Mina Rostvik
Mina Rostvik är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala
.Mina Rostvik har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Mina Rostvik har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 141 omdömen med ett betyg på 4.9. Mina Rostvik har haft 44 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
141 omdömen om Mina Rostvik
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sin lägenhet med hjälp av Mina Rostvik en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Vi är så nöjda! Det var vår första lägenhetsförsäljning och Mina guidade oss genom varje steg. Hon var alltid trevlig, tydlig, noggrann och lättillgänglig. Finns inget att klaga på! Säljer vi i Uppsala igen kommer vi absolut välja Mina som mäklare!
Vi är väldigt nöjda med hur Mina hanterade vår bostadsaffär. Alltid bra bemötande och hög tillgänglighet under hela affären samt att hon på ett bra sätt höll uppe tempot i processen för att få till en affär i rätt tid.
Väldigt smidig försäljningsprocess och Mina var lyhörd och organiserad. Guidade och höll oss informerade.
Fick Mina som mäklare av en slump då den tidigare slutade på firman. Och det blev jättebra, supernöjda med resultatet av försäljningen, allt gick så smidigt. Rekommenderar verkligen henne!
Mina har varit helt klockren mäklare. Hon har varit extremt hjälpsam och professionell. Hon har varit aktiv i att få ut det bästa utgångsläget för försäljning av min lgh och haft extra privatvisningar på obekväma tider för henne. Hon har alltid varit mån och att jobba efter mina önskemål och alltid hjälpt mig förstå marknaden och hantera förväntningar.
Det finns egentligen ingenting negativt att säga om Mina och jag skulle kunna fortsätta i all oändlighet med att skriva hur bra hon har varit. -
Den ärlighet Mina utstrålar, och det att hon tar sig tid att ge oss möjlighet att fatta informerade och välgenomtänkta beslut genom hela säljprocessen är det som gjorde att vi valt Mina som mäklare för tredje gången. Samtidigt som hon uppfyller allt detta sagda har hon alltid lyckats med att nå ett gott resultat.
Mina är en genuin person som lyssnar på både säljares och köpares behov. Hon är lätt att prata med och har stor lokalkännedom.
Vi tvekade inte att anlita henne andra gången och igen var vi jätte nöjda under hela processen. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Mina Rostvik en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Mina Rostvik är en utmärkt mäklare. Det var en bra upplevelse och mäklaren var snäll, kunnig och hjälpsam.
Mäklaren förstod situationen och var bra på att tydligt förklara allt om bostaden osv. Processen var lättare än den brukar vara.
Skulle definitivt rekommendera mäklaren till en vän eller kollega. -
Fantastisk upplevelse att arbeta med Mina, efter mindre än 1 vecka var lägenheten såld redan innan vi hade hunnit lägga ut den officiellt till försäljning.
God kommunikation & en härlig attityd! -
Mäklaren överträffade våra förväntningar på tillgänglighet och tillmötesgående. Mina var ett väldigt bra stöd genom hela processen.