Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Tynningö Bygg & Platt

Tynningö Bygg & Platt

4.7

Tynningö Bygg & Platt AB är ett företag med inriktning på helhetslösningar inom badrumsrenovering och plattsättning. Vi har även stor erfarehet av köksrenoveringar och golvläggning. Företaget ligger i södra Stockholm och utför arbeten i hela länet.

6 omdömen om Tynningö Bygg & Platt

Marcus T
Skrev om Tynningö Bygg & Platt

Noggranna, trevliga, med omsorg om detaljer och bra kvalitet i utförandet. Dom har hjälpt mig med en omfattande köksrenovering, ett badrum, vardagsrum och hall och vi är väldigt nöjda! Kan varmt rekommendera!

VillaTakspecialisten
4.7/5 i betyg av 298 omdömen 4.7 av 298 omdömen
Badge2025

Vi besökte Stockholmsmässan i oktober 2016. När vi fick kontakt med Villatakspecialisten (VTS) fick vi direkt en bra kontakt med en av säljarna. Efter bokat hembesök och lämnad offert bestämde vi oss för att ge VTS uppdraget att lägga om taket på vår villa. Vad tycker vi var bra? - Laget som var här gjorde ett bra intryck. - Grabbarna förklarade bra om vi ställde frågor etc. - De var snabba och effektiva. - Kändes tryggt med Arbetsledaren som kom förbi och följde upp det löpande arbetet. - Vi uppskattar VTS dokumentation, arbetsbeskrivning och bilder som togs under pågående arbete Avslutande kommentar: Även om VTS pris låg högre än andra offerter som vi tog in, upplever vi att vi har betalat för en trygghet och seriositet som vi är väldigt nöjda med.

Byggare B
Skrev om Tynningö Bygg & Platt

Professional to deal with and the best tiling I've seen! Definitely my first choice in bathrooms, both in professional projects and personal renovations.

Kim R

Kan verkligen rekommendera Tynningö Bygg o Platt,

Dryft
4.8/5 i betyg av 227 omdömen 4.8 av 227 omdömen
BadgeNineYears

Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas

Fredrik Göran Walter L Fredrik Göran Walter L
Läs mer omdömen
Sam E

HELT OK FÖRETAG jag har arbetat med Gerhard Ström i 20 år

Louise O
Skrev om Tynningö Bygg & Platt

Jag har anlitat Tynningö bygg och platt och är mycket nöjd. Allt flöt på bra och sköttes ordentligt, med ett mycket fint resultat!

M5 BYGG AKTIEBOLAG
4.8/5 i betyg av 182 omdömen 4.8 av 182 omdömen
BadgeTwoYears

Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat något innan och vi var självklart lite oroliga, då man har hört om allt som kan gå fel. Men vad M5 bygg åstadkom var helt fantastiskt bra! Från första stund fick vi ett stort förtroende för dem. De väldigt punktliga, de var väl organiserade, väl planerade, alla var jättetrevliga, det var lätt att prata med alla arbetare, de var snabba på att svara frågor då de hade ett Whats Up konto med alla inblandade så du ständigt kunde vara delaktig. Men framförallt var de väldigt skickliga hantverkarna, som brinner för det de gör. De hjälpte oss och kom med förslag under resans gång och väldigt tillmötesgående. Vår lägenhet blev så fantastiskt bra. Det de gjorde var: Riva ut och bygga helt nytt kök & badrum, ta bort golv, slipa originalgolv, riva ner en vägg, sätta upp en vägg, dra ny el, bredspackla & måla hela lägenheten, stuckatur, och reparera allt snickeri som fönster och dörrar etc. Prismässigt var de varken dyrast eller billigast. Men vad vi fick var väldigt högklassigt arbete och superduktiga människor. De var transparenta med alla kostnader och hade inga ”gömda” kostnader. Vi har sedan dess rekommenderat dem till våra vänner som renoverar och de har varit lika nöjda som vi. M5 bygg är 5/5! Vi vill avslutningsvis tacka Micke, Andrii, David, Christian, Emil, och alla andra i M5 bygg för ett väldigt bra jobb. Ni skapade vårt drömhem!

Kristiina H
Skrev om Tynningö Bygg & Platt

Tynningö Bygg o Platt har varit underleverantör till Sofia Rör AB under Brf Tallgårdens stambyte och källarrenovering, som pågick drygt ett år (2011-2013). Gerhard Ström var kvalitetsansvarig. Jag som föreningens ordförande och projektledare för ombyggnader har haft ett mycket gott samarbete med båda firmorna och alla deras hanverkare, som också har fått mycket beröm av våra medlemmar. Arbetet som Tynningö Bygg har gjort i vår egen lägenhet har varit av mycket god kvalitet. (Stambytet var den första i vår fastighet från...