Martina Börjesson

Martina Börjesson

Martina Börjesson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Martina Börjesson har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Martina Börjesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 76 omdömen med ett betyg på 4.8. Martina Börjesson har haft 31 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

76 omdömen om Martina Börjesson

Sedan starten hos Reco 2017
Nelson S
Sålde sitt hus med hjälp av Martina Börjesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Rottne

Vi är mycket nöjda med Martina Börjesson och rekommenderar henne varmt! Hon var extremt duktig och professionell genom hela försäljningen. Hennes hjälpsamhet var enastående, och hon var alltid tillgänglig. Vi uppskattade särskilt att hon var proaktiv och kom med olika konstruktiva förslag på hur vi kunde agera strategiskt i processen. Detta ledde till ett mycket bra resultat. En mäklare som levererar! /N

Mikael W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Martina Börjesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Alvesta Centrum

Bra kontakter och snabba besked. Tips. Vid meddelandeskrivning börja med en välkomnande fras och avsluta med hälsning och namn.

Gunnar E
Vislanda

Bra bemötande och gott engagemang Lyssnar på både kund och besökare samt styrde affären ihamn

Stefan G
Vislanda

En avlyssnande person som passade mej. Eftersom huset nu är soldt så har det funkat fullt ut. Jag är mycket nöjd.

Jan F
Köpte sitt hus med hjälp av Martina Börjesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Moheda

Martina was always very kind and helpful throughout the whole process. She offered advice and took care of all the questions and issues we had. Outstanding performance! Thank you. She is your go to real estate agent in the Växjö area.

Maria F
Alvesta Öster

Martina är mycket bra som mäklare! Hon hade ett trevligt bemötande, kunnig Hon ordnade allt snabbt och smidigt!

Joacim F
Alvesta Öster

Hon är väldigt trevlig och tillmötesgående. Kanon mäklare. Jocke

Simela N
Alvesta

Mycket bra bemötande av Martina, bra och tydligt kommunikation, hjälpsam med att ge mig råd och tips när jag behöver.

Nils A
Grimslöv

Enkelt, smidigt, raka rör. Det man vill ha i en stor affär.

God Man Sara S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Martina Börjesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Alvesta

Proffissionell, förtroendeingivande