Tretti AB

2.0 i betyg av av 46 omdömen
 
Tretti.se - Vitvaror och hushållsapparater på nätet! Vår affärsidé är att sälja vitvaror och hushållsapparater till lägre priser än i vanliga butiker. Vi är idag den ledande vitvaruhandlaren på nätet och tillhandahåller ett sortiment om ca 6000 produkter

Läs vad 46 kunder tycker om Tretti AB

 • 2020-06-29

  Spontant omdöme
  CLAUDIA C skrev om Tretti AB
  Stark avrådan! Önskar vi hade läst omdömen. Även vi köpte en produkt som gick sönder efter en månad- en produkt som rekommenderades istället för ursprunglig vara. Helt ointresserade att gottgöra med snabbt utbyte och övertagande av service/garantiärende. Helt ointresserade av nöjda kunder när man sålt usla produkter. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  La Villa
  4.6 / 5 i betyg — 305 omdömen
  Badge2019
  "Vi hade tidigare bokat konferensresa med La Villa och varit nöjda. Denna gång blev det några småfel som rättades till men som drog ner betyg"
 • CHARLIE H

  2020-04-15

  Spontant omdöme
  CHARLIE H skrev om Tretti AB
  Jag avråder skarpt alla att handla från Tretti.se! Otroligt dålig service! Köpte en produkt för 3 veckor sedan som gick sönder efter 2 veckor. Svaren jag har fått är mycket luddiga och jag bollas runt mellan olika personer. Dessutom så var kundservice rent ut sagt otrevliga. Läs mer
  gillar detta
 • JOAKIM E

  2020-04-14

  Spontant omdöme
  JOAKIM E skrev om Tretti AB
  Sveriges sämsta nätvaru-handel för konsument tog mig timmar att rodda och styra upp med att få en ny torktumlare (6veckor)då det levererades en söndrig maskin till mig fick styra allt själv och kontakten med återförsäljare och tekniker tretti la allt ansvar på kunden själva gjorde inte ett skit. mycket oseriöst företag!! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Fenix Begravning
  4.6 / 5 i betyg — 425 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Mycket bra bemötande. Hjälp med olika önskemål."
  Sigurjon L
 • 2020-04-09

  Spontant omdöme
  Bo E skrev om Tretti AB
  SNABB & KORREKT ORDERBEHANDLING. LÅG & KONKURRENSKRAFTIG PRISBILD. POSITIV KÖPUPPLEVELSE KORT SAGT ! REKOMMENDERAS !
  Bo Elmstedt
  Täby Läs mer
  gillar detta
 • MATS S

  2020-02-20

  Spontant omdöme
  MATS S skrev om Tretti AB
  Köpte vitvaror för över 60000kr och sedan funkade inte siemens svindyra spishäll på alla plattor och jag fick bära som svar av servicetekniker att det inte var något fel den funkar som den ska men inte med alla kastruller om storleken inte är perfekt så är det bara. Konstigt att ikeas hällar inte har samma problem liksom hos grannens häll med mina kastruller Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Tunby Fritid
  4.7 / 5 i betyg — 198 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Beställde ett set om två stolar och bord för utomhusbruk. Dagen efter återkom dom och beklagade fel i lagersaldo och hänvisade till ett anna"
 • 2019-10-30

  Spontant omdöme
  Daniel S skrev om Tretti AB
  Vill varna för Tretti.se och önskar jag hade gjort bättre bakgrundskontroll själv innan köp då nätet översvämmas av besvikna kunder (googla och se själva).

  Det här är ett företag som systematiskt gömmer sig bakom en bibel av villkor. De har en så lång kravlista med villkor när du anlitar dom så det fattas bara att du måste rulla ut röda mattan och brygga en kopp kaffe också för att de ska gå med på att göra sitt jobb. Vill du slippa huvudvärk och bekymmer, välj ett annat företag! Om något går fel här kan du inte räkna med hjälp.

  Kundservice är oprofessionella, omedgörliga och mycket otrevliga. Det här är absolut inget företag som har som syfte att göra det lilla extra för att tillmötesgå kunden, utan de hänvisar kallt till sin löjligt långa lista av villkor. Om de inte tycker att en kontakt sitter rätt så stjäl de dina pengar och vägrar återbetala. Dvs, de behåller pengar trots att de inte gjort jobbet. Hur sjukt är inte det!

  Ska du beställa deras tjänster, anlita en jurist som kan gå igenom alla krav först. Det är mitt råd. Ännu bättre, Skippa Tretti.se helt och hållet och vänd dig till något företag som bryr sig om sina kunder. Det är chockerande hur ett så uselt företag kan fortsätta existera efter alla dessa år. Jag har beställt en tjänst, betalat för den, men de vägrar göra jobbet eller ens återbetala. Jag kan inget annat än att betrakta Tretti som bedragare. Har lyft ärendet till ARN och överväger att dra företaget inför rätta av ren princip. Lyssna inte på deras ursäkter här. De stal mina pengar, punkt slut. Läs mer
  2019-11-04 Tretti AB T svarar Daniel S
  Hej Daniel!
  Jag beklagar att du känner dig missnöjd.

