Tandläkare Annahita Staf / Södra Vägen Tandvård
Utmärkelser
8 omdömen om Tandläkare Annahita Staf / Södra Vägen Tandvård
Sedan starten hos Reco 2023
skrev om Tandläkare Annahita Staf / Södra Vägen Tandvård
Nöjd med professionellt bemötande och hjälp jag fått.
skrev om Tandläkare Annahita Staf / Södra Vägen Tandvård
En trevlig och personlig klinik med proffesionellt och kompetent bemötande!
skrev om Annahita Staf
Alltigenom proffesionellt o trevligt Bra genomgångar o utföranden.
skrev om Annahita Staf
Bästa tänkbara bemötande, alla i teamet är professionella, ordning och reda, flexibla och dessutom så trevliga
Min tandläkare hade pensionerat sig, så jag tänkte det blev jobbigt att starta på nytt.
Men Annahita Stafs professionalitet visade sig vara långt över mina förväntningar
Sammanfattning: Toppbetyg för tandläkarbesök -
skrev om Annahita Staf
Jag har varit patient hos Annahita sedan många år tillbaka och kan starkt rekommendera henne som tandläkare. Hon och hennes personal är kompetenta, noggranna och effektivta utan att det känns det minsta stressigt. Så långt ifrån "löpande bandet" man kan komma.... alltid med ett glatt humör och ett leende. Dessutom, de gånger jag behövt få en akuttid till mig eller någon inom familjen har det löst sig snabbt och smidigt, precis som man vill ha det när man väljer att vara kund hos en privattandläkare.
skrev om Annahita Staf
Bästa tandläkaren man kan tänka sig, hon och hennes personal har en förmåga att få en att slappna av och må bra. Normalt sett är det något man genomlider, men här känns det bara positivt efteråt!
skrev om Annahita Staf
Lätt att få tid och alltid väldigt positiv upplevelse. Duktig tandläkare som alltid gör ett toppenjobb!
skrev om Annahita Staf
Proffsig, vänlig och i rätt tid.
Trevliga lokaler och ett trevligt, omsorgsfullt
handhavande vid behandlingen.
Bra förklaringar om vad hon gjorde.
Kort sagt jag rekommenderar henne å det varmaste.