Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Bålsta Bil & Fritid

Bålsta Bil & Fritid

4.4

Välkommen till Bålsta Bil och Fritid! Vi erbjuder ett brett sortiment av leveransklara bilar till förmånliga priser. Hos oss kan du förvänta dig en trygg och smidig bilaffär med personlig rådgivning från vår kunniga personal. Vi tar emot försäljningsuppdrag av alla typer av fordon. Vi erbjuder olika finansieringslösningar...

32 omdömen om Bålsta Bil & Fritid

Martin Alexander K
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Köpte en bil av dom i Januari. Köpte till en extra garanti för 10000kr. Det visar sig nu att dom inte betalat den. Går ej att nå varken på telefonen eller mail. Köp inte bil av dom......

STHLM BIL
4.8/5 i betyg av 235 omdömen 4.8 av 235 omdömen
BadgeSevenYears

Juliano var otroligt professionell i sitt bemötande, lät oss kolla runt själva och fanns hjälpsamt i bakgrunden. Han är pedagogisk och gav ett bra underlag på bedömning av min inbytesbil. Juliano är även väldigt flexibel och lösningsorienterad och hjälpte till att hitta ny försäkring, beställa registreringsbevis och då verkstan var stängd på lördagen när jag var där så körde han t.o.m. hem min nya bil på måndagen och tog då inbytesbilen därifrån. Sammanfattningsvis en supersmidig affär och femstjärnig service!

Ronnie J
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Har försökt att komma i kontakt med dom i flera dagar men utan något svar alls. Verkar inte som om dom vill göra affär

Aliasgar G
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Very helpful a nice person my next car is definitely coming from him , trustworthy person

Haninge Bilpark
4.6/5 i betyg av 1483 omdömen 4.6 av 1483 omdömen
Badge2025

Väldigt trevlig och serviceminded. Gav ett pålitligt intryck och kunnig. Haninge Bilpark har fått en ny återkommande kund👍

Johan Daniel G
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Blev ingen affär den här gången då bilen inte matchade mina förhoppningar. Men superschysst, snabbt och flexibelt bemötande, ingen press att köpa =)

Jasmin L
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Genuint trevligt bemötande och hjälpsam personal. Svårt att nå personal på telefon och fick ringa några gånger men förståeligt med tanke på att det endast var en person i tjänst just då men allt löste sig i slutändan. Rekommenderar BBF!

Bilförmedlingen Stockholm
4.7/5 i betyg av 370 omdömen 4.7 av 370 omdömen
BadgeTenYears

Grymma låvar skicket på bilen...köpte en v60 av dom👍👍👍👍👍

Nicklas S Nicklas S
Läs mer omdömen
Kjell Kristoffer K
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Väldigt smidigt och snabb affär . Lite strul med finansbolaget men dom fixade å trixande och löste det utan problem . Än så länge verkar allt bra köpte bilen vid lunchtid och vid 18 ringde dom och kollade så allt gått bra.

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för din Recension! Vi är glada att allt gick smidigt och att du är nöjd. Tveka inte att höra av dig om du undrar över något mer!

Berkay E
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Rekommenderar! Trevligt och genuint bemötande redan på telefon. Smidigt och enkelt hanterande när jag bytte in min bil och köpte en ny.

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för dina fina ord och rekommendationen! Vi är glada att allt gick smidigt med inbytet och köpet av din nya bil. Hör av dig om det dyker upp några frågor – vi finns alltid här för att hjälpa till!

viköperdinbil.se
4.4/5 i betyg av 3860 omdömen 4.4 av 3860 omdömen
BadgeThreeYears

Det gick väldigt smidigt. Snabb handläggning, inget tjafs och pengarna på kontot som utlovat inom några dagar. Eva och Åke

Ahmed Ibrahim Mohammed A
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Grym service och sjukt trevligt bemötande. rekommenderat 👍

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för dina fina ord och rekommendationen! Vi är glada att du är nöjd och finns alltid här om du har fler frågor eller behöver hjälp.

Camilla H
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Jättetrevligt bemötande, snabb och smidig affär.

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd och finns alltid här för att hjälpa till om du har några frågor.

Carson Sverige
4.6/5 i betyg av 767 omdömen 4.6 av 767 omdömen
BadgeTenYears

Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jätte trevligt personal.

David E
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Trevligt bemötande och bilen var bra!

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för ditt fina omdöme! Jättekul att du är nöjd med både bemötandet och bilen. Hör av dig om du har några frågor.

Felix Hans Folke S
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Jättetrevlig personal! Hjälpsam med allt möjligt Rekommenderas starkt!

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal och hjälpen du fick. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar!

Sponsor
Bilpunkten Arlandastad
3.0/5 i betyg av 2 omdömen 3.0 av 2 omdömen

Riktigt bra bemötande från trevlig och bra säljare. Vi kände oss sedda, höra och bekräftade från första början. Kan starkt rekommendera firman om ni vill göra ett tryggt och seriöst köp av bil. Tack för en riktig bra bil affär!

Charlie R
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Grym service och en smidig affär! Köpte en Volvo här och är supernöjd. Trevlig och kunnig personal som verkligen bryr sig. Rekommenderas starkt!

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för ditt fina omdöme! Vi är superglada att du är nöjd med vår service och din nya Volvo. Tveka inte att höra av dig om du undrar över något – vi finns här för dig!

Sven Niklas Ingemar R
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Bra säljare samt fick bilen levererad. Bilen är jag toppen nöjd med , blev en Porsche carrera.

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för din återkoppling! Härligt att du är nöjd med både säljaren och leveransen. Njut av din nya Porsche Carrera och hör av dig om du har några frågor!

Wowto Sweden AB
4.8/5 i betyg av 1245 omdömen 4.8 av 1245 omdömen
BadgeNineYears

Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service känsla! Den här säljaren vet hur en kund vill bli bemött. Rekomenderar Fordonsbolaget till alla!! Här gör du en trygg och smidig affär.

Sebastian O
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Köpte en bil hos Bålsta Bil av Firas och är väldigt nöjd. Allt gick smidigt och jag fick ett trevligt bemötande. Firas var hjälpsam och lätt att ha att göra med. Kan varmt rekommendera Bålsta Bil till andra som letar efter en bra bil! /Sebastian från Uppsala

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för ditt fina omdöme, Sebastian! Vi är glada att du är nöjd med både våran säljare och bilen. Tack också för att du rekommenderar oss – det betyder mycket. Hör av dig om du behöver något mer i framtiden!

Urban W
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Lätta att få tag på om man undrar över något Hjälpsamma positivt bemötande 👍

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för din fina återkoppling! Vi är glada att du uppskattar vår tillgänglighet och vårt positiva bemötande. Hör av dig om du har fler frågor!

Alexander K
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Håller vad han lovar. Men tar lite tid, vilket man skulle kunnat undvika på olika sätt.

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för din feedback! Vi förstår att det kan vara frustrerande när det drar ut på tiden och jobbar ständigt med att bli ännu smidigare. Vi är glada att vi kunde hålla vad vi lovade och hoppas du är nöjd med resultatet.

Annika Z
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Enkelt och smidigt. Mycket vänligt bemötande. Ett rimligt pris.

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattade enkelheten, bemötandet och priset. Hör av dig om det dyker upp några fler frågor!

Jim S
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Mycket mycket trevlig säljare o toppenbemötande på telefon, rekommenderas verkligen….tyvärr så blev det ingen bilaffär denna gången pga personliga skäl från min sida Rekommenderas verkligen och dyker det upp nåt i framtiden kommer jag definitivt att återkomma👍. Jim

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för din värmande feedback, Jim! Tråkigt att det inte blev någon affär den här gången, men vi förstår att personliga skäl kan komma i vägen. Tveka inte att höra av dig om du får upp ögonen för något i framtiden – du är alltid välkommen tillbaka!

Peter H
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Fantastisk bilfirma med service i världsklass! Jag både köpte och sålde min senaste bil här och kunde inte vara mer nöjd! Från första kontakten till leverans var servicen professionell, vänlig och helt utan stress. Personalen är kunnig och hjälpsam, och de tog sig verkligen tid att hitta den perfekta bilen för mina behov.

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för din fantastiska feedback! Vi är glada att du är nöjd både med köpet och försäljningen hos oss. Det betyder mycket för oss att höra att vår service och vårt engagemang gjorde upplevelsen smidig och trygg. Vi står alltid redo att hjälpa dig igen!

Gunnar M
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Trots fördröjning och bristande kommunikation i början av affären löste det sig smidigt och trevligt till sist.

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för din feedback! Vi beklagar den initiala fördröjningen och bristen i kommunikationen, men är glada att allt löste sig smidigt i slutändan. Vi finns här om du har fler frågor eller funderingar framöver.

Sanela M
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Vi köpte en bil av Blåsta bil och fritid .Från första kontakt fick vi bra om professionell bemötande Även de små problem som har uppstått efter leverans av bilen har löst sig på bästa möjliga sätt och omgående. Firas var tillgänglig hela tiden och lyssnade på våra behöv och önskemål. Vi är nöjda med allt

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack så mycket för er fina återkoppling! Det gläder oss att höra att ni uppskattar vårt bemötande och vår service, både före och efter leverans. Tack för ert förtroende och varmt välkomna tillbaka!

