Adam Meyner

Adam Meyner

Adam Meyner är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala

Adam Meyner har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Adam Meyner har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 44 omdömen med ett betyg på 4.9. Adam Meyner har haft 53 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

44 omdömen om Adam Meyner

Sedan starten hos Reco 2024
Jesper G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Meyner en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Kapellgärdet

Adam är väldigt professionell, strukturerad och tydlig. Affären gick mycket smidigt och Adam underrättade oss ständigt under processen.

Kalle Erik Emil P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Meyner en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Salabacke

Smidig och bra kontakt genom hela processen. Adam var väldigt proffsig

Oskar H
Luthagen

Proffesionellt bemötande och stort kunnande om marknaden i Uppsala.

Gärd Inger H
Höganäs

Det är första gången som jag har haft kontakt med en mäklare, men jag är mycket nöjd med Adam. Han återkopplade snabbt och var lätt att nå då frågor uppstod.

Pontus R
Kungsängen

Adam är lyhörd, kunnig och engagerad och var ett väldigt bra bollplank genom hela försäljningen. Rekommenderas varmt!

Stefan E
Höganäs

Otroligt duktig, tillmötesgående och driven i sitt yrke! Kan varmt rekommendera Adam till alla som ska sälja sin lägenhet i Uppsala.

Jing G
Luthagen

- Otroligt engagerad och professionell genom hela processen - Kände mig trygg från start till mål. Förväntningarna överträffades. - kan varmt rekommendera vidare

Ulrika R
Centrum

Snabb, tydlig och proffessionell

Jonas Ì
Luthagen

Det har varit mycket angenämt att jobba med Adam Meyner både under visning och efterföljande möten. Han är trevlig, effektiv och tydlig i all kommunikation. Jag rekommenderar gärna Adam Meyner.

Susanna C
Luthagen

På vilket sätt blev du bemött av mäklaren: Mäklaren var mycket professionell, vänlig och tillmötesgående under hela processen. Vilka förväntningar hade ni och hur levde mäklaren upp till dem: Vi hade förväntat oss tydlig information, snabba svar och gott stöd genom hela försäljningen, och mäklaren levde helt upp till dessa förväntningar. Alla våra frågor besvarades i tid och på ett klart sätt. Sammanfatta gärna din upplevelse av mäklaren vid försäljningen av din bostad på Luthagsesplanaden 9A: Jag är mycket nöjd med mäklarens...