Tandhälsan Väst

www.tandhalsanvast.se
  • Badge2025
4.8
Boka tid Ring 070-073 30 12 Dela

Tandhälsan Väst erbjuder trygg och personlig tandvård i Västra Frölunda i Göteborg. Vår tandläkarmottagning, med tandläkare Tomas i spetsen, är en varm och professionell miljö där ditt välbefinnande står i centrum. Vi ser till att varje patient känner sig bekväm, både i behandlingsstolen och vad gäller kostnad. Vi erbjuder...

31 omdömen om Tandhälsan Väst

Sare D
Skrev om Tandhälsan Väst

En upplevelse där man blir omhändertagen på ett mycket professionellt sätt och behandlingen gjordes med omsorg och tålmodighet. Tack och vi ses vid nästa besök!

Ella Anita S
Skrev om Tandhälsan Väst

Ovanligt med tidsbeställning till tanläkare enbart via webben men det fungerade utmärkt. Trevligt och bra bemötande. Nöjd med resultatet.

Amanda E

Bra.

Andreas J
Skrev om Tandhälsan Väst

Väldigt kunnig och duktig tandläkare! Behandlingen gick smidigt och tandläkaren va väldigt mån om att det hela tiden kändes bra och inte va obehagligt. Man känner sig trygg och omhändertagen på bästa sätt! Rekommenderas !

Sergio L
Skrev om Tandhälsan Väst

Bra bemötande, toppenservice och professionellt!

Rebecka C
Skrev om Tandhälsan Väst

Var hos Tomas första gången förra veckan. Har aldrig haft någon direkt skräck för tandläkaren men berättade för han va jag upplevde som obehagligt under tidigare tandläkarbesök. Han var pedagogisk genom hela behandlingen och förklarade alla stegen han gjorde, vilket gjorde en mer trygg. Och han förklarade allt så man förstod och inte som när man går till folktandvården där dem talar så man inte förstår. Första känslan vid första mötet var att han bemötte mig som en patient han haft en längre tid och inte som en ny främmande...

Svar från Tandhälsan Väst

Hej Rebecka! Först och främst vill vi på Tandhälsan Väst tacka dig så hjärtligt för din vänliga kommentar. Vi kommer alltid att minnas detta och vill gärna visa vår uppskattning för dig i framtiden genom att erbjuda dig "det lilla extra" varje gång du besöker oss, samt till dina nära och kära som refererar till dig som tidigare patient. Vi hoppas innerligt att vi kan erbjuda er samma goda service, trygghet och bemötande för att ni ska känna er nöjda. Varmt välkommen tillbaka till oss på Tandhälsan Väst!

Sven A
Skrev om Tandhälsan Väst

Mycket bra behandling och resultat och behandling Sven

Svar från Tandhälsan Väst

Hej Sven! Tack så mycket för din fina recension och vi hoppas kunna göra lika bra i fortsättningen. Med vänlig hälsning, Tandhälsan Väst

Lars A
Skrev om Tandhälsan Väst

Fantastiskt att kunna få en akuttid kl.22 på en fredagskväll. Trevligt bemötande och snabb hjälp. Att det sedan var lite kostsamt får man väll räkna med med tanke på tid och dag.

Svar från Tandhälsan Väst

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att vi kunde hjälpa till snabbt när behovet uppstod och att du kände dig väl omhändertagen. Varmt välkommen tillbaka till Tandhälsan Väst!

Peter K
Skrev om Tandhälsan Väst

Blev inte informerad i förväg om dubbla kostnaden på akuttid helg. Betalade 5300 kronor för 1 timmes lagning. I övrigt bra service..

Svar från Tandhälsan Väst

Hej Peter, tack för din feedback! Helg- och akuttider har ett tillägg enligt vår prislista och detta informerades på plats innan behandlingen. Vi uppskattar att du i övrigt var nöjd med servicen! Med vänlig hälsning, Tandhälsan Väst

Thomas H
Skrev om Tandhälsan Väst

Kan inte tänka mig bättre när det gäller bemötande, utförande och service. Tomas får med beröm godkänt! /THr

Svar från Tandhälsan Väst

Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med alla dessa 3 beståndsdelar som vår verksamhet bygger på, trygg tandvård. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp. Med vänlig hälsning, Tandhälsan Väst

Doris Margareta H
Skrev om Tandhälsan Väst

Vänligt och kunnigt bemötande. Ger tid åt patienten.

