Alla kategorier Frisör Stockholms län Täby Täby Klippstuga & Barbershop AB

Täby Klippstuga & Barbershop AB

Täby Torg 6, 183 34 Täby — Visa karta

1.0 i betyg av 1 rekommendationer
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 328 rekommendationer
Bondegatan 16, 11633, STOCKHOLM
Deevi Sthlm
Malin R:
Trevligare och duktigare frisör ska man leta länge efter. Matilda uppfyller alla önskemål, är behagelig och lyhörd. Efter ett besök hos henn...

Frisörer nära Täby Klippstuga & Barbershop AB:

Lyx by Rebecka

Lyx by Rebecka

38 recos
Evenemangsgatan 12B, SOLNA
Unna ditt hår lite vardagslyx! Vi på Lyx by Rebecka strävar efter att ge dig hög... Läs mer ›
Lyx by Rebecka
Nora J:
vart ska ja börja :) Varje gång jag går hit fylls jag av sååå positiv energi!! Jättesnälla tjejer och alltid nöjd med mitt resultat! 10 av 1...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 1 kund tycker om Täby Klippstuga & Barbershop AB

 • Hanna S
  Hanna S skrev om Täby Klippstuga & Barbershop AB
  TÄBY KLIPPSTUGA & BARBERSHOP: Gå inte dit!!! Mitt livs största misstag. En ordentlig varning. Jag (tjej med före-detta långt hår, det gick nedanför bröstkorgen, nu knappt axellångt), gjorde misstaget att gå dit för att "TOPPA" mitt inte så slitna hår. 380 kr tog dom i betalt. Det tog rätt lång tid också, ganska precis en timme, trots att jag inte tvättade håret innan och bara ville klippa det slitna. Tjejen som jobbade där var ung (92:a), och verkade i början trovärdig och trevlig. Men under mitt besök där klippte hon av halva mitt hår helt snett. Fruktansvärt dåligt gjort, hon var urusel. Jag lider varje dag pga det här. Hon hade inget som helst sunt förnuft eller kunskap. Jag har aldrig mått så här dåligt efter ett frisörsalongsbesök innan, särskilt inte eftersom jag hade sparat och låtit mitt hår växa under så många år.

  Jag rådfrågade på andra salonger där de sa att det krävdes ännu mer på längden för att rätta till det som var snett. Jag mådde så dåligt över att höra det, som att det inte redan var illa nog som det var... De var iallafall förvånande och medlidande ansiktsuttryck jag möttes utav bland andra frisörer som kollade på mitt hår, och det var en som undrade om jag klippt mig hos en 3åring. Alla jag pratade med höll med mig om att det såg rentav förjävligt ut. Jag har tappat det mesta av mitt självförtroende, mitt hår var en så stor del av mitt liv. Jag har nyss börjat kolla på hårförlängningar men bländats av de skyhöga priserna.

  Värst av allt minns jag bemötandet av chefen för Täby Klippstuga & Barbershop AB. Han var gräslig! När jag visat honom hur bedrövligt en av hans anställda hade klippt mitt hår, och sa att jag åtminstone krävde tillbaka mina pengar jag betalat, hånade han mig och sa "Gumman, ditt hår är bara lite snett. Ska jag be henne klippa till det?". Jag har aldrig blivit argare, trodde han på fullaste allvar att jag tänkte låta den dumma blondinen röra mitt hår igen?! Jag krävde mina pengar tillbaka, och det var lättare sagt än gjort, han fortsatte att kalla mig "gumman" och sa åt mig att sitta och vänta en lång stund. Tillslut gav han mig en riktigt sur blick, och skickade en anställd för att hämta mina pengar åt mig, och sedan viftade han avskyvärt iväg mig.

  Riktigt vidrigt ställe! Undvik det för att behålla både pengar och hår.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Täby Torg 6, 183 34 Täby
Kategorier