Skulle ge sämre betyg om det inte var för de fantastiska personalen på receptionen och tandhygienisterna! Annars kvaliteten på tandvården och uppföljningen har varit bristfällig. I början blev jag lovad att få bra uppföljning, tandläkaren sa att hon skulle kontakta mig genom mail och hon skulle vara med mig genom tandkorrigeringen. Det var en stor lögn, träffade henne bara i början, en gång under behandlingen (i över 1 år), och inte ens efter jag varit klar med behandlingen. Fastän jag blivit lovad flertal gånger att jag skulle få träffa henne.
2019-12-01
Tandcentralen
svarar Ozan T
Hej Ozan,
Tack för din feedback. Vad tråkigt att du känner så, men troligen beror det på missförstånd. Alla har olika uppgifter och det är ett helt team som jobbar kring en sådan behandling. Det betyder att en den som är utbildad och certifierad i planering har planerat din behandling, vilket också är varför du fått ett så fantastiskt resultat. Sen är det inte samma person som håller i kontrollerna. Vid avslut träffar du alltid en tandläkare som kontrollerar ditt bett och resultat, vilket även gjordes i ditt fall. I ditt fall har samtliga rutiner följts och du har kontrollerats av utbildad personal enligt rutin. Precis som all tandvård är det viss vård som utförs av tandläkare och annan vård av tandhygienist beroende på vad som ska utföras.
Hoppas det blir tydligare för dig varför du inte träffat tandläkaren utom vissa besök.
Vänliga Hälsningar
Team Tandcentralen