Oerhört proffsigt bemötande. Stor kunskap i mäklaryrket. Serviceminded från början till slut!
Mäklarringen
1550 omdömen om Mäklarringen
Arash Jamie är kunnig, påläst om objektet och det han inte kan svara på tar han reda på. Har fått ett fint bemötande och han har ansträngt sig för att göra så att det blir så bra som möjligt, för både köpare och säljare. Han har hela tiden hittat flexibla lösningar på problem eller frågeställningar som dykt upp. Lyhörd, respektfull, lugn och återkopplar snabbt. Har känt mig fullkomligt trygg under processen. Kan varmt rekommendera honom som mäklare. Han ger det lilla extra för sina kunder, noterade vid en tidigare visning att han torkade ren spisen hos sin kund så det skulle se fint ut.
Otroligt bra och professionellt bemötande. Bra information och kontakt under hela tiden.
Vi är så otroligt glada och tacksamma för all hjälp vi fick av Arash Jamie när vi köpte vår allra första lägenhet! Att köpa sin första bostad är nervöst, men Arash fanns där för oss under hela resan.🌹 Det som betydde absolut mest för oss var att han genuint brydde sig och verkligen bjöd på sin egen personliga tid. Han svarade på våra frågor kvällar som helger och såg till att vi förstod allt och kände oss trygga. Arash är inte bara superproffsig och kunnig, han har också ett fantastiskt varmt hjärta och gör det där lilla extra som man sällan ser hos andra. Vill ni ha en mäklare i Sollentuna, eller till och med i hela Sverige, som verkligen kämpar för er – då är Arash det självklara valet! ☺️🙏🌹😊
Working with Peter was truly a wonderful experience. From our very first conversation, he made us feel comfortable, supported, and confident throughout the entire process. He was always kind, patient, and happy to answer our questions, no matter how small. His honesty, professionalism, and genuine care made a stressful experience so much easier. Peter went above and beyond to help us, and we always felt that he had our best interests at heart. We are incredibly grateful for all his hard work and dedication. If you’re looking for someone you can trust who truly cares about his clients, we couldn’t recommend Peter more highly. Thank you, Peter, for everything!
Väldigt trevlig och hjälpsam vid vår husförsäljning. Snabb på att svara på frågor, lätt att kommunicera med, är tydlig och visar stort engagemang i sitt uppdrag. Rekommenderar Josefine som är en trygg, trevlig och duktig mäklare.
Trevlig och engagerad mäklare.
Han är kunnig, vet vad han pratar om och hjälpsam med alla frågor kring försäljning.
Väldigt trevlig och avslappnad mäklare. Fick mig att känna självförtroende vid mitt första köp.
Emelie hjälpte oss tryggt genom hela processen vid köp av hus. Hennes kompetens och tillgänglighet var utmärkande och vi är tacksamma att ha gjort vår livs största köp med hjälp av henne.
Trevlig, ärlig, erfaren, hjälpsam.
Kunnig, tydlig i sin kommunikation och väldigt trevlig. Väldigt snyggt försäljningsunderlag (bild och text).Vi har känt oss trygga under processen med att sälja vårt hus.
Jag upplevde Roger Engblom på Mäklarringen som kunnig, pålitlig, lyhörd, engagerad med hög lokalkännedom, trygg för både köpare och säljare.
Mycket professionell och väldigt inkännande. Snabb återkoppling och hade hon inte svaret så återkom hon när hon sa.
Kunnig och trevlig. Kunde även beskriva området på ett bra sätt.
Proffsig, kunnig och engagerad!
Magnus var proffsig från första kontakten, vi fick bra information under hela processen till den snabba försäljningen var klar. Kan rekommendera Magnus som mäklare !
Josefine har lagt ut vår fastighet och fått spekulant på den! Vi hoppas att köparen blir nöjd över sitt besök och tar över huset i Juli! Kan rekommendera henne & bolaget till kompisar framöver!! Mvh Urban Persson
Slutresultatet blev bra och vi är glada över försäljningen, men vi hade förväntat oss ett större engagemang och fler egna initiativ kring marknadsföring och försäljningsstrategi. Flera av de åtgärder som senare bidrog till försäljningen, såsom Hemnet-annonsering och justeringar av annonsen, initierades av oss själva. Därför landar helhetsintrycket på godkänt, men inte mer än så.
Trevlig, seriös och har bra koll på marknaden
Blev bemött på ett seriöst och professionellt sätt. Fick ett gott intryck av mäklaren ochdet han inte kunde svara på tog han reda på och kunde återkomma skyndsamt med besked om.Kan absolut rekommendera.
Bra kommunikation och svarar alltid snabbt.
Hej.jag upplev jättebra med magus på mäklarringen han är jätte trevlig.