  Vi på Tretti kan se att du har fått information om din fråga kring installation och leverans som du ställde innan beställningen gick iväg.
  Vi har skickat ett specifikt mejl till dig med vilken underrubrik i våra villkor som du specifikt hittar vad som krävs av dig som kund att fixa innan installatören kommer ut till dig, detta som hjälp då vi har mycket information kring våra köpvillkor.

  Min kollega har mejlat detta specifikt till dig gällande installation.
  "Här kommer vad som krävs av dig och vad installatören inte får göra gällande installation.
  Detta är en liten del du godkänt vid köp, gällande våra köpvillkor.
  https://www.tretti.se/terms#/ - läs fliken: Leverans med uppbärning och installation"

  Under fliken som är länkad till dig så framgår det att installation på diskmaskin inte går att utföra ifall eluttaget finns direkt bakom diskmaskinen.
  Installation på diskmaskin med eluttag bakom diskmaskin får enligt el-säkerhetsverket INTE utföras.
  Jag förstår att det kan kännas tråkigt för dig att vi inte kan göra en återbetalning, men då vi har varit väldigt informativa i våra mejl om vart du kan läsa detta så är det upp till dig som kund att det är förberett för installationen.

  Jag kan inte se på något sätt att vi har varit otrevliga i vår kommunikation med dig, du får gärna läsa igenom dialogen igen nu när kontakten är avslutad, för ny reflektion. Jag kan se att handläggaren hållit god ton, beklagat, visat förståelse och önskat dig en trevlig dag trots vad som skrivits och riktats personligt mot henne från ditt håll. Givetvis tar vi hand om våra kunder, besvarar alla eventuella frågor och gör vårt bästa för att ge bra service, men vi kan inte ersätta denna kostnad av de förklarliga skäl vi tidigare diskuterat. Installatören gör ett jobb och tar betalt, tjänsten har inte kunnat utföras men de har bokat upp tid för dig samt varit ute hos dig då dem trott att de kan utföra ett jobb. Då felet låg i att du inte följt de förberedelser som behöver göras innan en installation så debiterar installatören fullt belopp.
  Du kan läsa om återbetalningar här: https://www.tretti.se/leveransinformation/
  under fliken: Villkor för ”Leverans med uppbärning och installation”

  Med vänlig hälsning, Tretti.se
  gillar detta
 • Askenström A

  2019-10-05

  Spontant omdöme
  Askenström A skrev om Tretti AB
  Fullständigt värdelösa!
  Tvättmaskinen jag beställde hade fel mått och kundservice (när man väl kommer fram efter 30 minuter) är otrevliga och inkompetenta. Undvik Tretti.se. Läs mer
  gillar detta
 • Elisabeth Anna Kristina L

  2019-09-12

  Spontant omdöme
  Elisabeth Anna Kristina L skrev om Tretti AB
  Trevliga och intresserade, men totalt okunniga säljare. När de säljer integrerade diskmaskiner borde de naturligtvis tala om ifall dessa fungerar med delade fronter. Har sedan ett halvår ett kök som jag renoverat för 200tkr med en ”naken diskmaskin”!!!. De erbjöd efter mycket bråk att jag skulle få lämna tillbaka den (365 dagars öppet köp verkar inte stämma) men det blir så dyrt att jag lika gärna kan sälja/slänga den.
  Undvik att handla här!! Läs mer
  gillar detta
 • 2019-06-17

  Spontant omdöme
  Daniel A skrev om Tretti AB
  Rena skräpet till företag! Frysen jag beställde visade sig inte finnas och den de skickar istället visar sig vara skadad i transporten. Företaget i sig vill inte visa någon som helst intresse för att lösa problemet. Avråder alla till att handla hos dessa! Läs mer
  gillar detta
 • 2019-04-30

  Spontant omdöme
  Susanne S skrev om Tretti AB
  Jag vill verkligen varna er för att köpa vitvaror från Tretti.se

  Jag beställde en diskmaskin med installation från Tritti.se och nu kräver Tretti.se att vi betalar 1099 kr för tilläggstjänster som dem INTE utfört.

  Vi hade ingått avtal med Tretti.se om två tilläggstjänster för en kostnad av 1898 kr: ”Leverans med uppbärning och installation” (1599 kr, egentligen utlovar dem gratis hemleverans av vitvaror, så hemleverans är egentligen inte en del av tilläggstjänsten) och ”Miljövänlig bortforsling av gammal produkt” (299 kr), två avtal som Tretti.se vägrat fullfölja. (Kostnaderna för dessa tjänster varierar beroende på var i landet man bor.)

  Onsdagen den 24/4 2019 kom installatörerna (från Tretti.se) och dem vägrade utföra installationen av diskmaskinen för att dem påstod att det inte gick att stänga av vattentillförseln då ballofixen i köket visade sig vara trasig. Eftersom vi bor i villa påtalade jag att det gick att stänga av all vattentillförsel till hela huset på huvudkranen, men trots det vägrade dem att utföra installationen av diskmaskinen.

  Installatörerna uppmanade mig att kontakta en rörmokare och därefter ringa tillbaka till Tretti.se för att boka in dem på nytt för ytterligare en extra kostnad på 399 kr.

  Jag kontaktade en rörmokare som bekräftade precis samma sak som jag sagt till installatörerna, att det bara var att stänga av vattnet på huvudkranen och därefter installera diskmaskinen och rörmokaren hjälpte oss som tur var med installeringen av diskmaskinen.

  Trots att Tretti.se inte fullföljt någon av tilläggstjänsterna och deras installatörer inte utfört sitt jobb kräver Tretti.se att vi betalar 1099 kr (enbart för att de bar in diskmaskinen tre meter in i huset).

  Fler problem: Trettis installatörer hade inget trevligt bemötande, hejade knappt, verkade sura och stressade och stökade dessutom ned hemma hos oss.
  Det var också oerhört bökigt att avtala en dag med installatörerna när leverans och installation av diskmaskinen skulle ske. Installatörerna ansåg att dem (när andan föll på) skulle ringa en dag innan och meddela att dem kommer dagen efter och att vi då skulle infinna oss hemma hela den dagen mellan 8-16. När vi till slut lyckats boka in en dag för leverans och installation, så försökte dem trots det leverera och installera leveransen en dag innan (men vi var inte hemma då). Läs mer
  gillar detta
 • 2019-02-09

  Spontant omdöme
  Sören Wixeldahl skrev om Tretti AB
  Begriper inte dessa negativa recensioner. Väntetiden när jag ringer har aldrig varit längre än två minuter. Mycket vänligt bemötande.
  Leverans i tid och trots att vi inte var hemma när de kom så återkom de två timmar senare och hjälpte till att bära in torktumlaren trots att vi inte beställt det. Jag är väldigt nöjd. Läs mer
  gillar detta
 • Ludwig B

  2018-10-19

  Spontant omdöme
  Ludwig B skrev om Tretti AB
  Skulle returnera ett paket som väger 18.5 kg.
  Skulle kosta 49 kr enligt deras köpevillkor.
  Kräver mig på 499 kr, och säger att den måste fraktas med Bring, för den är för ömtålig.
  Men köpevillkor är köpevillkor, ska inte kosta mig mer än 49 om den inte väger mer än 20 kg.
  Tretti skiter i köpevillkoren och de erkände själva. Läs mer
  gillar detta
 • Oskar H

  2016-11-30

  Spontant omdöme
  Oskar H skrev om Tretti AB
  Har idag fått min Pan Gourmet levererad. Snacka om överraskning när man vill ha 6995 för Pan gourmet Original men sedan vill man ha betalt en andra gång för själv pannan som ingår i paketet á 2195kr.

  Faller inte hela idén med Paketpris då?

  //Oskar Läs mer
  gillar detta
 • Micke S

  2016-09-27

  Spontant omdöme
  Micke S skrev om Tretti AB
  FETVARNING FÖR TRETTI.SE. Beställde tvättmaskin med installation – givetvis för att få en bekymmersfri leverans. När killarna från underleverantören Bring levererar maskinen säger de att kopplingen till vattnet är 17 mm, inte 21 mm som tydligen är standard. Jag ska köpa rätt koppling och kontakta dem. Trots att jag betalat 495 kr för installation förväntas jag alltså leka detektiv och hitta rätt koppling.

  Inser snabbt att det blir inte lätt, att hitta 17 mm-kopplingar på nätet verkar kört. Kontaktar Bring som backar ännu mer – då det inte finns separat ballofix till tvättmaskinen gör de inte installationen. En snäsig farbror säger att jag ska kontakta rörfirma.

  Ringer tretti.se. Efter över en halvtimme i deras telefonkö hamnar jag hos en support som har absolut noll koll. Får till slut beskedet att tretti.se behåller (!) mina 495 kronor, eftersom installatörerna åkt hem till mig och det kostar pengar. Trots att samma killar som bar upp maskinen också skulle installera den.

  Slutsats: Jag ska som vanlig kund alltså ha koll på både anslutningarnas dimension och om det finns separat ballofix till tvättmaskinen. Hade jag den kollen skulle jag gjort installationen själv.

  Kommer aldrig mer att köpa en pryl från bluffbolaget tretti.se. Gör inte det ni heller. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-06-17

  Spontant omdöme
  Ann O skrev om Tretti AB
  Jag vill å det bestämdaste kraftigt avråda alla konsumenter från att handla och göra affärer med tretti.se. De har satt i system att mörka och lura kunder, i synnerhet när det gäller leveranstider. Jag har beställt och betalat för ett frysskåp (tyvärr gjorde jag detta innan jag hade läst här om alla dåliga omdöme som kunder i allmänhet har om tretti.se), frysskåpet skulle levereras inom 7-10 dagar. Efter många turer fram och tillbaka med förseningar av leveransen kommer jag nu att få vänta i en månad på frysskåpet! Jag har än inte fått den vara jag har köpt och betalat för.

  Tretti.se är ett oseriöst företag, en internet-bluff! Läs mer
  gillar detta
 • Elsa L

  2015-10-27

  Spontant omdöme
  Elsa L skrev om Tretti AB
  Jag skulle kraftigt avråda alla från att handla på tretti.se. Jag har faktiskt aldrig varit med om så dålig service.

  Vi beställde ett kylskåp i augusti, komplett med leverans och installation. När leveransen kom första gången konstaterade budkillarna att hissen var för lite, (vilket vi informerat om), och åkte därifrån med kylskåpet.

