Fantastiskt bemötande! Ringde ofta och uppdaterade både vid köp och försäljning vilket gav mig en bra bild av läget genom hela affären.
Emilio Silva
Emilio Silva är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala
.Emilio Silva har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Emilio Silva har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 156 omdömen med ett betyg på 4.8. Emilio Silva har haft 23 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
156 omdömen om Emilio Silva
Kunnig, trevlig, hjälpsam, proffsig.
Trevlig, påläst om området och föreningen, snabb på återkoppling, engagerad. Med andra ord en toppenmäklare!
Kunnig, påläst om området och föreningen, trevlig, snabb respons oavsett tid och dag, bra rådgivning, trevlig.
Emilio har lotsat oss genom vårat köp av lägenhet med ett lugn, seriöst framtoning och trygghet. Vi är supernöjda med honom.
Mycket kompetent och välinformerad kring hela försäljningen. Lätt att nå honom för frågor eller infomation.. Blev kontinuerligt informerad hur budgivningen och fick saklig bakgrund
Bra bemötande, svarar hjälpsamt på alla frågor angående lgh.
Han har ett väldigt bra bemötande och man känner sig sedd som person. Kunnig, vi fick tex. tips om hur vi ska göra för att undgå bankavgift eftersom vi betalar lgh. kontant. Sådant uppskattas!!🤗👍 Skulle inte tveka att rekommendera honom till vänner och bekanta!
Mycket kunnig och hjälpsam, tillgänglig för frågor. Uppdaterade mig kontinuerligt om utvecklingen. Artigt och alltid mycket trevligt bemötande. Hade erfarenhet från tidigare försäljning för ca 4 år sedan, och är mycket nöjd att jag valde samma mäklare igen.
Anpassade visning och senare andra möten efter våra möjligheter. Snabb, tillgänglig och svarade snabbt på telefon/sms. Enkel att ha göra med .