Jeg møtte Adam sammen med min svenske svigerdatter og det var mest de som hadde en dialog sammen. Adam var behagelig å samarbeide med, lett å forstå for meg som var norsk. Møtte villig opp på 2 ekstra visninger. Anbefales
Adam Meyner
Adam Meyner är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala
.Adam Meyner har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Adam Meyner har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.9. Adam Meyner har haft 54 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
33 omdömen om Adam Meyner
Trevlig mäklare som direkt insåg vilken typ av kund han hade att göra med och anpassade sig därefter. Inga klagomål alls!
Bra! Adam var hjälpsam och tillgänglig.
Allt har gått super! Alltid lätt tillgänglig och hjälpsam!
Adam är en otroligt skicklig mäklare. Han är lugn, metodisk, strategisk och extremt kunnig. Han inger ett väldigt förtroende och är mycket pålitlig. Allt gick supersmidigt från första till sista möte och han överträffade mina förväntningar. Jag fick min bostad såld till ett pris långt över förväntan.
Adam är en mäklare som verkligen gör skillnad. Han var lyhörd för mina önskemål, tydlig i all kommunikation och alltid tillgänglig när jag hade frågor. Tack vare hans lokalkännedom och engagemang kände jag mig trygg genom hela processen. Adam skapade förtroende direkt och gjorde bostadsköpet både smidigt och tryggt.
Bra mottagande lugnt och samlat samtal så att man hann med vad som gällde.
Väldigt bra och professionell. Gav snabba svar och kunde boka in extra visning på kort varsel
Trevlig, flexibel. Bra bemötande
Adam förstod genast att vi var seriöst interesserade av lägenheten och tog vaert muntliga anbud genast till bedömning och arrangerade ett svar fraen försäljaren som kunde accepteras. Avslut och genoföring av affären samma dag - smidig affär