Fint och bra arbete. Mycket nöjd, kommer att anlita er igen. Fönstertvätt blev bra
Därför väljer företag AB Helmiljö som sin partner Vi vet att ditt företag förtjänar mer än en traditionell städtjänst – ni behöver en samarbetspartner som konsekvent levererar högsta standard. Med vårt fokus på kvalitet, tillgänglighet och yrkesstolthet blir AB Helmiljö det naturliga valet för verksamheter som inte kompromissar....
12 omdömen om Helmiljö AB
Tack så mycket för din recension, Rut. Vad fint att höra att du är nöjd med arbetet och fönstertvätten. Det uppskattar vi verkligen.
Jag är väldgt med lenas städning.
Tack för ditt omdöme, Tiina. Vad roligt att du är nöjd med Lenas städning. Tack för att du delar med dig.
Jag hyrde boende i Dalarna och behövde hjälp med städning. Valet föll på Helmiljö och jag är mycket nöjd. Bokningen gick smidigt och personalen var både professionell och trevlig i sitt bemötande. Kan varmt rekommendera deras tjänster!
Tack så mycket för din fina recension, Mattias! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bokningen och vårt bemötande. Det betyder mycket för oss. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen!
Fantastiskt, fungerat jättebra!
Tack så mycket för ert fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att allt fungerat jättebra hos er. Det betyder mycket för oss att ni är nöjda, och vi ser fram emot att fortsätta leverera en trygg och pålitlig städning för er verksamhet. 🌟
Trevligt bemötande, anpassningsbara
Tack så mycket för ditt omdömme, Kajsa! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt bemötande och att vi kan vara flexibla och anpassa oss efter dina behov. Vänliga hälsningar, Helmiljö
Städrutinen fungerar bra och vi blir alltid väl bemötta. Det vi kanske saknar är förslag på utökad städning om det finns behov.
Tack för ditt omdömme, Gia! Vi är glada att höra att ni är nöjda med både städningen och bemötandet. Er feedback om förslag på utökad städning tar vi till oss och ser över hur vi kan förbättra kommunikationen framåt. Vänliga hälsningar, Helmiljö
Är mycket nöjd framför allt med den kunniga personal ni skickat
Tack så mycket för ditt omdöme, Monika! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår kunniga personal – vi uppskattar verkligen din fina återkoppling. Vänliga hälsningar, Helmiljö
Väldigt trevligt bemötande. Vi fick fönstren på vår fastighet putsade och de var mycket bra. Snabb och bra service.
Tack så mycket för ditt omdömme, Leif! Vi är glada att höra att du är nöjd med både bemötandet och fönsterputsningen. Snabb och bra service är alltid något vi strävar efter. Vänliga hälsningar, Helmiljö
Helmiljö AB överträffade mina förväntningar, jag hade ganska höga förhoppningar om tjänsterna och jag blev mycket nöjd med resultatet! Men det som verkligen gjorde mig nöjd var bemötandet, mycket bra service! Jag köpte flyttstäd av Helmiljö!
Tack så mycket för ditt omdöme! Kul att du var nöjd med våran tjänst och att vårat bemötande verkligen gjorde dit nöjd det glädjer oss verkligen! Med vänlig hälsning, AB Helmiljö
De gjorde det vi hade bett om, så jag har bara gott att säga om dem.
Tack så mycket för ert omdömme! Vi är glada att höra att ni är nöjda och att vi kunde leverera enligt era önskemål. Varmt välkomna att höra av er igen när ni behöver vår hjälp! Med vänlig hälsning, AB Helmiljö
Min städerska är jättebra och jag har bra kontakt med henne.Har hemstädning i gång i månaden!
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd både med städningen och kontakten. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende!
Anlitat företaget i flera år och under flera ägare. Köper tjänsten städning i hemmet var 14e dag. Är nöjd med hur de utför tjänsten. Har under en period uppfattat svårigheter med kommunikationen men det har de åtgärder så det funkar bättre nu!
Tack för ditt omdömme och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att du är nöjd med städningen och att kommunikationen fungerar bättre nu. Vi fortsätter att arbeta för att det alltid ska kännas enkelt och tryggt att vara kund hos oss.