Är det här ditt företag? Aktivera din företagsprofil
Välvårdat AB

Välvårdat AB

Ändra adress Lägg till information
1.3

6 omdömen om Välvårdat AB

Maria Helene D
Skrev om Välvårdat AB

Anlitade dem för flyttstäd, vilket jag ångrar. De skulle höra av sig när de började bli klara så vi kunde hämta våra nycklar. Istället låser de in nycklarna i lägenheten och bara lämnar. Tog till mitt i natten innan vi fick hjälp av grannar att komma in. Då var det urdåligt städat: duschväggarna var inte rena, brunnen inte rengjord och igensatt så det luktade avlopp i hela lägenheten. Det var inte städat bakom spisen, fönstren var smutsigare än innan de kom, de måste ha dragit runt med en trasa bara, lister var inte dammade....

Julia Elisabeth S

...............................

Malin H
Skrev om Välvårdat AB

Flyttade in i lägenhet där tidigare hyresgäst anlitat Välvårdat. På dörrarna ser man trasdragen,fönstrena är tagna med en trasa, flertalet ytor är missade , brunn och badrum slarvigt utfört. Dålig kundservice som är svår att nå och inte återkopplar som avtalat, erbjuder kompensation om man tar bort recension!

Stefan Å
Skrev om Välvårdat AB

Otrevliga städare.. svarar inte på mail eller telefon..

Maha S
Skrev om Välvårdat AB

Anlita INTE detta blufföretag!! Blåser kunder på pengar och gör slarvstädningar som bevisats med foton men ingen kompensation trots utlovat. Lurendrejerier.

Pariya R
Skrev om Välvårdat AB

Bluff företag! Säger att de kommer debitera för de timmar som utförs men ljuger. De skulle skicka 2 personer till mig för både städ och fönsterputs, en dök upp och fick utföra allt i stress vilket medförde att städet inte blev gjort ordentligt. Detta verkar dem ha satt I system, när man läser andras omdömen på Truspilot! När man sen försöker nå dem för att berätta att de fakturerat fel antal timmar, måste de jagas tills man får svar och de är inte tillmötesgående och tar ej ansvar för sina fel. Rekommenderas absolut inte. Hade gett 0 stjärnor om det var möjligt!