Proffsig, lugn och närvarande genom hela processen. Kan varmt rekommendera Jenny.
Jenny Kjellsson
Jenny Kjellsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Växjö
.Jenny Kjellsson har varit registrerad mäklare sedan 2001-07. Jenny Kjellsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 205 omdömen med ett betyg på 4.7. Jenny Kjellsson har haft 49 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
205 omdömen om Jenny Kjellsson
Professionellt bemötande. Känns mycket tryggt att ha Jenny som mäklare
Kan varmt rekommendera Jenny. Kunnig, lugn, bra bemötande, lyssnande och erfaren. Skulle gärna använda henne igen om jag sålde en bostad i närtid.
Jenny är proaktiv och engagerad. Hon håller sina löften och, inte minst, hon är också väldigt trevlig!
Mycket seriös och engagerad hör av sig och informera
Kändes lugn och trygg för en oerfaren bostadsköpare. Tack för ett fint bemötande.
Hon är en professionell mäklare som jag haft kontakt med många gånger, både som säljare och köpare. Hon är saklig och noggrann och har ett trevligt bemötande. Hon är pragmatisk och realistisk vilket jag uppskattar.
Jenny har varit professionell, personlig och skicklig under vår försäljningsprocess. Hon är förtroendeingivande och lugn - genomförde affären på ett tryggt sätt.
Mycket bra bemött av Jenny Kjellsson. Förväntningarna blev uppfyllda Hon är trevlig och har jobbat mycket med vår försäljning, Mvh Agne o Monica
Jenny var snäll och verkade kompetent, kommunikationen gick bra.