  Vi ringde tretti igen, förklarade vad som hänt och de lovade att skicka om, och att det skulle gå bra trots avsaknad av stor hiss. Vi undrade om det var möjligt att ta loss dörrarna på kylskåpet också för att få in det i köket, vilket inte skulle vara något som helst problem. Vi har flera gånger mätt ordentligt och sett att det går att få in kylen.

  Gången därpå fick vi helt enkelt ett samtal samma dag som leveransen skulle komma om att det inte skulle bli nåt kylskåp idag. Kul!

  Fler samtal, fler försäkringar om att det skulle lösas. Vid det här laget har vi lagt rätt mycket tid på en produkt vi bara sett skymta förbi på gatan och sen köras bort igen, men nu fick vi i alla fall lovat att få installation och leverans kostnadsfritt, och att det skulle gå bra att ta loss dörrarna.

  Nästa försök till leverans kom imorse. Tömde kyl och frys för tredje gången. Fick besök av en arg budkille som inte verkade ha fått någon som helst information av tretti om vad de skulle göra. Han konstaterade irriterat att han skulle behöva ta loss dörrarna, ("Hur tror du annars att jag ska få ut den?") Jag bad honom ringa tretti, som flera gånger garanterat att detta inte var något problem, (budkillen: "Sånt kan ta flera timmar!"), men efter att ha tagit några bilder med sin telefon och ringt ett hetsigt samtal till sin chef åkte de helt enkelt därifrån med kylskåpet igen.

  Kylskåpet beställdes alltså i augusti. Snart är det november. En del av mig vill bara strunta i det här nu och häva köpet, men vi vill såklart ha produkten. Ska även kolla upp om det går att anmäla tretti till t ex Allmänna Reklamationsnämnden eller dylikt och få kompensation för de arbetsdagar vi fått lägga på detta. Alla tips välkomna, jag är rätt arg just nu. Läs mer
  gillar detta
 • Erling S

  2015-06-29

  Spontant omdöme
  Erling S skrev om Tretti AB
  Håller fullständigt med Johanna W
  Omöjliga att komma i kontakt med kommer aldrig att handla hos dom igen!
  Det är en gåta att CD:on kan ha dom som sammarbetspartner. För CDon är ju ett föredöme när det gäller kundkontakt! Läs mer
  gillar detta
 • 2015-06-04

  Spontant omdöme
  Johanna W skrev om Tretti AB
  Varning för Tretti.se!!! Obefintlig kundservice som är öppen 9-12. Svarar ej på mail. Deras recensioner på pricerunner och prisjakt och påstådda "bästa näthandlare" år efter år i rad måste vara bluff! Jämför recensioner på trustpilot, rejta och reco med pricerunner så kommer du se oändlig skillnad... Läs mer
  gillar detta
 • 2014-09-08

  Spontant omdöme
  Niclas S skrev om Tretti AB
  Beställde lite bestick och en knivslip kan inte annat än vara nöjd. Bra emballage och innehåll var som förväntat. Snabb leverans. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-09-05

  Spontant omdöme
  sandra m skrev om Tretti AB
  Kan inte rekommendera Tretti.se. Tre veckors försenad leverans av diskmaskin. Två dagar efter att den installerats av tretti börjar ett rör läcka under diskhon vilket gör att man inte kan använda vattnet i köket. Ringer dem tidigt på fredagen och påtalar detta och de lovar att installatören ska höra av sig under dagen, vilket han förstås inte gör. Ringer tretti igen, och får sitta i lång telefonkö som alltid, och de säger att de inte kan åtgärda detta innan helgen eftersom de inte får tag på installatören. Så nu står vi utan vatten i köket hela helgen. Helt oseriöst företag, kommer aldrig mer köpa något från dem igen. Läs mer
  gillar detta
 • 2013-12-15

  Spontant omdöme
  Linda M skrev om Tretti AB
  Den absolut sämsta kundservice jag någonsin upplevt. Det går jättebra att handla hos dem, snabb leverans osv. MEN om varan går sönder så det helt omöjligt att ha med dem att göra. Allt tar en evighet och om man ens får svar inom rimlig tid så är svaret otrevlig och knappt relevant. Försöker man ringa så är det lååååånga väntetider eller så är numret tillfälligt ur funktion. Och ber man att få prata med någon ansvarig så går inte det heller. Så mitt råd till alla som överväger att handla från tretti.se - gör det INTE!! Sämsta kundservicen någonsin! Läs mer
  gillar detta
 • Nikola T

  2013-12-12

  Spontant omdöme
  Nikola T skrev om Tretti AB
  Handlade tvättmaskin av tretti.se förra året och allt gick smidigt och bra. Bra priser, snabb leverans. Läs mer
  gillar detta
 • 2013-11-11

  Spontant omdöme
  Claes E skrev om Tretti AB
  Går inte att komma fram på telefon till tretti.se
  På grund av tekniska problem……..har vi tyvärr inte möjlighet att j´kunna hjälpa er.

