Kunde inte köra taxibilen efter stor reparation av Europeiska motor Rissne. Toyota proace verso electric år 21 mätst 253909 Den 20241101 gjort felsökning kostat 1650 kr 20241125 fullservice kostat 6891 kr 20241213 stor reparation kostat 27204 kr Bilens bakdörr gick inte öppna men kunde jag köra bilen ändå. Jag körde bilen flera dagar utan att öppna bakdörr tills jag lämnade bilen för reparation. Efter reparation när jag skulle hämta bilen då gick inte bilen köra. Bilen var olåst, gick inte heller låsa bilen. När jag börjar...
Toyota Sweden AB
3 omdömen om Toyota Sweden AB
Riktigt bra bemötande från trevlig och bra säljare. Vi kände oss sedda, höra och bekräftade från första början. Kan starkt rekommendera firman om ni vill göra ett tryggt och seriöst köp av bil. Tack för en riktig bra bil affär!
Toyota verkar inte bry sig värst mycket om sitt anseende och s.k "goodwill" då man har inlett sammarbete med Sveriges största rasistmedia och lögnaktiga Aftonbladet. Kommer köpa Nissan nu istället för Hiluxen jag funderade på.
Jag anser inte att Toyota lever upp till sin kvalitetsimage. Svarar inte på mina argument i ett missnöjesfall om garanti.
Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service känsla! Den här säljaren vet hur en kund vill bli bemött. Rekomenderar Fordonsbolaget till alla!! Här gör du en trygg och smidig affär.