!

Dmitry P
Vällingby

Jag är så tacksam för all hjälp jag fick av Joanna Bartjokas under mitt bostadsköp. Hon är inte bara professionell och kunnig, utan också varm och omtänksam. Hon fanns alltid där för att svara på mina frågor, ge råd och hitta lösningar när något kändes svårt. Tack vare hennes stöd kände jag mig trygg genom hela processen. Jag kan verkligen rekommendera henne till alla som vill köpa eller sälja bostad!

Svar från Joanna Bartjokas

Stort tack för dina fina ord och förtroendet! Det gläder mig att du kände dig trygg genom processen. Jag önskar dig all lycka i ditt nya hem!

Pirjo J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joanna Bartjokas en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vällingby

Ett gott första intryck som höll hela vägen till försäljningen. Jag upplevde Joanna som seriös, påläst och engagerad. Joanna gick lätt att få kontakt med och är hjälpsam om det är något man vill få hjälp med- även inför en visning. Övertygande i att vilja få till ett avslut. Trots den tuffa marknaden nu, så fick vi ett bra resultat 👍 Rekommenderar Joanna för en försäljning ⭐️

Svar från Joanna Bartjokas

Tack så mycket för dina fina ord och för förtroendet att få hjälpa till med försäljningen! Det gläder mig att du kände dig trygg och nöjd genom hela processen – det är precis så jag vill att det ska kännas. Trots utmaningarna på marknaden är det fantastiskt att vi tillsammans nådde ett bra resultat. Tack igen för rekommendationen och förtroendet – det betyder mycket!

Michaela F
Akalla

From the very first meeting, I knew Joanna was the broker I wanted to work with for the sale of my apartment. She was warm, approachable, and professional. Most importantly, she came across as genuinely honest. I truly valued her openness and the way she explained each step of the selling process clearly, which helped ease my anxiety during what can often be a stressful experience. Her attention to detail stood out, especially in preparing the apartment for photos. The interior styling she suggested made a huge difference,...

Svar från Joanna Bartjokas

Thank you so much for your kind words! It truly means a lot to me that you felt supported and well taken care of throughout the process. Selling a home can be an emotional journey, and I’m glad I could make it feel a little easier and more reassuring for you. I’m especially happy to hear that both you and the buyer felt comfortable and confident – that’s always my goal. It’s been a real pleasure working with you, and I’m grateful for the trust you placed in me. Thank you again for recommending me so warmly – it really is the best feedback I could hope for. Warm regards, Joanna

Safiqul I
Kista

That wis my first time buying property in Sweden and it was awesome experience with Joanna . She is best .

Svar från Joanna Bartjokas

Thank you so much for your kind words! I’m really glad to hear that. Wishing you all the best in your new home!

Tyra W
Akalla

Otroligt trevlig, tillmötesgående och tålmodig. Var väldigt nervös inför både visning och kontraktsskrivning och Joanna fick mig att känna mig väl till mods

Svar från Joanna Bartjokas

Tack snälla för dina fina ord! Det betyder mycket att höra. Jag är glad att jag kunde göra både visningen och kontraktsskrivningen till en trygg och positiv upplevelse för dig. All lycka till i ditt nya hem!

Lena Å
Hässelby

Mycket nöjd med Joanna som mäklare, kunde inte valt en bättre. Mycket professionellt bemötande Tydlig i kommunikationen. Fick snabbt förtroende, för hennes kunskaper. Svarade på frågor snabbt alltid tillgänglig. Kände mig mycket trygg hennes kunskaper. Kommer att varmt rekommendera Joanna som mäklare.

Svar från Joanna Bartjokas

Tusen tack för dina fina ord – det betyder otroligt mycket! Det har varit ett sant nöje att få hjälpa dig genom processen, och jag är så glad att du känt dig trygg och väl omhändertagen. Att få ditt förtroende är inget jag tar för givet. Stort tack igen!

Zahid E
Husby

Joanna är väldigt professionell, hon är lyhörd hon är väldigt proaktiv för både kund och säljare hon har alltid en till (extra) lösning vilket jag tycker är jättebra det var flera punkter som jag som säljare och köpare inte kom överens men hon hade ett väldigt schysst inställning vilket skapade en trygg atmosfär och det blev ett väldigt bra avslut. Det är stor skillnad på mäklare och mäklare Joannas personlighet är karismatiskt hon vill jobba för en bra affär inte för att tjäna pengar. Hennes lugna attityd och självsäkerhet...

Svar från Joanna Bartjokas

Stort tack för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att du kände dig trygg genom hela processen. Tack också för att du lyfter fram min inställning och personlighet – det är sådant som ger mig energi och motivation i mitt arbete varje dag. Jag uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver. Oerhört tacksamma hälsning, Joanna Bartjokas