  Stackar kunder och aktieägare i Cdon Läs mer
  gillar detta
 • 2013-11-11

  Spontant omdöme
  Anderas H skrev om Tretti AB
  Hej, Detta är den andra gången jag handlar produkter av tretti.se. Första gången man misslyckas kan man tycka att man haft otur. Andra gången man misslyckas- tjaa det säger sig självt att något är tokigt dåligt. Förstår inte att de blivit nominerade till årets e-handlare. Inget fel på deras sajt men service och leverans är de totalt kassa på!! när de gäller sedan att få upprättelse eller hjälp för att ordna med deras missar så är det någon stackare bakom luren som inte har något mandat att göra något mer än att läsa innantill på nått papper på vad som gäller och va det kan "inte göra". Jag hoppas verkligen att VD eller marknadsansvarig läser detta - för man kan inte bedriva en seriös webbhandel på detta sätt!! Läs mer
  gillar detta
 • Jonas H

  2013-03-02

  Spontant omdöme
  Jonas H skrev om Tretti AB
  Helt kass! Köp inget av Tretti.se om du inte är beredd på att köpa en ny om den gammla skulle gå sönder. Dom kategoriskt vägrar att hjälpa dig, oavsett hur självklart och uppenbart det är att du har rätt. Tretti.se är nog det enda företag som kan ta upp kampen men Försäkringskassan när det gäller ovilja att göra rätt. Läs mer
  gillar detta
 • 2013-02-16

  Spontant omdöme
  Simon B skrev om Tretti AB
  PINSAM hantering när fel uppkommer. Man kan inte tro att företag helt utan servicekänsla fortfarande finns kvar år 2013 i Sverige!

  Jag köpte en Canon digitalkamera som skulle vara vattentät ned till 10 meter, för att kunna ta bilder på korallreven och alla fiskar när jag skulle åka med min sambo till Maldiverna för att fira min 30-årsdag.

  Väl på Maldiverna, vid den första snorklingen, hoppade jag i vattnet och slog på kameran. Jag hann ta ett kort sen tvärdog den. På Maldiverna finns inte direkt några butiker att köpa ersättningskamera för så det blev inga mer bilder.

  Detta är dock inte Tretti's fel utan Canon's, MEN hanteringen av reklamationen/hävningen av köpet har varit totalt katastrofal från Tretti's sida. Dels är dom sega på att svara och dom är väldigt otrevliga och inte tillmötesgående alls. Jag tänker spontant på hur det måste ha gått till i Östtyskland och Soviet när det begav sig.

  Jag klargjorde tydligt under vilka omständigheter jag hade rätt till hävning av köpet enligt konsumentköplagen, då kameran var köpt just för denna resa, men det är som om de inte vill lyssna på det örat utan bara bitchar emot.

  Kameran borde ha kommit tillbaka till Tretti för 6 dagar sedan och dom har fortfarande inte hört av sig och mina pengar är inte återbetalda.

  Mailade även complaints@tretti.se för över en vecka sedan och påtalade bristerna i hanteringen av mitt ärende (dom hänvisar till just den mailadressen vid sådana här problem med kundtjänst), men dom har inte heller svarat.

  Med juridikstudier i mitt bagage anser jag mig dock inte ha några problem med att dra Tretti till Tingsrätten för att dom ska göra rätt för sig, men långt ifrån alla känner nog att dom har den möjligheten.

  Min rekommendation; Köp din vara hos något företag som inte kommer försöka blåsa dig om något går fel. Läs mer
  gillar detta
 • 2013-02-03

  Verifierad kundrelation
  Conny V skrev om Tretti AB
  Varning för att på detta företag så jobbas det med dubbla budskap.
  Alltid så kan man väl lura någon.
  Köpte en tvättmaskin och det viktigaste var att et gick att få en försäkring som gäller mer än ett år.
  Den 6/11 2012 så svarar Stefan Hörlen att försäkringen kan förlängas med ett år i taget.
  Beställer maskinen den 18/11 och skickar ett mejl till dom att jag vill ha bekräftelse på att försäkringen kan förlängas.
  19/11 så kommer ett svar från Anders Widberg att deninte går att förlänga.
  Då har dom snällt nog redan skickat maskinen.
  Säger upp köpet men måste enligt dom betala returfrakten själv.
  Kontaktar senare under dagen Solid som har hand om försäkringarna och får efter många om och men reda på att försäkringen kan förlängas med ett år i taget,
  Så dags då.
  Hur Tretti.se kan ha så dålig koll på vad som gäller är skrämmande.
  Att dom sen inte vill stå för denna kostnad som jag nu fick är ju bara för jävla skitsnålt.
  Köpte nu på Electroworld betydligt billigare och med förlängningsbar försäkring, klart bra företag.
  Borde ha noll i betyg men det får väl bli en sur etta då, undvik om möjligt. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2012-12-13

  Spontant omdöme
  Marina G skrev om Tretti AB
  Leveransen försenad med tre veckor och har inte kommit än, kundservice personal är okunnig och otrevlig, inga tydliga besked kan ges, etc. Detta var vår första och sista beställning från Tretti.se. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-11-22

  Spontant omdöme
  Stefan skrev om Tretti AB
  Tretti.se hade bra utbud, men produkten som jag skulle ha var slut visade det sig när jag skulle kontrollera orderstatus efter att beställningen var gjord. Den kom in efter ca en vecka och levererades snabbt. Däremot började problemen vid reklamation. Det verkar vara helt omöjligt att få produkten återsänd. Har ringt ett flertal gånger och bett om att få den hämtad. Nu står en stor kartong och tar upp en massa plats i bostaden. Så länge de inte hämtar varan får jag ju inte heller pengarna tillbaka. Jag avråder de som är det minsta osäkra över sitt köp att köpa från tretti.se. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-10-20