Svar från Tandhälsan Väst

Tack Doris för dina vänliga ord! Omsorg och trygghet för våra patienter är vårt yttersta mål. Med vänlig hälsning, Tandhälsan Väst

Mykola K
Skrev om Tandhälsan Väst

Fantastisk tandläkare och väldigt bra hjälp fick man från han. Jag är väldigt nöjd med Tomas! Tack för din hjälp!

Svar från Tandhälsan Väst

Tack Mykola för ditt fina omdöme, vi strävar alltid efter att följa era önskemål och få er nöjda Med vänlig hälsning, Tomas

Ahmed B
Skrev om Tandhälsan Väst

Min tand hade fått en spricka, tandläkaren löste det på ett bra sätt. Väldigt bra bemötande!

Svar från Tandhälsan Väst

Vi uppskattar verkligen din återkoppling 🙏 Hos Tandhälsan Väst i Göteborg gör vi alltid vårt bästa för att hjälpa både vid akuta besvär och planerade besök. Med vänlig hälsning Tandhälsan Väst, Göteborg

Trine G
Skrev om Tandhälsan Väst

Så väl omhändertagen när jag kom in akut! Fräsch klinik och så trevligt bemötande! Kan varmt rekommenderas.

Svar från Tandhälsan Väst

Hej Trine, sedan du anlände till kliniken har man känt en mycket trevlig närvaro, trots det akuta behovet. Tack för dina vänliga ord som stärker och glädjer oss i vårt arbete! Med vänliga hälsningar Tandhälsan Väst.

Hazni D
Skrev om Tandhälsan Väst

Tomas Bästa tandläkare jag har varit hos -jag kommer definitivt tillbaka !

Svar från Tandhälsan Väst

Tack så mycket, Hazni, vi gör alltid vårt bästa för våra patienter.😊 Med vänlig hälsning Tandhälsan Väst

Urszula K
Skrev om Tandhälsan Väst

Jag är nöjd extra mycket bra bemötande av patienten

Svar från Tandhälsan Väst

Tack Urszula, vi hoppas kunna få fler trevliga patienter som du i stolen! Med vänlig hälsning Tandhälsan Väst

Bo S
Skrev om Tandhälsan Väst

Bra bemötande, bra i övrigt. Tyvärr viste inte tandläkaren vad fri tandvård för personer över 85 år fungerar

Svar från Tandhälsan Väst

Tack Bo, vi hoppas innerligt att vi kan ingå ett avtal med regionen så snart som möjligt för att kunna lösa fortsatta fria tandvårdsersättningar. Med vänlig hälsning Tandhälsan Väst

Morgan L
Skrev om Tandhälsan Väst

Mycket bra bemötande och lyhördhet

Svar från Tandhälsan Väst

Tack för den positiva feedbacken, Morgan. Vi uppskattar att du kände dig väl omhändertagen och att dina synpunkter beaktades.  Vi ser fram emot ditt återbesök.

Clas Göran Ingemar R
Skrev om Tandhälsan Väst

Mycket trevligt bemötande! Jättebra behandling! Lungt och fint! Förklarade allt noga! Det som särskilt imponerade var att tandläkaren efter några timmar ringde och frågade hur jag mådde. Det har jag aldrig varit med om förut. Clas Ramert

Svar från Tandhälsan Väst

Tack så jättemycket för din fina feedback, Clas! Kul att höra att du kände dig trygg och informerad, och att uppföljningen var bra. Precis som det ska vara!  Välkommen tillbaka när du behöver oss!

Josef Q
Skrev om Tandhälsan Väst

Bra bemötande och supertrevlig personal, kan starkt rekommendera att gå dit

Svar från Tandhälsan Väst

Tack Josef för din fina recension och starka rekommendation! Kul att du gillade det och tyckte om hur vi tog hand om dig. Vi hoppas få hjälpa dig igen snart!

Kjell-Åke S
Skrev om Tandhälsan Väst

Ett mycket bra bemötande . Lugn och Professionell utförande av min tandutdragningen.