Totte A
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Större delen av affären gjordes upp på telefon pga pressat schema . Säljaren mötte sedan upp mig på firman vid 21 tiden för att slutföra affären . Utan den servicen s hade jag inte fått ihop det med tid. Bilen matchade även förväntningarna . än så länge. Är jag mycket nöjd och det känns inte som att jag behöver vara orolig framåt heller. Bra service och tydlig beskrivning av bilen så jag visste att det var värt att åka. Det Blev en peuegot 407 cupe eftersom det var det jag var ute efter /Totte

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för din fina återkoppling! Vi är glada att höra att vår flexibla service och tydliga information kring bilen motsvarade dina förväntningar. Du är varmt välkommen att höra av dig om det skulle dyka upp några frågor eller funderingar i framtiden. Tack för förtroendet och kör säkert!

Ulla-Britt S

Företaget känns seriöst. Rekommenderas varmt. Ulla-Britt o Erik

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack så mycket för er fina rekommendation! Det gläder oss att ni upplever oss som seriösa och att ni är nöjda med vår service. Ni är varmt välkomna att höra av er igen om ni behöver ytterligare hjälp framöver. Tack för ert förtroende!

Jonas Mikael P
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Köpte en multivan i november med hemleverans. Riktigt trevlig säljare som svarade på alla mina dumma frågor. Fick stort förtroende och vi kom överens. Tyvärr upptäcktes ett motorfel innan leverans, och efter några turer fram och tillbaka kom vi fram till ett återköp. Bilen lämnade alltså aldrig firman. Har sedan dess blivit lovad återbetalning flertalet gånger, men fortfarande inte fått några pengar. För mig som bor på landsbygden i norra sverige är det väldigt komplicerat utan bil, och jag har såklart inte råd att köpa...

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att återbetalningen dragit ut på tiden och förstår att det skapat stora problem för dig men allt tas i tur och ordning vid återköp. Och vad vi kan se så är nästan hela summan återbetald förutom eran handpenning vilket såklart regleras skyndsamt.

Lars-Göran H
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Sålde min Volvo XC70 till Firas. Skön och bra kontakt rakt igenom hela affären. Gott bemötande och professionellt genomfört med lugn och skön magkänsla genom hela affären!

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Hej LG, Stort tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både vårt bemötande och hur affären genomfördes. Det betyder mycket för oss att du kände dig trygg och bekväm genom hela processen. Vi strävar alltid efter att skapa en positiv och professionell upplevelse för våra kunder. Om vi kan assistera dig på något sätt framöver, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att få göra affärer med dig igen! :)

Haval Mohammed M
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Mycket bra upplevelse med den här företaget!

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Hej Haval, Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både affären och vår service. :)

Elvis O
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Hej, Jag har både köpt och sålt via BBF och alltid fått rätt hjälp och professionellt bemötande. Bilarna har både hämtats och levererats till min hemadress utan några problem alls. Rekommenderar starkt att göra affär med bla Firas och övriga medlemmar på anläggningen i Bålstad! Mvh nöjd kund från Norrköping EO

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Stort tack för din fina feedback Elvis! Det är fantastiskt att höra att du har haft en så positiv upplevelse både vid köp och försäljning hos oss. Vi är glada att kunna erbjuda smidiga lösningar som hämtning och leverans direkt till din dörr – det ska vara enkelt och tryggt att göra affärer med oss. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Hälsningar från hela teamet i Bålsta, och särskilt från Firas! Vänliga hälsningar, Teamet på BBF

Tove B
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Snabb kontakt och hjälpsamma i alla steg i processen.

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack så mycket för din feedback, Tove! Det gläder oss att höra att du uppskattade vår snabba kontakt och stöd genom hela processen. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! 🚗✨

Patric B
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Mycket trevliga och bra att göra med. Köpt många bilar hos dom det har aldrig vart struligt eller dålig . Mycket bra

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack så mycket Patric för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med våra bilar och service. Din positiva feedback betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att fortsätta leverera en smidig och trygg upplevelse även i framtiden. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa bil! 🚗✨

Rrg Consulting Ab
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Jag gjorde en av de smidigaste affärerna i mitt liv med detta företag, rekommenderas.

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Stort tack för din fantastiska feedback! Det gläder oss enormt att höra att du upplevde affären som en av de smidigaste du gjort. Rekommendationer som din är det bästa betyget vi kan få. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden om behovet skulle uppstå!

Abdulrazak S
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Bra smidigt, vältalig säljare och rättvis

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack för din positiva återkoppling! Det gläder oss att höra att du uppskattade smidigheten i processen och vårt bemötande

Mila E
Skrev om Bålsta Bil & Fritid

Super trevlig personal! Köpet gick smidigt och bra. Uppstod lite missförstånd (från mitt håll) men blev bemött bra och fick snabb hjälp.

Svar från Bålsta Bil & Fritid

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt bemötande och att köpet gick smidigt. Missförstånd kan alltid uppstå, och vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och tillfredsställande. Om det är något mer vi kan göra för dig i framtiden är du alltid välkommen att höra av dig!