  Spontant omdöme
  Tobias E skrev om Tretti AB
  Bra priser, snabb leverans men när det blir fel på en produkt blir det lite för struligt. Bättring! Läs mer
  gillar detta
 • 2011-02-09

  Spontant omdöme
  Paula F skrev om Tretti AB
  Blandade erfarenheter kring Trett.se här på Reco. Själv köpte jag tvättpelare och hade kontakt med dem både via kundservice och twitter. Kan inte säga annat än att jag blivit bemött på ett bra sätt och de problem jag hade löste de. Nu väntar jag på en liten återbetalning och hoppas på att det ska gå smidigt. Kommer säkert handla där igen. Läs mer
  gillar detta
 • Moz S

  2011-01-07

  Spontant omdöme
  Moz S skrev om Tretti AB
  Vi har bl a handlat induktionshäll, inbyggnadsugn och diskmaskin från tretti.se. För det första så har de relativt ofta bästa pris eller bland de bästa. För det andra så har de hållit den utlovade leveranstiden eller så har de hört av sig om kundens önskemål om varorna inte kan levereras i tid.
  Efter våra inköp lägger vi numera beställningar och känner oss trygga med det. Än så länge har vi inte kunnat anmärka på något. Läs mer
  gillar detta
 • 2010-12-16

  Spontant omdöme
  Jesper J skrev om Tretti AB
  Köpt alla mina vitvaror genom trett.se, och har aldrig haft några problem över huvud taget. Varorna kom inom ett par dagar direkt till dörren. Klockrent! Läs mer
  gillar detta
 • 2010-10-29

  Spontant omdöme
  Tony J skrev om Tretti AB
  Urdåligt att de inte ansvarar för den text som står på deras hemsida, de skryter med trygg E-handel, men köpet från dom känns allt annat än tryggt. Produkten (Luftrenare Z9124) skulle enligt recension på DERAS hemsida innehålla 4 st kolfilter, står till och med på kartongen att 4 st kolfilter följer med. Med de envisas med att det inte skall följa med. Flertalet artiklar på nätet om produkten beskriver att kolfilterna medföljer. Även de lokala butikerna säljer Z9124 inkluderandes 4 x:ra kolfilter. De ville inte stå för returfrakten när jag ville häva köpet pga felaktig info. Aldrig mer tretti.se!

  UPPDATERAT.
  Efter att ha varit i kontakt med Tryggehandel.se löstes problemet och de skickar mina filter. De har även ändrat i sin produktbeskrivning så att framtida kunder inte blir drabbade. Synd bara att detta inte kunde lösas i första kontakt med tretti.se Höjer betyget för snabb orderhantering, leverans och bra priser. Men massor av minus till den person som först hanterade mitt ärende. Läs mer
  gillar detta
 • 2010-09-20

  Spontant omdöme
  Wizz W skrev om Tretti AB
  Har två problem med företaget.

  1) Lade beställning på en restnoterad produkt. Enligt deras sida skulle den komma in om två veckor. När två veckor gått och ingen leverans kommit gick in på länken till beställningen. Där stod att produkten nu kommer inkomma om 3 månader(3.5 månader från att jag lade beställningen). På hemsidan stod dock fortfarande leverans denna vecka. De lurar alltså kunden genom att avslöja det riktiga leveransdatumet först efter man lagt beställning.

  2) Tjänsten uppbärning innebär förmodligen bara bärhjälp. I det finstilta står det att "På vissa orter måste man vara behjälplig" Jag mejlade och frågade om det gällde min ort(sthlm), som svar fick jag; "det beror på hur många gubbar speditionsfirman skickar". Jag svarade då att om speditionsfirman skickar för få gubbar ringer jag tretti.se så de kan ordna fram fler. Har inte fått respons på det. Men jag vill varna alla som inte har möjlighet att hjälpa till, beställer inte bärhjälp från tretti.se Läs mer
  gillar detta
 • 2010-09-09

  Spontant omdöme
  Mogge skrev om Tretti AB
  Köpte en köksfläkt, fanns flera i lager skulle ta 2-3 dagar sa killen på showroomet. Efter två dagar kom fakturan, Efter 8 dagar får jag hem en tidigare öppnad kartong med en fläkt som varit uppmonterad och använd. Saknades även även papper och monteringsanvisning mm. Förmodligen en missnöjd kund som reklamerat produkten. Klagade omedelbart och skulle då få en ny fläkt direkt från fabrik, bliv tillfrågad hur snabbt jag ville ha hem fläkten (så fort som möjligt sa jag) och sen berättade dom att skulle hämta den andra när den nya fläkten levereras. Ytterligare en veckas väntan med en kubikmeters kartong ståendes i hallen.
  Ny faktura kom... med ett påslag på ca 400:- för expressfrakt! :-(

  Hade inte gnällt om dom hade sagt att det blir ett påslag, men nu är jag irriterad och kommer inte beställa från dom något mer.

  Har inget förtroende kvar för deras företag längre...

