Jättetrevlig kontakt med stöd och hjälp för alla frågor.
Mina Rostvik
Mina Rostvik är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala
.Mina Rostvik har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Mina Rostvik har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 274 omdömen med ett betyg på 4.8. Mina Rostvik har haft 49 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
274 omdömen om Mina Rostvik
Vi har precis sålt vår lägenhet med hjälp av Mina och är väldigt nöjda. På en dryg månad från första mötet var lägenheten såld - och dessutom till ett bra pris efter endast en förhandsvisning. Bemötandet var rakt igenom proffsigt och vi skulle absolut rekommendera Mina till den som vill sälja sin lägenhet!
Kunnig, engagerad och serviceinriktad. Det kändes tryggt under hela försäljningsprocessen.
Mina är lyhörd och engagerad, hon förstod oss väl.
Vi är väldigt glada över att vi gav just Mina förtroendet att sälja vår lägenhet. Från första stund gav hon ett väldigt professionellt och förtroendeingivande intryck och hon svarade alltid snabbt och höll oss uppdaterade på allt som hände under processen. I slutändan resulterade det hela med en affär som vi blev mycket nöjda med och vi kan verkligen rekommendera Mina till alla andra som går i säljtankar!
Vi har fått ett fint bemötande av Mina och hon har varit väldigt hjälpsam under hela processen.
Mina var väldigt kunnig och engagerad!
Är inte första gången jag anlitar Mina, vilket såklart är eftersom hon är en sådan duktig mäklare. Professionell, tydlig och ärlig! Jag är supernöjd över hela processen, från första mötet till en klar affär. Jag skulle rekommendera henne hundra gånger om.
Väldigt trevlig och framåt man märkte att hon ville båda klienternas bästa, hon va kunnig och förklarade tydligt om de va några frågetecken.
Mina är fantastisk! Lyhörd, driven och hjälpsam. Vi kommer vända oss till Mina för framtida köp och försäljningar!