Tommy Andersson

Tommy Andersson

Tommy Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

Tommy Andersson har varit registrerad mäklare sedan 1989-05. Tommy Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 157 omdömen med ett betyg på 4.7. Tommy Andersson har haft 14 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

157 omdömen om Tommy Andersson

Sedan starten hos Reco 2016
Thomas A
Sålde sitt hus med hjälp av Tommy Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Södra Villastad

Mycket bra och kunnig samt gav råd som andra mäklare inte tipsade om.

Roweid S
Köpte sitt hus med hjälp av Tommy Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Södra Villastad

Trevligt och professionellt bemötande. Mycket nöjd, stort tack till dig Tommy!

Alireza A
Hässelby Norra Villastad

Mycket professionell hjälp och kunnig person som hade våra hus. MVH Ali

Jonas H
Solhöjden

Erfaren och stabil kille som vet vad som behöver göras, samt hur -, och när detta bör göras. Han är engagerad i sitt arbete med att driva affären mot målet, oavsett om det är måndag morgon eller lördag kväll. Kort sagt är Tommy ett säkert kort. /Jonas Holmgren

Svar från Tommy Andersson

Tack Jonas för ett gott samarbete och ditt fina omdöme - mycket värmande! Hoppas att du nu även hittar ett nytt boende inom kort!

Karolina S
Solhöjden

"Vi är otroligt nöjda med vår mäklare och hela försäljningsprocessen. Han var flexibel och lyhörd för våra behov och önskemål, och det märktes tydligt att han genuint ville att allt skulle bli så bra som möjligt för oss. Vi uppskattade verkligen att han alltid var tillgänglig när vi hade frågor, att han tog sig tid att förklara och att han hela tiden låg steget före. Han gjorde mer än vi förväntade oss och skapade en trygghet genom hela resan – från första mötet till avslutad affär. Tack vare hans engagemang och kunnande...

Svar från Tommy Andersson

Tack Karolina! Det har varit jättekul att hjälpa er sälja ert charmiga hus! Och stort grattis förresten till nya lägenheten!

Isabelle R

Köpt bostad genom Tommy Andersson. Tommy är en väldigt engagerad mäklare som tar tid att lyssna och informera båda parterna så att affären kan skötas på bästa sätt. Rekommenderas!

Svar från Tommy Andersson

Hej Isabelle! Stort tack för de fina orden! Ser fram emot att hälsa på er längre fram när ni kommit iordning!

Molly S

Tommy har varit engagerad, uppmuntrande och tillgänglig och gjort sitt bästa för att hjälpa oss att sälja vårt hus.

Svar från Tommy Andersson

Hej Molly! Hoppas du haft en fin sommar! Tack snälla för ditt/ert fina omdöme! Lycka till med nya boenden!

Julia P
Spånga

Vi uppskattade Tommy enormt mycket när vi köpte vårt hus. Tommy tog sig tid till att svara på våra frågor och fick oss att känna oss trygga genom köpet. En toppenmäklare att köpa sin bostad från! Vi rekommenderar Tommy starkt!

Svar från Tommy Andersson

Hej Julia! Blev jätteglad för ert fina omdöme! Stort lycka till i er nya bostad, och hoppas kunna hälsa på er igen längre fram, när ni gjort villan till ”er”! Ha en fin sommar!

Ligia G
Kälvesta

Tommy har hjälpt mig med försäljning av mitt hus. Mycket snabb hantering av försäljningen! Jag fick många bra och nyttiga tips om hur jag skulle förbereda huset och Tommy var ett mycket bra stöd under hela försäljningsprocessen.

Svar från Tommy Andersson

Stort tack Ligia för dina fina ord och omdöme! Det har varit jätteroligt att hjälpa till med försäljningen, och hoppas nu att du finner ett nytt drömboende inom kort! Vi hörs snart igen!

Gunnar B

Tommy är erfaren och kunnig. Ligger på bra i försäljningens fasen. Fick dessutom utomordentlig hjälp med deklarations uppgifterna efter försäljningen. Har en förmåga att prata lite mer än att lyssna men han producerade.

Svar från Tommy Andersson

Hej Gunnar, och tack för dina fina ord och omdöme! Hoppas även att ni nu ska trivas i ert nya boende!