  Mvh ML Läs mer
  Alexander F gillar detta
 • 2010-08-20

  Spontant omdöme
  Therése S skrev om Tretti AB
  Köpte en tvättmaskin/torktumlare i ett. 10 månader senare lägger den helt plötsligt av, helt död. Kontaktar "kundtjänst" då jag vill reklamera och häva köpet. En helt ny maskin som går sönder efter mindre än ett år vill jag inte ha kvar.
  Tretti.se vill dock inte ta nått som helst ansvar och hur man hanterar reklamationer vet de klart lite om. Hade en lång diskussion med dem per mail där jag ingående gick igenom och förklarade Konsumentköplagens regler och hur de tillämpas. Med tanke på de svar jag fick så vet man väldigt lite om vad som gäller och hittar istället på hur det ligger till, och då självklart inte till min fördel. Man skyller och lägger hela ansvaret på tillverkaren trots att det är tretti jag ingått köpeavtal med?!
  Handla inte där, det är bara oseriösa handlare som agerar på detta sätt och dessutom inte ser till att kundtjänst är ordentligt utbildade i de lagar som omfattas när det handlar om köp och reklamationer! Läs mer
  Alexander F gillar detta
 • 2010-08-09

  Spontant omdöme
  Staffan J skrev om Tretti AB
  Köpet fungerar. Leveransen fungerar inte (köpt där flera gånger). Eftersom leveransen sker av underleverantörer fungerar inte heller återbetalningen i fall man ångrar eller reklammerar köpet. Du som kund har ansvaret att mäkla mellan tretti och dess underleverantörer. Har fått ägna fyra telefonsamtal för att få pengarna åter, och är fortfarande inte i mål. Läs mer
  Alexander F gillar detta
 • Johan W

  2010-03-22

  Spontant omdöme
  Johan W skrev om Tretti AB
  Rekommenderas starkt! Renoverade vår lägenhet 2007/08 och hittade superbra priser.. Köpte dels en köksfläkt men också Elektrolux värsting tvättmaskin med inbyggd torkfunktion.. Mitt bästa köp 2007 ;-) Älskar den fortfarande! Läs mer
  gillar detta
 • 2009-12-07

  Spontant omdöme
  D skrev om Tretti AB
  Vi hade en fantastisk affär med Tretti.se!
  Jag började med att beställa en för liten induktionshäll. Alltså mitt fel!
  Johan Albinsson på kundtjänst bytte genast ut leveransen mot en som passade och fakturerade resterande belopp på den dyrare nya något större hällen. När sedan ändå den felaktiga mindre hällen dök upp skickade man en ny expresstransport samma kväll med den riktiga rätta hällen och tog den felaktiga i retur utan en massa pappers krångel. Dessutom fick vi den dyrare nya hällen till det nya kampanjpriset ca 1500 billigare än då jag beställde hällen.
  Jag kan varmt rekommendera detta fantastiska nätföretag, hoppas att fler fattar att man inte bara återfår kunder utan får många fler om man sysslar med KUNDSERVICE!
  TACK, JOHAN PÅ TRETTI.SE! Läs mer
  Fredrik E gillar detta
 • 2009-11-29

  Spontant omdöme
  Jan L skrev om Tretti AB
  Funkade bra. Smidigt att hitta produkter, och bestölla. Kanske inte helt klockrena bilder bara, iaf på kylarna jag var intresserad av. Kunde inte se utsidan på skåpen. Snabb leverans, men så bor jag i Stockholm och kylen fanns i lager. Overall en 4:a. Läs mer
  gillar detta
 • 2009-10-12

  Spontant omdöme
  mvk m skrev om Tretti AB
  RIKTIGT USELT.
  inte ens värda en 1:a i betyg.
  Läs så får du reda på varför:

  Min riskokare:
  Jag köpte en riskokare (Tefal RK100831) som enligt Tretti.se skulle ta 3.2 liter.
  Jag ville ha en stor då jag redan hade en fungerande som tog 1.5liter.
  När jag väl får hem den ser jag att den bara tar 1.8liter.

  Mailar dom och får extremt drygt svar tillbaka från nån Magnus Spanos (fick ta bort namnet på personen för prisjakt.
  Tydligen ska inte enstaka individer pekas ut.
  Uppenbarligen är det inga problem att lovorda enskilda personer i diverse ömdömen men skulle dom beté sig illa är det otänkbart att nämna personens namn.
  Man får alltså bara nämna namn när allt är frid och fröjd.
  Enligt Magnus spanos vill inte tretti.se ens stå för frakten tillbaka när det är helt uppenbart att jag blivit vilseledd på hemsidan.
  Det står fortfarande 3.2 liter på deras hemsida, bara att se själva.

  Vidare mailkontakt känns som att prata med en vägg.
  Magnus lysnnar inte ens på jag säger utan babblar vidare om orelevanta saker.
  Dom har växt sig stora så det hör väl till denna arrogans.
  För 70kr i returfraktkostnad visar dom sitt rätta snåla jag.
  Nu är kokaren iaf tillbakaskickad med egna pengar sen 1 vecka tillbaks, får se om dom ska dra ut på detta ännu mer, väntar alltså på mina pengar som jag lagt ut på kokaren.

  Omdömen på prisjakt:
  Jag skrev ett omdöme om mitt köp på prisjakt där jag namngav kundservice killen men prisjakt tog bort den snabbt (på begäran från tretti.se naturligtvis).
  Skrev en ny med killens initialer som fick vara kvar.

