Toppklass på bemötande och engagemang. Tålmodig, Flexibel och lyhörd över mitt behov och ger tydliga förslag över vilken väg som vi skulle gå och hon gjorde ingen besviken. Bästa! Jag förväntade mig en lång process för att sälja vid rätt läge för mig och jag förväntade mig ärliga svar på mina funderingar. Mina guidade mig väl under hela resan och hon fanns tillgänglig hela tiden!
Mina Rostvik
Mina Rostvik är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala
.Mina Rostvik har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Mina Rostvik har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 278 omdömen med ett betyg på 4.8. Mina Rostvik har haft 44 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
278 omdömen om Mina Rostvik
Bra och sakkunnig. Varmt bemötande och uppmuntrande till försäljning utan att vara för på. För oss som var förstagångsköpare så hade det varit önskvärt med ännu mer information om även de saker som de flesta tycker är basalt. Men det kanske var svårt att förstå att vi var förstagångsköpare.
Mina är mycket professionell och effektiv, hon ger ett varmt bemötande och goda råd. Vi köpte vår lägenhet via Mina och hon var det självklara valet när det blev dags att sälja samma lägenhet. Hon är lätt att få tag på och som säljare har vi känt oss både prioriterade och lyssnade på. Vi är mycket nöjda!
Mina var ett fint stöd under hela processen. Hon gav oss kloka råd som tillslut utmynnade i en lyckad försäljning.
Jättetrevlig kontakt med stöd och hjälp för alla frågor.
Vi har precis sålt vår lägenhet med hjälp av Mina och är väldigt nöjda. På en dryg månad från första mötet var lägenheten såld - och dessutom till ett bra pris efter endast en förhandsvisning. Bemötandet var rakt igenom proffsigt och vi skulle absolut rekommendera Mina till den som vill sälja sin lägenhet!
Kunnig, engagerad och serviceinriktad. Det kändes tryggt under hela försäljningsprocessen.
Mina är lyhörd och engagerad, hon förstod oss väl.
Vi är väldigt glada över att vi gav just Mina förtroendet att sälja vår lägenhet. Från första stund gav hon ett väldigt professionellt och förtroendeingivande intryck och hon svarade alltid snabbt och höll oss uppdaterade på allt som hände under processen. I slutändan resulterade det hela med en affär som vi blev mycket nöjda med och vi kan verkligen rekommendera Mina till alla andra som går i säljtankar!
Vi har fått ett fint bemötande av Mina och hon har varit väldigt hjälpsam under hela processen.