Åsas Optik
En del av Klarsynt -
www.klarsynt.se
Välkommen till Åsas Optik!
På Kyrkogatan 21 i Heby hittar du Åsas Optik. Vi ser till dig som individ vad det gäller glas och bågar. Vi matchar din stil med din ögonhälsa. Vi som jobbar på Åsas Optik är Agneta - legetimerad optiker och Åsa som är ägare och legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet.
Hos oss hittar du snygga solglasögon, fräscha bågar och kontaktlinser per abonnemang om du så vill. Vi på Åsas Optik ser möjligheterna i det som kan kännas som ett hinder i vardagen. Varmt välkommen in till oss på Åsas Optik för en undersökning!
Utmärkelser
479 omdömen om Åsas Optik
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Åsas Optik
Blev otroligt bra bemött, Väldigt professionell men samtidigt varm stämning. Riktigt trevlig! Jag var där för en synundersökning för högre behörighetheter.
skrev om Åsas Optik
Vänligt bemötande, nya glasögon, allt fungerade enligt planen.. smidigt. Toppen. Lätt att få hjälp.
skrev om Åsas Optik
Bra service och goda råd kring val av båge.
skrev om Åsas Optik
Åsa verkar vara väldigt kunnig
Ja fick trevligt bemötande -
skrev om Åsas Optik
Superbra! Åsa är en utmärkt optiker.
skrev om Åsas Optik
Väldigt bra bemötande och service.
Köpte ett par progressiva glasögon -
skrev om Åsas Optik
Bra service och trevligt när vi köpte Lucas första glasögon
skrev om Åsas Optik
Jag sökte för mitt öga,synförändring, och fick en riktig undersökning både för glasögon och linser och remiss till ögonläkaren så jag fick verkligen hjälp med det jag sökte för. 🤗
Jag blev vänligt bemött 👍 -
skrev om Åsas Optik
Jag bemötes av två trevliga personer där en av dem läde mig in i ett undersökningsrum för en snabb och smidig undersökning
skrev om Åsas Optik
Blev emottagen bra. Kan verkligen rekommendera åsas optik.
skrev om Åsas Optik
Trevlig personal med mycket bra bemötande.
skrev om Åsas Optik
Jag blev bemött proffsigt och vänligt sätt.
Jag behövde upptadera mina glasögonen och
undersöka ögonen.Undersökningen gick på korrekt sätt.
Jag köpte progressiva glasögon och läsglasögon.Jag är nöjd med mina köp. -
skrev om Åsas Optik
Bra bemötande. Professionell synkontroll. Mycket nöjd med besöket.
skrev om Åsas Optik
Jag är en väldigt nöjd kund både gällande bemötande och service.
En liten men välsorterad optikerbutik med en personlig känsla.
Jag gjorde en synundersökning och köpte tre par glasögon. Väldigt nöjd. Kan varmt rekommendera Åsas optik. -
skrev om Åsas Optik
Kunniga personal och trevlig bemötande
skrev om Åsas Optik
Professionellt, vänligt, och uppmärksamt.
Har tidigare varit kund i butiken. Utflyttad
Nu åter till trakten och vet att jag skulle bli väl bemött.
Mycket hjälpsamma. Progressiva glasögon plus ett par till halva priset. 👍 -
Bra tillmötesgående.
Kunnig personal.
Bra utrustad med undersökningsmaterial. -
skrev om Åsas Optik
Trevligt bemötande, företaget levde upp till mina förväntningar, fick svar på min fråga på ett proffesionellt sätt ang mitt synfel.
skrev om Åsas Optik
Bra bemötande trevlig personal.
skrev om Åsas Optik
Mycket bra. Trevligt bemötande bra kundserice
skrev om Åsas Optik
Inget att klaga på utmärkt bemötande
skrev om Åsas Optik
Jättebra på alla sätt. Glasögon av bäste kvalitet.....Mycket nöjd.
skrev om Åsas Optik
Kunnig personal som har ett trevligt bemötande
skrev om Åsas Optik
Mycket trevligt bemötande. Stort utbud av bågar uppskattar jag. Trots rabatter, är prisläget högt. Jag är trots allt nöjd med mina glasögon.