Svar från Tandhälsan Väst

Tack så jättemycket, Kjell Åke! Vi uppskattar verkligen din feedback. Det är superviktigt för oss att alla känner sig trygga och väl omhändertagna, både små och stora.

Rafeda E
Skrev om Tandhälsan Väst

Bästa tandläkaren jag har varit på jätte nöjd 👍

Svar från Tandhälsan Väst

Stort tack Rafeda! Det gör oss glada att höra att du upplevde besöket som positivt. Vi försöker alltid möta varje patient med omtanke, och din feedback värmer.

Björn L
Skrev om Tandhälsan Väst

Thomas inger ett lugn i akutsituationer och visar verkligen att han bryr sig. Han är riktigt duktig på att bemöta barn och även panikslagna föräldrar. Min dotter kom in med islagna framtänder och Thomas lyckades mitt under behandlingen förvandla gråt till skratt. En högklassig tandläkare på alla sätt och vis med stort kunnande.

Svar från Tandhälsan Väst

Tack Björn för den fina recensionen! Vi siktar alltid på personlig och omtänksam service, så det är jättekul att du upplevde det så.

Alexander M
Skrev om Tandhälsan Väst

Trevligt bemötande, professionellt skött.

Svar från Tandhälsan Väst

Tack så mycket, Alexander! Det glädjer oss att du är nöjd. Vi strävar alltid efter att ge alla våra kunder en förstklassig service.

Ulrika A
Skrev om Tandhälsan Väst

Fick mycket snabbt en akuttid, vilket var otroligt bra. Fint och proffsigt bemötande

Svar från Tandhälsan Väst

Tack för er positiva återkoppling, Mickael. Vi är mycket glada att vi kunde tillhandahålla en lugn och professionell upplevelse och ser fram emot ett återbesök.

Rima F
Skrev om Tandhälsan Väst

Trygg och empatisk tandvård! Trots min tandläkarskräck kände jag mig trygg hos Tomas. Väldigt empatisk tandläkare som förklarade allt lugnt och tydligt. Tandborttagningen gick smidigare än jag förväntat och utan smärta eller stress. Jag kan varmt rekommendera Tomas på Tandhälsan Väst till alla som behöver tandvård, särskilt om man känner oro inför besöket!

Svar från Tandhälsan Väst

Tack så mycket för din fina kommentar!

Caroline F
Skrev om Tandhälsan Väst

En klinik med som bemöter patienten med all respekt och genom detta inger ett stort förtroende. Vården är proffsigt utförd och som patient är man i alla delar involverad. Guldstjärna!!

Svar från Tandhälsan Väst

Stort tack, Caroline! Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. 🥰🙏😊 Det gläder oss att du kände förtroende och att vi kunde hjälpa till på ett lugnt och tryggt sätt. 🤗😌👍

Monica S
Skrev om Tandhälsan Väst

Ett trevligt och mycket lugnande bemötande. Jag rekommenderar Tandhälsan Väst, i synnerhet om man tycker att tandläkarbesök är jobbiga.

Svar från Tandhälsan Väst

Vi är så tacksamma för er fina recension och hoppas kunna fortsätta att tillgodose era behov med ett fortsatt lugnt och vänligt bemötande.

Ulrika N
Skrev om Tandhälsan Väst

Bara positivt. Fantastiskt bemötande och trevlig personal

Svar från Tandhälsan Väst

Tack så mycket för er vänliga feedback, vi hoppas att vi får fortsätta bidra till er goda munhälsa.

Peter F
Skrev om Tandhälsan Väst

Tomas är väldigt duktig, lugn och metodisk, har du rädsla för att gå till tandläkaren är detta rätt klinik att gå till. Så jag rekommenderar alla att gå hit för att få bästa hjälpen med tänderna och får ett förstående bemötande om du tycker det är läskigt att sitta i tandläkarstolen.

Svar från Tandhälsan Väst

Tack så mycket för er vänliga recension! Vi är mycket glada att ni kände er trygga hos oss. Tomas och teamet uppskattar ert stöd och ser fram emot att få hjälpa er igen!

Marieta Naskova K
Skrev om Tandhälsan Väst

Trevlig och fin bemötande. Bra tillgänglighet och stor engagement.

Svar från Tandhälsan Väst

Tack för ert besök och för ert fina samarbete. Vi hoppas att ni kommer att känna er trygga hos oss även i framtiden.