Köpt en lägenhet via Notar, kommer personligen aldrig att slita dem. Mina tidigare erfarenheter är 4 bostadsrätter och 3 villor, lite att jämföra med
Notar
Damir gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet. Genom sitt engagemang och sin skicklighet lyckades han sälja den redan på kommande efter bara tre veckor och en privatvisning. Hela processen kändes trygg, smidig och professionell från början till slut. Vi rekommenderar honom varmt.
Vi kan varmt rekommendera Johan Svahn! Från första mötet till avslutad affär har han varit otroligt lyhörd, professionell och engagerad genom ständig återkoppling. Huset blev sålt på nolltid och vi är supernöjda med hela processen. Tack för ett kanonjobb!
Jacob en trevlig kille , som vi hittills har fått all hjälp vi behöver men vi är inte klara ännu Så Jacob får traggla med oss lite till
Oscar är snabb och flexibel, lyhörd och duktig på det han gör.
Hej. Han var vänlig och hjälpsam. Förklarade vad som skulle ske vid försäljningen av lägenheten. Han ringde varje gång upplyste oss om situationen, hur allt flöt på. Och det bästa är att han sålde vår lägenhet så snabbt. Vi är mycket glada för det! Bästa mäklaren på Notar Båstad är Johan Swahn! Hälsningar Antal och Rozi Demant
Vi är mycket nöjda med den service som vår mäklare, Josefin Sundström på Notar Mäklare Uppsala, har gett oss. Hon gav oss alltid den information vi efterfrågade och svarade snabbt på våra samtal, meddelanden och e-post. Hon höll oss kontinuerligt uppdaterade och gav alltid återkoppling som utlovat. Hela processen kring kontraktsskrivningen gick mycket smidigt, och hon förklarade varje detalj tydligt. Eftersom vi inte är särskilt bekväma med svenska uppskattade vi särskilt att hon kommunicerade med oss på engelska och till och med översatte vissa dokument till engelska för vår skull, utan att någonsin tänka på den extra tid och ansträngning det innebar. Vi uppskattar verkligen hennes professionalism, stöd och utmärkta service genom hela vår bostadsköpsresa. Rekommenderas varmt!
We are very happy with the service provided by our agent, Josefin Sundström at Notar Mäklare Uppsala. She always provided the information we requested and responded promptly to our calls, messages, and emails. She continuously kept us updated and always gave feedback as promised. The entire contract signing process was very smooth, and she explained every detail clearly. Since we are not very comfortable with Swedish, we especially appreciated that she communicated with us in English and even translated some of the documents into English for us, without ever considering the extra time and effort involved. We truly appreciate her professionalism, support, and excellent service throughout our house-buying journey. Highly recommended!
Johan har upplevts service minded och varit tillmötesgående och löst det frågor som uppstått i affären på ett effektivt sätt
Inga konstigheter. Smidigt genomfört
Josefin gjorde ett riktigt bra jobb med försäljningen av min lägenhet. Trots att det först kändes som att intresset var lågt lyckades hon sälja den snabbt. Hon var trevlig, tydlig och gav mig relevant information hela vägen. Jag är mycket nöjd och rekommenderar henne gärna.
Mäklaren var väldigt trevlig och hjälpsam under köpprocessen. Kommunikation och kontakt med säljaren fungerade smidigt, vilket bidrog till en snabb affär! Vi uppskattar engagemanget och är nöjda med den hjälp vi fått hittills.
Jesper är effektiv, engagerad och erfaren. Jesper var tillgänglig under hela processen och jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare!
Mycket trevlig som jobbar tills allt är klart. Väldigt tillgodoseende och det passade utmärkt för mig eftersom försäljningen skett mestadels på distans.
Hög tillgänglighet. Gör allt och lite till. Lätt att ha en dialog med. Man känner sig trygg och ledd genom hela processen.
Platser 19
1.0 av 2 omdömenNotar Farsta - Sköndal
1.0 av 1 omdömenNotar Vasastan
5.0 av 1 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Notar har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Bra
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra