Jenny Olofsson

Jenny Olofsson

Jenny Olofsson är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala

Jenny Olofsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Jenny Olofsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 74 omdömen med ett betyg på 4.8. Jenny Olofsson har haft 56 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

74 omdömen om Jenny Olofsson

Sedan starten hos Reco 2024
Nima H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Olofsson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Salabacke

Hon var väldigt hjälpsam och trevligt, allt gick väldigt smidigt och enkelt, hon gjorde hela processen väldigt lätt.

Joakim A
Norra Luthagen

Proffsig och hjälpsam. Lätt att prata med och kunde mycket om lägenheten, ägaren, området och föreningen.

LINDA H
Kungsängen

Vi är otroligt nöjda med hela processen. Från första kontakt till avslutad affär har vi känt oss trygga, välinformerade och professionellt bemötta. Jenny skapade en lugn och förtroendeingivande känsla genom hela köpet. Det märks att hon verkligen brinner för sitt arbete och bryr sig om både säljare och köpare. Det gjorde stor skillnad för oss. Vi kan varmt rekommendera henne till andra som går i köp- eller säljtankar. Ett mycket professionellt och engagerat arbete.

Marie M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Olofsson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Salabacke

Fantastisk mäklare på alla sätt

Anthony T
Norra Luthagen

Ångrar inte mitt beslut att låta Jenny sköta försäljning av min bostad. Hon skötte det bra! En varm, enkel och pålitlig person att göra med.

Minna L
Luthagen

Väldigt trevlig, flexibel och dessutom med en professionen samt affärsmässig framtoning. Kan varmt rekommendera Jenny som mäklare!

Carina D
Luthagen

Mycket trevlig och kompetent mäklare. Rekommenderas varmt!

SYLVANA E
Centrum

Jenny är flexibel, inbjudande, tillgänglig samt positiv. Jag upplever Jenny som trygg och pålitlig

Rasmus H
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Olofsson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Alunda

Enkel att ha att göra med. Inte för på, men såg till att stötta efter man uppvisat intresse för objektet. Nöjd!

Ulla N
Norra Luthagen

Jenny Olofsson Agerade som en intresserad mäklare även av köparen. Ringde och hälsade välkommen till visningen, glad och positiv vid visningen. Svarade på frågor och berättade. Tillmötesgående, svarade alltid, morgon, dag eller kväll vid tex budgivningen. Känner att jag är välkommen att höra av mig till Jenny, då jag har frågor och funderingar. Vid mötet med säljarna på Mäklarhuset höll Jenny en bra och lättsam genomgång av allt som skulle avhandlas. En i mitt tycke mycket bra och kompetent mäklare. Ulla Åström Nordin