skrev om Åsas Optik
Trevligt bemötande och snabb leverans av nya glasögon!
skrev om Åsas Optik
Bra har anlitat dom förr intyg samt nya glasögon
skrev om Åsas Optik
Det känns tryggt att veta att man får en bra synundersökning och ett trevligt bemötande. Behövde nya glasögon och fick hjälp med att prova ut nya som jag är mycket nöjd med.
skrev om Åsas Optik
Glasögon köptes och fick god hjälp och service med allt.
skrev om Åsas Optik
Bra bemötande och bra justerande av glasögonbågarna
Vänligt och proffsigt bemötande
skrev om Åsas Optik
Jag köpte glasögon. Personalen är alltid glad och trevlig. Har köpt glasögon där i ganska många år.
skrev om Åsas Optik
Supertrevlig och hjälpsam personal. Bra att jag fick låna hem en massa bågar för att prova hemma i lugn och ro. Snabb leverans av glasögonen.
skrev om Åsas Optik
Jag vlev ett bra bemötande
skrev om Åsas Optik
Perfekt att ha en optiker på orten👍
skrev om Åsas Optik
Bra service, trevliga medarbetare, snabb leverans. Jag är glad att ni finns nära oss. // MVH er kund
skrev om Åsas Optik
Kanon bra service och hjälp.
Tog sig tid så att man känner sig trygg. Hjälp att välja. -
skrev om Åsas Optik
Jag blev trevligt bemött. Och dem levde upp till mina förhoppningar.
skrev om Åsas Optik
Personalen var otroligt snälla och hjälpsamma. Tack vare hjälp från personalen har jag nu hittat glasögon som jag tycker passar mig, med en stil jag nog aldrig hade vågat prova utan deras hjälp.
skrev om Åsas Optik
Trevligt och bra bemötande. Har fått hjälp med mina ögonproblem
skrev om Åsas Optik
Jag var med min mor Kerstin 90 år till Åsas Optik för synkontroll och konsultation. Förväntningarna var att de skulle ta sig tid med min mor och ta hennes problem på allvar. Förväntningarna infriades med råge. Vi blev proffsigt och vänligt bemötta. En stor eloge till optiker Åsa med assistent. Mor togs om hand och bemöttes på ett mycket värdigt sätt, något många samhällsfunktioner skulle ha nytta av att lära sig. Vi har de äldre att tacka, de har byggt samhället vi har idag. Mvh Susanna
skrev om Åsas Optik
Bra survice av trevlig personal!!
skrev om Åsas Optik
Fick hjälp med mina första glasögon. Först gjorde vi en synundersökning, och därefter valde vi ut rätt bågar. Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående!
skrev om Åsas Optik
Bra snabb service och som fungerade utmärkt för min mamma som har dålig hörsel och sviktande minne
skrev om Åsas Optik
Alltid så glad och trevlig personal, och naturligtvis kunnig. Det känns tryggt att handla där och de är väldigt tillmötesgående.
👌 -
skrev om Åsas Optik
Trevligt och professionellt bemötande. Insåg ganska direkt vid första mötet att välja den lokala Optikern är minst lika bra, till och med bättre änn större kedjorna utanför byn. Jag kommer i fortsättningen hålla mig till den lokala Optikern.
skrev om Åsas Optik
Jag är mycket nöjd med mina nya glasögon, nu ser jag som en hök!
skrev om Åsas Optik
Mycket trevliga personal.Fått den behandling till min besvär.
skrev om Åsas Optik
Tycker att man får bra och snabb hjälp
skrev om Åsas Optik
Jag kände mej så viktig för optikern . Hon såg till alla mina problem. Hon ordna med remiss så jag även kunde få hjälp med min grå starr. Hon var kunnig snabb och noggrann. Och det tog inte ens en vecka förren jag hade mina nya glasögonen. Jag rekommendera Åsas optik Klarsynt i Heby. Tommy Andersson Östervåla 2022 10 18
skrev om Åsas Optik
Bra bemötande och noggrann.
Fick glasögon som hjälpt mig