Tomas är en varm och kunnig mäklare som tar hänsyn till och anpassar sig efter våra behov som familj. Det kändes tryggt hela tiden under processen med tydlig kommunikation.
Tomas Östlund
Tomas Östlund är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala
.Tomas Östlund har varit registrerad mäklare sedan 2003-04. Tomas Östlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 245 omdömen med ett betyg på 4.8. Tomas Östlund har haft 35 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
245 omdömen om Tomas Östlund
Exemplarisk. Erfaren, lugn, metodisk, tydlig. Kan varmt rekommendera både till köpare och säljare.
Kändes mycket bra trygg och säker fick hjälp med alla mina funderingar
Tomas är inlyssnande och proaktiv på samma gång. Han ger kloka råd så att vi som säljare i god tid kan fatta kloka beslut.
Superbra mäklare som förklarar allt så att man förstår! Svarar snabbt och skötte affären smidigt.
Mycket professionell och bra genom hela försäljningsprocessen.
Trevlig tydlig och väldig mötesgående
Tomas va väldigt professionell och vänlig. Väldigt behjälplig när vi hade frågor, så kan varmt rekommendera honom.
Blev mkt bra bemött. Informerade på ett bra och lättfattligt sätt. Positiv o glad
Min dotter, bosatt i Uppsala, gick på visningen. Själv såg jag lägenheten på nätet och kontakten med mäklaren gick via mail och genom dottern som fick fullmakt att fullfölja köpet av lägenheten. Vi är båda mycket nöjda med bemötandet och handläggningen för att genomföra köpet. Proffektionellt!