After more than 60 viewings during our house search, I met a great many brokers across Nacka, and Nora stands out as one of the very best. She has a keen eye for detail and makes sure everyone feels genuinely welcome and well taken care of. Buying or selling a home can be a stressful process, but Nora has a calming presence that makes it feel easier and more manageable. She listens carefully and draws the right conclusions, and she is fair, open, and transparent throughout, always working toward the best outcome for everyone involved. I attended several of her viewings, and the level of professionalism was consistently high every single time. Nora is knowledgeable about the properties she represents and always provides accurate, reliable information. From the first moment, I felt welcomed. I can warmly recommend Nora to anyone buying or selling a home in the area.
Vi blev mycket trevligt och professionellt bemötta av Marielle genom hela försäljningen av vår bostad. Hon levde upp till våra förväntningar med tydlig kommunikation, stort engagemang och en trygg process från start till mål – vi är väldigt nöjda!
Hej jag tycker hon var mycket glad, trevlig och det hände någonting hela tiden, bra information och lätt att få kontakt med. Med vänlig hälsning, Kjell Hansen
Jag känner mig mycket nöjd, Ulrica är riktig duktig mäklare. Hon får 10 av 10 från mig och jag önskar henne all lycka.
Personlig. Kunnig och bra förståelse för orten och objektet han säljer.
Oerhört professionell från första kontakt till avslutad affär. Tillgängligheten och flexibiliteten är oslagbar för att inte tala om bemötandet!
Väldigt trevlig och hjälpsam😁
Saklig och ordentlig. Pedagogisk genom hela processen
Fantastisk mäklare! Professionell, pålitlig och engagerad genom hela processen. Kände mig trygg från start till mål och kan varmt rekommendera henne.
Underbara Nora! Vi har köpt med henne som mäklare. Och nu har vi sålt två lägenheter som Nora har skött. Trevlig, pålitlig och hjälpsam på alla sätt och vis. Bättre mäklare kan man inte få!
Jag kan verkligen varmt rekommendera Josefin! Hon är inte bara en fantastisk mäklare utan också en person som verkligen bryr sig. Från första stund har hon varit engagerad, lyhörd och otroligt professionell. Det som verkligen utmärker Josefin är hur hon ser till både säljare och köpare – hon jobbar för att alla ska känna sig trygga och nöjda, vilket märks i hela processen. Hon är alltid tillgänglig, snabb på att återkoppla och väldigt lätt att ha att göra med. För mig har det känts extra tryggt att ha någon jag redan har förtroende för vid min sida, och hon har verkligen levererat över förväntan. Jag är super nöjd och skulle utan tvekan rekommendera henne till andra! // Annika
Josefine Qvillby är en professionell mäklare med mycket snabb återkoppling. Hon är snabb, rak och tydlig med stor kunskap kring objektet samt området. Jag är väldigt nöjd med Josefine som mäklare då hon ingav trygghet, värme och kunskap med stor hjälpsamhet. Jag rekommenderar henne starkt.
Professional service from the beginning till the end.
Väldigt trevlig och enkel att jobba med!
Marielle är lätt att samarbeta med, finns tillgänglig och är kommunikativ. Mycket bra bemötande
Marielle är en mycket professionell, engagerad och lösningsorienterad mäklare. Hon är snabb i sin återkoppling, tydlig i kommunikationen och väldigt effektiv när det gäller att hantera och lösa olika situationer. Det märks att hon verkligen bryr sig om sina kunder och arbetar målmedvetet för att allt ska fungera så smidigt som möjligt. Brava 👏
Han är bäst. Lyssnade och kom med tips o råd utan att "bestämma" som vissa mäklare vill göra.
Vi är mycket nöjda med vår mäklare. Hon var professionell, engagerad och höll oss väl informerade genom hela processen. Hennes kunskap, tillgänglighet och positiva bemötande skapade trygghet från början till slut. Vi kan varmt rekommendera henne.
Inför detta stora projekt att sälja ett fritidshus som funnits i familjens ägo under mer än 6 decennier är jag så otroligt tacksam att jag kom i kontakt med denna enastående Carina Rosendal! Hon har varit en klippa på alla sätt och vis. Till de som funderar på att sälja ett boende kan jag ge ett endaste råd, flera behövs nämligen inte. Kontakta Carina Rosendal på Mäklarringen Haninge/Tyresö och ni kommer att bli lika belåtna och nöjda som jag.
Kompetent, kunnig och trevlig!
Mycket trevlig & välkomnande i sitt bemötande. Sakliga svar på frågor, stor kunskap kring objektet. Ingav trygghet, värme & kunskap.
Funkade mycket bra och allt flöt på en ligt plan! Kan rvarmt rekomendera Ninos.
Platser 28
2.3 av 3 omdömenMäklarringen Järfälla
5.0 av 1 omdömenMäklarringen Vaxholm
1.0 av 1 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Mäklarringen har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Bra
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra