Emilio Silva

Emilio Silva

Emilio Silva är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala

Emilio Silva har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Emilio Silva har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 4.7. Emilio Silva har haft 20 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-06 - 2023-05

38 omdömen om Emilio Silva

Sedan starten hos Reco 2021
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Emilio Silva en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
    • Höganäs
    2023-06-01 Verifierad kund
    Emilio har tålmodigt lotsat mig till att få sålt min lägenhet. Inkännande och alltid på bästa humör. Höll mig uppdaterad hela tiden, även då det var lite lite att berätta. Lugn och förtroendeingivande. Glad att jag valde honom efter flera intervjuer med andra mäklare.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Emilio Silva en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
    • Höganäs
    2023-05-31 Verifierad kund
    Trevligt och öppet bemötande! Snabb återkoppling med de frågor och den hjälp jag har behövt i samband med köpet.
    • Centrum Uppsala
    2023-05-27 Verifierad kund
    Emilio har varit smidig att samarbeta med. Lätt att få kontakt med, gett rimliga råd hela vägen och varit väldigt tillgänglig. Vi fick veta från lägenhetens köpare att han var tillmötesgående och proffsig på visningen. Vi är mycket nöjda!
    • Fålhagen
    2023-05-22 Verifierad kund
    Emilio var jättetrevlig och hjälpte till hela vägen.
    Var snabb på att svara och komma med information.
    Det kändes enkelt och tryggt för en som köpte för första gången.
    • Fålhagen
    2023-05-21 Verifierad kund
    Lyhörd, målinriktad och hjälpsam!
    • Kapellgärdet
    2023-05-15 Verifierad kund
    Emilio är bästa mäklaren i Uppsala!!!!
  • Eva Susanne S
    2023-05-02 Verifierad kund
    Mycket engagerad, lugn och trevlig personlighet.
    Lyssnade in och svarade förtroendeingivande på alla frågor. Snabb återkoppling och väl förberedd vid samtal eller möten.
    Hela upplevelsen var mycket positiv.
  • Anders S
    2023-05-02 Verifierad kund
    • Väldigt positivt bemötande på alla sätt och vis
    • Jag hade förväntningar att mäklaren skulle ge mig god tid att se hela lägenheten och svara på alla frågor som jag förberett. Mäklaren levde väl upp till mina förväntningar.
    • Min upplevelse med mäklaren är bara positiv. Han var lugn, lyhörd, kommunikativ och väldigt professionell i sitt arbete, med andra ord super duktig. Rekommenderas varmt av mig!
  • Agnes J
    2023-05-02 Verifierad kund
    Emilio är en oerhört kompetent mäklare, så proffsig och förtroendeingivande med full koll på läget! Emilio har förklarat allt tydligt och pedagogiskt, och visat enorm förståelse och respekt till oss som i samband med försäljningen gick genom en separation. Han har även varit otroligt lätt att få tag i, så fort det har varit någon fundering har han direkt kunnat svara på det! Emilio är en ytterst engagerad mäklare och vi är så tacksamma över att fått samarbeta med honom!
    2023-05-02 Verifierad kund
    Emilio har bemött oss med en otrolig kompetens och service. Han är sakkunnig och hjälpsam och har alltid ett leende på läpparna.
    Tack var det hans hjälp, kändes försäljningen trygg och säker.