Hannah Kjell

Hannah Kjell

Hannah Kjell är mäklare på 3etage Fastighetsmäklare

Hannah Kjell har varit registrerad mäklare sedan 2013-04. Hannah Kjell har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 228 omdömen med ett betyg på 4.8. Hannah Kjell har haft 23 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

228 omdömen om Hannah Kjell

Sedan starten hos Reco 2015
Caroline H
Viken

Jag vet att hon gjorde sitt yttersta för vår bostad! Har sålt flertalet bostäder med Hannah och är lika nöjd nu som då. En stjärna helt enkelt! 🌟

Jens W
Viken

Hannah Kjell är en proffsig mäklar som har kol på läget. Kan varmt rekommendera henne til andra. Är vänlig och har ett bra bemötande och bra kännedom om hennes portföljen. Eksakt som man vill ha en mäklare skal vara.

Tommy N
Viken

Hannah är fantastiskt! Kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Mats M
Viken

Mycket trevligt bemötande o fin service. Absolut inget stt klaga på

Ef:emma S
Mölle

Otroligt hög service. Fixade en spontan visning - på en lördag dessutom. Nästan så man skäms. Men resulterade i att vi köpte bostaden. Smärtfritt, utmärkt kommunikation och dessutom fick vi kontakt med en mycket trevligare bank än den vi hade innan. Supernöjd.

Anna O
Viken

Hannah har på alla sätt agerat mycket professionellt. Detta gör att jag känt mig väldigt trygg genom hela processen. Jag är mycket nöjd och belåten med samarbetet.

Catharina S
Viken

Hanna är en jordnära , mycket kunskap och man känner sig sedd, hörd och framförallt trygg då man som köpare ska investera i något nytt boende. Hade jag skulle sälja något så hade jag gärna givit uppdraget till Hanna. Toppen mäklare

Susanne S
Viken

Hannah är en erfaren, engagerad och professionell mäklare. Bra kommunikation och svarar snabbt på frågor och återkoppling. Rekommenderar verkligen Hannah!

Robert K
Sålde sitt hus med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare
Jonstorp

Bästa Mäklaren jag har haft med att göra. Väldigt professionell och trevlig.

Aida Z
Köpte sitt hus med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare
Jonstorp

Fantastisk mäklare som underlättade mycket under vårt husköp. Snabb på att svara, god kommunikation och gjorde det lilla extra för att affären skulle gå i lås. Vi kan inte annat än att rekommendera Hannah!