Victor Noblesse

Utmärkelser

67 omdömen om Victor Noblesse

Sedan starten hos Reco 2022
  • 2023-03-27 Spontant omdöme
    Alltid bäst. Väljer sitt pris, kunniga, duktiga och trevliga frisörer.
  • 2023-03-25 Spontant omdöme
    Outstanding bra frisör!!
    Väldigt trygg och skicklig i sitt hantverk. Noggrann och trevlig. Tack Lina!
    Kan verkligen rekommendera! Brukar alltid vara nöjd med salongens personal men denna gången med nya frisören toppar alla tidigare år!
    2023-03-21 Spontant omdöme
    Bästa Anela klipper perfekt varje gång! Trevligt bemötande och en frisyr som ligger rätt i tiden
  • 2023-03-20 Spontant omdöme
    Alltid bästa mottagandet och skicklig snabb service!
  • 2023-03-15 Spontant omdöme
    Gått hit i flera år ! Så himla bra bemötande både på telefon och på plats.
    2023-03-15 Verifierad kund
    Gick till Aida, hon är fantastisk! Denna gång gav hon mig en pixie cut med den perfekta ljusrosa nyansen! Alltid så nöjd!:)
  • Marianne B
    2023-03-15 Spontant omdöme
    Bästa salongen. Har varit kund i säkert 30 år och ibland har jag testat andra salonger men återgår alltid till Victor Noblesse. Jättenöjd efter vartenda besök.
    2023-03-11 Spontant omdöme
    Bästa salongen i Göteborg. Har klippt mig hos Carolina i flera år och är alltid jättenöjd med resultatet. Hon är proffsig och ”lagom social” under klipptiden ;)
    2023-03-09 Spontant omdöme
    Jag blev super nöjd med klippningen! Och kaffet var gott!
    2023-03-09 Spontant omdöme
    Det var väldigt trevligt upplevelse
    Vad trevligt att du gillade hela upplevelsen hos oss! Varmt välkommen tillbaka :) Victor Noblesse
    2023-03-09 Spontant omdöme
    Superproffsiga och kunniga! Kan varmt rekommendera Sirly, magiskt duktig på färgbehandlingar!
    Ja, visst är Sirly grym på färgbehandlingar! Många hos oss är riktigt grymma på färg :) Vi jobbar ständigt med att utbilda och och utvecklas inom färg. Tack för dina fina ord, det värmer! Victor Noblesse
    2023-03-09 Spontant omdöme
    Hög klass på allt. Högsta betyg.
    Wow! Det var inte dåligt, tack för fin feedback! Victor Noblesse
    2023-03-06 Spontant omdöme
    Super duktig personal, väldigt trevligt!
    Åh vad trevligt att du tycker det! Tack snälla :) Victor Noblesse
    2023-03-04 Spontant omdöme
    Klipp dig i en unik miljö där professionella frisörer ge dig inte bara en fantastisk upplevelse och kvalité men också kunskap och ärlighet.
    Ingredienser som jag värdesätter.
    Tack Edit! VI försöker verkligen förmedla en upplevelse och kvalitén ska alltid finnas där. Som du skriver så är vi oxå ärliga, vi lovar ingenting vi inte kan hålla. Kvalitén på håret går alltid först och det är viktigt att resultatet blir till det allra bästa. Tack för att du värdesätter hur vi jobbar. Victor Noblesse
    2023-03-02 Spontant omdöme
    Super nöjd med mitt besök, Rekomenderar verkligen!
    Super tack!
    Så härlig att höra att du är så nöjd Tina! Tack för din rekommendation :) Victor Noblesse
    2023-02-28 Spontant omdöme
    Klippt mig hos Dani och kollegor i flera år och kan varmt rekommendera dom! Avslappnad atmosfär och toppenservice. Skulle man mot förmodan inte vara helt nöjd är det bara att höra av sig så får man kostnadsfri fix av vad man inte var nöjd med. Bra tips om produkter (om man frågar) utan att man får känslan att de försöker ”sälja på” en grejer.
    Du har varit kund hos oss länge nu och är alltid lita trevlig när du tittar förbi! Tusen tack för fina ord :) Som du skriver, om det skulle vara något man inte riktigt när nöjd med - så säger man bara till så löser vi det. Varmt välkommen snart igen! Victor Noblesse
  • JULIA H
    2023-02-28 Spontant omdöme
    Jag har gått hos Anela i flera år och jag kommer aldrig att gå någon annanstans. Hon finns alltid där för frågor och funderingar oavsett tid på dygnet. Otrolig service från alla på salongen och lyxig miljö vilket bidrar till en wow-upplevelse varje gång. Alla borde ha en frisör som Anela vid sin sida!
    Tack snälla Julia för dina fina ord! Det gör oss väldigt glada när vi gör att du som kund får den upplevelsen, precis som vi vill att det ska kännas. Victor Noblesse
    2023-02-27 Spontant omdöme
    Äntligen någon som förstår vad jag vill ha🙏🏻
    Så härligt när det händer 🤩 Det gör oss väldigt glada! Victor Noblesse
  • 2023-02-24 Spontant omdöme
    Bästa frisören, och alltid en tid där jag både blir snygg i håret och mår bra i själen. 🥰
    Tack för dina fina ord Marika! Härligt att vi får dig att känna så :) Victor Noblesse
    2023-02-17 Spontant omdöme
    Älskar Victor Noblesse! Trevligt och omhändertagande bemötande. Skönt med en paus i mamma livet och få lyxa till det i salongen. Jag har klippt och färgat håret hos Anela och alltid varit nöjd! Rekomenderar alla att boka en tid, det är verkligen värt varenda krona!
    Precis som vi vill att man ska känna när man kommer till oss. Så glada att du är så nöjd :) Victor Noblesse
  • 2023-02-13 Spontant omdöme
    Jag har klippt mig på Salong Victor sedan 42 år och sedermera på Salong VictorNoblesse och har alltid varit nöjd. Kan inte tänka mig att gå till någon annan frisör. Mina frisörer har inte varit många under åren eftersom man fastnar för någon och håller sig till en och samma. Det säger också en del om salongen som arbetsgivare. Det verkar som de allra flesta trivs och stannar och skapar en stamkundkrets.
    Att kommer till er är som att få ett lyft, en dusch av njutning och glädje. Skulle kunna tänka mig att boka enbart en hårtvätt eftersom det är en av de skönaste stunderna. Som ett minispa. Tack för att omvårdnad och proffsigt arbete ni gör!
    42 år! Wow så häftigt :) Dina ord värmer och det är kunder som dig som gör att vi vill fortsätta med det vi gör. Tack för din feedback! Victor Noblesse
    2023-02-12 Spontant omdöme
    Jag har gått till Sirly några gånger och klippt mig. Hon är den bästa frisören jag har någonsin varit hos! Jag har väldigt tjockt och långt hår och kan vara svårt att hantera på en klippning men hon gjorde det så bra att jag aldrig kommer gå till någon annan! Perfekt styling och perfekt klippning. Vill också säga att jag aldrig varit 100% nöjd efter en hårklippning men jag blev 200% mer än nöjd efter mitt besök hos henne. Tack!

Mvh
    Maria
    Visst är Sirly en grym frisör :) Tack för dina fina ord och vi är glada att du har hittat rätt! Victor Noblesse
  • 2023-02-12 Spontant omdöme
    Fantastisk bra! Jag har varit hos lite olika frisörer hos er där alla tillmötesgår kund med riktig service och där man upplever att man blir lyssnad på och får resultat som tillmötes går det. Det är också en fantastiks service under klippningen då man lätt kan småprata.
    Vad härligt att du upplever service och att du blir lyssnad på. Det är precis så vi vill att ni kunder ska uppleva besöket hos oss. Tack för att du tog dig tid att skriva några rader :) Victor Noblesse
  • 2023-02-12 Spontant omdöme
    Väl mottagen och otroligt kunniga och engagerade frisörer. Man kan slappna av medans färg och klipp fixas!
    Vi försöker ständigt att utvecklas och att hålla oss uppdaterade, så extra roligt när du som kund känner det! Tack för din feedback! Victor Noblesse
    2023-02-11 Spontant omdöme
    Efter min timmes klipptid hos Linnea, går jag därifrån inte bara med skitsnygg frisyr, utan även med en känsla av total avkoppling efter huvudmassagen, fina samtal och supergott kaffe! Upplevelsen och miljön är genuin och proffsig, jag kommer alltid tillbaka!
    Vilken härlig känsla du beskriver! Tack snälla för dina fina ord. Victor Noblesse
    2023-02-11 Spontant omdöme
    Jag blir alltid behandlad som en VIP gäst & oavsett vem som färgat eller klippt mitt hår så har jag alltid gått därifrån och känt mig snyggare än någonsin. Topp frisörer!
    Så underbart att du känner så!! Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse :) Victor Noblesse
  • 2023-02-11 Spontant omdöme
    Jag har gått till Victor Noblesse i flera år för klipp och sling och har alltid varit nöjd med resultatet. Frisörerna har även gett mig bra råd för hur jag bör sköta om mitt hår hemma vilket har resulterat i att jag idag har tjockare hår.
    Så roligt att du har fått hjälp och råd med att sköta ditt hår även hemma. Det är en viktig del för oss, att du som kund kan ta hand om ditt hår på bästa även efter ditt besök hos oss. Tack för dina ord! Victor Noblesse
    2023-02-10 Spontant omdöme
    Jag känner mig alltid välkommen när jag kommer.
    Det är skönt att få sätta mig och koppla av med en kopp kaffe/vatten innan klippning. Jag får alltid goda råd och tips på klippning, det är avkopplande att få hårtvätt i massagestolen och en fin klippning efter det. Samt fina slingor de gånger jag vill ha det.
    Mycket proffsiga frisörer! Det är lyxigt och jag känner mig glad och fin när jag går därifrån.
    Kaffet är en höjdpunkt för många, visst är det gott :) Härligt att kunna erbjuda lite lyx i vardagen! Vi är stolta och glada över att du känner som du gör. Victor Noblesse
  • Hans F
    2023-02-10 Spontant omdöme
    Bästa stället i Göteborg för att klippa sitt hår. Klipper mig endast här.
    Så grymt att höra! Tack tack :) Victor Noblesse
    2023-02-10 Spontant omdöme
    Jag har haft en bra miljö när jag har klippt mig där, frisörerna är prat glada och gör ett strålande jobb.Jag hade inte en aning om att man kunde klippa så här bra för att jag har ett tjockt hår och det är jätte svårt att klippa men ni på salong Victor klarade det galant.Jag har haft det var och utan tvekan att man kommer tillbaka ditt lite dyrt men annars är d t jätte bra.
    Med vänlig hälsning,
    Benjamin Sadzak 12 år
    Tack Benjamin för att du skrev så fina ord om oss. Vi är glada att du känner dig nöjd och välkommen när du kommer till oss :) Victor Noblesse
    2023-02-10 Spontant omdöme
    Alltid perfekt, klippning och färgval i lugn omsorgsfull miljö. Trygg med att samtliga frisörer är lyhörda för vad som klär mig bäst och är medvetna om modet som gäller för säsongen. En exceptionellt proffsig miljö.
    Underbart att läsa :) Väldigt fin feedback och vi jobbar ständigt på att göra de bästa vi bara kan! Victor Noblesse
    2023-02-10 Spontant omdöme
    Lyxkänsla att besöka salongen med bra service och kompetens!
    Du beskriver det med ord som vi strävar efter, ett ständigt pågående arbete. Vi blir extra glada när vi får höra det av våra kunder. Tack för dina ord! Victor Noblesse
  • 2023-02-10 Spontant omdöme
    Väldigt bra bemötande och bästa klippningen jag har fått.
    Så kul att höra att du är så nöjd med din klippning! Tack :) Victor Noblesse
    2023-02-10 Spontant omdöme
    Grym & väldigt professionella frisörer. Har klippt mig hos ett flertal och aldrig varit missnöjd! Både bra resultat och suveräna tips under själva klippningen om hur jag bäst stylar och sköter mitt hår. 10/10!
    10/10 - wow, det måste vi tacka för! Väldigt roligt att höra de du skriver. Vi tackar så mycket för din feedback. Victor Noblesse
  • 2023-02-10 Spontant omdöme
    Det blev mycket bättre än förväntat! Jag klippte mig gången innan på ett annat ställe och var då jättebesviken på resultatet och servisen. Jag bestämde mig sista minuten för att göra en helt ny frisyr och min frisör gav mig både bra rådgivning och förslag innan klippningen. Även under klippningen fick jag lära mig mycket om mitt hår och hur jag ska ta hand om det från frisören. Älskar min nya frisyr och vill aldrig testa ett nytt ställe igen. För mig är det definitivt värt pengarna för den upplevelse, rådgivning och det resultat man får.
    Vad härligt att det blev bättre än förväntat! Extra roligt att du känner att du har hittat rätt hos oss :) Vi försöker alltid ge våra kunder en helhetsupplevelse och blir väldigt glada när vi lyckas förmedla detta till er kunder. Tack för dina fina ord! Victor Noblesse
  • 2023-02-10 Spontant omdöme
    Alltid lika trevligt bemötande, från receptionen till frisören. Man känner sig väl omhändertagen och uppmärksammad. Frisörerna är lyhörda och alltid måna om att man ska vara nöjd. Jag har alltid gått i från salongen med ett leende.
    Visst är våra receptionister fantastiska och sen att vi har så duktiga frisörer som jobbar hos oss. Fortsätt att le, det sprider glädje! Tack :) Victor Noblesse
  • 2023-02-10 Spontant omdöme
    Victor Noblesse är en fantastisk salong där man möts av trevlig personal och känsla av lyx från sekunden man träder in genom entrédörren. När man kommer blir man alltid frågad om man vill ha kaffe medan man väntar, vilket man får avnjuta i den lugna och estetiska atmosfären. Jag har klippt mig hos Amanda och hon är inte bara en extremt talangfull frisör utan också en fin person som är trevlig att prata med. Man känner sig verkligen hemma på Victor Noblesse och när jag är nyklippt brukar folk fråga var jag klippt mig - när jag säger Victor Noblesse har de bokat sig där direkt och förblivit stammisar därefter. Jag skulle rekommendera Noblesse för vemsomhelst som vill ha en fin frisyr och en trevlig upplevelse. 10/10.
    Stort tack Björn! Du beskriver det vi verkligen önskar att alla kunder ska känna när dom kommer till oss. Visst är Amanda duktig, håller helt med! Tack för att du delar med dig av din upplevelse till andra. Det betyder mycket för oss. Victor Noblesse
    2023-02-10 Spontant omdöme
    Bra bemötande och professionella frisörer med bra handlag. Får bra tips och råd hur jag skall ta hand om mitt hår på bästa sätt. En avkopplande stund i en massagestol i hårtvätten därefter en god kopp kaffe i en trevligt anpassad miljö. Ser framemot nästa besök 😊
    Jag klipper håret, tonar, slingor, färgat ögonfransarna, plockar och färgar ögonbrynen 😊
    Tack snälla för din fina feedback! Att längta till nästa besök är ju ett väldigt bra betyg :) Varmt välkommen snart igen! Victor Noblesse
    2023-02-10 Spontant omdöme
    Linnéa är en helt fantastisk frisör!
    Håller helt med dig att Linnea är en super duktig frisör :) Victor Noblesse
    2023-02-10 Spontant omdöme
    Alltid lika nöjd efter att ha besökt er! Jag är så nöjd med både klipp och färg varje gång. Utöver detta så otroligt trevliga allihop och för att inte glömma, fantastiskt gott kaffe!
    Tack fina du! Det värmer i våra hjärtan att få höra att du alltid blir nöjd hos oss. Trevligt att du gillar vårt kaffe oxå :) Victor Noblesse
    2023-02-10 Spontant omdöme
    Proffsig frisörsalong med den lilla extra touchen för ett lyxigt intryck. Har provat några olika frisörer, men inte hittat "the one" än, därav 4/5. Kommer bli 5/5 när jag väl gjort det.
    Tack för dina 4 ringar! Väldigt trevligt att du gillar salongen och våra frisörer :) Håller med, man vill ju hitta " the one" - du får prova vidare och vi hoppas att du hittar den snart! Victor Noblesse
    2023-02-10 Spontant omdöme
    När jag flyttade till Göteborg så googlade jag på bästa frisörsalongen i stan, då jag inte ville gå missnöjd från en salong igen. Victor Nobless hade bäst recensioner så valet var självklart. Det bästa valet jag gjort för mig och mitt hår.

Otrolig salong med fantastisk personal. De tar sig verkligen tiden att lyssna in dina behov och ger olika förslag på färg/klippning/behandling utifrån ditt och ditt hårs behov behov och kvalitet. Är en trogen stammis som gjort en drös klippning/färgning/blekningar. Många gånger i ett kritiskt läge av mitt hår.

Har haft partier i håret som var av och missfärgade av färginpackning, som nu vuxit ut tack vare bra rekommendationer av produkter. Missfärgningarna har även försvunnit tack vare en otrolig rensnings/nyanserings insats. (Shout out Sirly)

Aldrig känt mig så trygg och omhändertagen hos en frisör. Mitt hår har aldrig varit bättre, speciellt efter bra rekommendationer om hårvård och produkter. Går alltid från salongen så glad och så otroligt nöjd. Rekommenderar alla denna salong. Happy hair happy life!
    Så härligt att vi har kunnat leva upp till dina förväntningar! Vi har förmånen med att få ha väldigt många kompetenta och otroligt duktiga frisörer hos oss. Allt för att du som kund ska få den upplevelsen du fick här. Vi hoppas att vi kommer kunna ta hand om dig och ditt här under en lång tid framöver. Tack snälla för att du tog dig tid att skriva om oss. :) Victor Noblesse
    2023-02-10 Spontant omdöme
    Proffsigt, lyxigt och personligt! Har haft så svårt att hitta någon som kan klippa lockigt hår, men nu vägrar jag att få till någon annan är Sirly på Victor Noblesse. Förutom att frisyren blir tiptop så känner man sig också lite extra bortskämd när man blir bjuden på kaffe och pralin. Det kanske är lite dyrare än dit jag gått innan men det är SÅ värt det. 10/10 verkligen.
    Men stort tack för din fina feedback! Det värmer oerhört mycket :) Bortskämd behöver man verkligen bli då och då! Visst är Sirly en otroligt duktig frisör! Nu har vi även utbildat alla på salongen i att klippa lockiga hår, så nu har du fler att välja på om du skulle behöva. Tack för att du tog dig tid att skriva om oss! Victor Noblesse
  • 2023-02-10 Spontant omdöme
    Jag har provat många frisörer för att hitta någon som skulle kunna klippa mitt vågiga hår med fina hårstrån. Detta lyckades Dani med, idag kan jag nästan kalla mig lockig och inte bara vågig så bra lyckades han klippa mitt hår. Supernöjd! Kommer absolut gå tillbaka när det är dags för nästa klippning.
    Det där med att klippa lockiga och vågiga hår är en konst. Så härligt att du har hittat rätt och att du är så nöjd med din behandling du fick av Dani. Du är varmt välkommen när du behöver oss igen :) Victor Noblesse
  • Zsófia S
    2023-02-10 Spontant omdöme
    Jag brukar gå till Aida och är jättenöjd med henne. Väldigt proffsig och alltid väldigt trevlig. Man känner sig riktigt omhändertagen. 😊
    Aida är en riktig klippa precis som du skriver, proffsig och trevlig:) Tack för dina fina ord! Victor Noblesse
  • 2023-02-10 Spontant omdöme
    Det är alltid trevligt att besöka Victor Noblesse, man blir fint bemött hos dem redan vid ankomst. Jag klippte mig hos Martina och hon är lyhörd för mina önskemål, så jag är jättenöjd.
    Målet är att upplevelsen ska starta redan i receptionen, visst är dom härliga våra receptionister:) Martina är en väldigt duktig frisör, så kul att du är så nöjd hos henne! Victor Noblesse
    2023-02-10 Spontant omdöme
    Fantastiskt bemötande av all personal och mycket kompetenta frisörer. Har blivit stamkund och kommer inte att byta (åker ner från Stockholm för klippning och färgning). Har lockigt hår och upplever att min stylist verkligen kan lockar och förklarar vad hon gör och varför för att säkerställa att vi har samma förväntningar på vad som är möjligt givet min hårtyp och färg. Rekommenderar salongen varmt på alla sätt. Guldstjärna även till salongens trainees som min åttaåriga dotter klipper sig hos. Hon ser alltid fram emot nästa klippning när vi är klara (oavsett vilken trainee hon har varit hos). Genomgående noggranna, lyhörda inför min åttaårings behov, kompetenta med en stor portion tålamod.
    Vilken härlig text du skriver! Tänk att du åker från Stockholm till oss, det gör oss väldigt glada. Vi lägger stor vikt vid att hela tiden vidareutveckla våra frisörer , allt för att du som kund alltid ska få den bästa behandlingen. Vad roligt att även din åttaåring ser fram emot sina behandlingar hos oss med! Våra trainees är fantastiska dom med. Tack för din feedback! Victor Noblesse
    2023-02-10 Spontant omdöme
    Älskar att gå till Anders. Alltid toppservice, alltid snygg i håret efter och dessutom tar han fullt ansvar för att kombinera ihop färger och klippning så att det blir 10ggr bättre än om jag skulle titta på färgkartor eller inspirationsbilder. Har varit här i flera år och de tar till och med ansvar när ordinarie frisör är ledig och parar ihop mig med en annan frisör som passar mig! Fantastisk salong
    Vad härligt att höra! Anders är riktigt grym på de han gör, härligt att du alltid är nöjd hos honom men även hon våra andra frisörer om du behöver gå till någon annan. Tack för fina ord! Victor Noblesse
    2023-02-10 Spontant omdöme
    Som kund sedan 1984 på salongen när en hette Noblesse så vill jag såklart visa min kundnöjdhet. Alltid trevligt bemötande och mycket proffsiga medarbetare oavesttt vem som man blir klippt av. Jag vill fortsätta att klippa mig här i 40år till :-)
    Så härligt Mikael! Vad glada vi blir att ha dig som stamkund sedan 1984! :) Vi vill fortsätta leverera trevligt bemötande och den bästa service till dig i 40 år till- minst! Victor Noblesse
  • 2023-02-10 Spontant omdöme
    Omhändertagen från att jag klev in genom dörren tills jag gick därifrån! Bra konsultation som ledde till vad man verkligen är ute efter. Superhärliga frisörer som inte slutar förrän både kund och det själva är nöjda 🌟
    Det ska vara en helhetsupplevelse att komma till oss och vi är därför väldigt glada över att du upplever det. Konsultationen är en väldigt viktig del i behandlingen hos oss för att kunna uppnå de resultatet som kunden är ute efter. Tack för din feedback :) Victor Noblesse