  När jag går tillbaka till omdömessidan på prisjakt för tretti.se för att titta ser jag helt sjuka positiva omdömen från kunder som "handlat i webbutiken".
  Alltså inga namn eller alias på personerna utan bara en jävla massa namnlösa omdömen som "kunder" till tretti.se ska ha lämnat.
  ALLA är också positiva.
  Bläddrar man ner ser man att de enda negativa omdömena är från verkliga prisjakt-medlemmar.
  Jag vet inte ens hur och var dessa "kunder" betygsatt sina köp.
  Jag är ju trots allt en kund och jag har inget minne av att ha blivit tillfrågad om att sätt ge ett omdöme på köpet.
  Har mailat prisjakt om detta, men dom säger att dom inte kan se något. De verkar inte bry sig så mycket faktiskt. Läs mer
  k gillar detta
 • Janne O

  2009-09-08

  Spontant omdöme
  Janne O skrev om Tretti AB
  Vad ni än gör... Beställ inte tjänsten "Uppbärning"
  ABSOLUT inte om ni har ryggproblem el. av andra anledningar inte kan/vill bära själv!
  Ni tvingas hjälpa till i alla fall.. Det står tydligen detta finstilt.... Frågan är: är det falsk varudeklaration över tjänsten "Uppbärning" Svaret är JA.. den borde heta "Bärhjälp"
  Dessutom helt värdelös kundsupport eller vad man nu ska kalla det.....!
  ALDRIG MER tretti.se!!! Läs mer
  gillar detta
 • Peter N

  2009-07-31

  Spontant omdöme
  Peter N skrev om Tretti AB
  Företaget verkar ha många nöjda kunder, åtminstone om man ska tro på betyget de fått från diverse sajter.
  Jag tilllhör väl då den mindre skaran av köpare som inte haft så bra erfarenhet av dem.

  Produkten jag beställt var/blev restnoterad.
  Inget särskilt ovanligt så jag väntade...i två veckor sedan ringer jag för att kolla status.
  Hamnade som nummer fyra i telefonkön, drygt 14 minuter senare så är jag på första plats men då får jag en röst i luren som säger
  att "det är många som ringer nu var god försök senare", varpå jag blir bortkopplad.
  Lagom irriterad så försöker jag igen en timme senare, hamnar då som nummer ett i telefonkön.
  Ett par minuter senare så får jag en rington men ingen svarar varpå jag blir återplacerad i kön.
  Återigen drygt 12 minuter in i samtalet får jag tag på en person på supporten.
  Personen lovar att kontrollera och återkomma med status på min order.
  Någon dag senare så har jag fortfarande inte fått någon status.
  Så jag mailar företaget och undrar vad som händer...inget svar.
  Någon dag senare ringer jag upp företaget och avbokar min beställning.

  Förhoppningsvis så får jag se mina pengar inom kort.

  Det är fullt möjligt att de har strul med sina underleverantörer men bristen på information stör mig.
  Ska man ha höga betyg så ska man inte bara klara av att leverara utan man ska även kunna hantera situationer där saker strular. Läs mer
  Alexander F gillar detta
 • 2009-07-06

  Spontant omdöme
  Jesper L skrev om Tretti AB
  Hej

  Del-varning för trettio.se! Allt gick bra till slut, men vägen dit var lite tung.

  1) Fick diskmaskin som inte passade i köket, det berodde på fel mått på hemsidan. Felet erkändes, en annan maskin sattes in, men ytterligare en dag hemma från jobb gick åt till att vänta på montörerna.

  2) De fakturerade innan leverans med betalning inom tio dagar och vägrade skicka ut ny faktura, det var den som gällde.

  3) Efter tre månader dyker ett inkassokrav upp på tvättmedel och underläggsbricka. Det skulle förvisso betalas, men summan försvann i den nya fakturan på den nya maskinen. Sedan gick det rakt till inkasso utan påminnelser.


  Det finns bra sidor av tretti.se, som deras montörskillar, som berättade en och annan skräckhistoria om hur de hade det ute hos kunderna, eftersom de var de enda levande som kunderna fick se, de killarna var schyssta. Även en snubbe som hette Johan på reklamationsavdelningen var schysst. men ekonomikillarna på tretti.se kan inte annat än beskrivas som helt fokuserade på att få tag på pengarna, service är ett bortglömt ord på tretti.ses ekonomiavdelning.

  Jag ska aldrig mer handla där.

  Hälsningar

  Jesper Läs mer
  Alexander F gillar detta
 • 2009-02-11

  Spontant omdöme
  Johan E skrev om Tretti AB
  Trettis nya webb erbjuder enkel och tydlig sökhjälp. Kul att allt fler företag vill göra det lätt att hitta rätt produkt.

  Varför finns det det inte fler lösningar/guider som hos Tretti, Kährs och Eizo? Läs mer
  gillar detta

Bästa webshopparna i Stockholm:

4.6 i betyg av 2528 omdömen
Marie O Marie O tycker:
“Dammsugarpåsarna kom fort och ...” Läs mer
4.6 i betyg av 751 omdömen
4.7 i betyg av 708 omdömen
4.6 i betyg av 3188 omdömen
4.4 i betyg av 1159 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco