Roger Billsten

Roger Billsten

Roger Billsten är mäklare på 3etage Fastighetsmäklare

Roger Billsten har varit registrerad mäklare sedan 2001-07. Roger Billsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 326 omdömen med ett betyg på 4.9. Roger Billsten har haft 50 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 84% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

326 omdömen om Roger Billsten

Sedan starten hos Reco 2020
Peter J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Centrum

Roger ger ett kompetent intryck och har ett mycket trevligt sätt att bemöta sina kunder!

Martina H
Mariastaden

Snabb på återkoppling, boka möten och svara på diverse frågor. Tydlig och supporterande vid avtalsprocessen.

Christoffer R
Mariastaden

Supertrevlig, hjälpte oss på bästa möjliga och smidigaste sätt hitta vår nya bostad och genomföra köpet. Som förstagångsköpare var Roger en väldigt väldigt stor hjälp kring saker att tänka på mm för oss.

Johan M

Smidigt, enkelt och proffsigt. Tack Roger 👍

Git T
Sålde sitt hus med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Olympia

Roger har varit noggrann och professionell under hela processen. Vi är mycket nöjda med hans arbete för att få vår fastighet såld.

Arben R
Mariastaden

Vårt första intryck av Roger blev mycket trevlig och hjälpsam. Väldigt bra bemötande. Vi upplever Roger som mycket erfaren mäklare och duktig på det han gör så sammanfattningsvis så är vi väldigt nöjda med Roger

Nermina R
Mariastaden

Väldigt nöjd med Roger. Professionell, tydlig i kommunikationen och alltid snabb med återkoppling. Kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Linda Marie Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Pålsjö

Roger är seriös, lyhörd och trevlig. Han är kundorienterad och ger en mycket engagerad känsla.

Gustav Albert Angelo B
Norr

Roger Billsten, bästa mäklaren i Helsingborg.

STEFAN B
Allerum

Proffsigt bemötande, rak kommunikation och stort engagemang. Vi kan varmt rekommendera Roger Billsten på 3etage