Bilab Kungälv AB

Trollhättevägen 18, 442 34 Kungälv — Visa karta

2.0 i betyg av av 4 omdömen
 
VW - Volkswagen - Audi - Scania. Auktoriserad återförsäljare med fullserviceanläggning i Kungälv, strax norr om Göteborg.

Läs vad 4 kunder tycker om Bilab Kungälv AB

 • HENRIC N

  2020-04-01

  Spontant omdöme
  HENRIC N skrev om Bilab Kungälv AB
  Fantastisk bemötande, toppen service och otroligt professionell. Kontakta Martin Gustavsson, det har jag gjort två gånger. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  hanssonbil i Vänersborg
  4.6 / 5 i betyg — 55 omdömen
  Badge2019
  "Service och förbesiktning. Trevligt bemötande. Jag har de förväntningar att jag kan lita på ett väl utfört arbete, så att jag kan känna"
 • 2012-03-19

  Spontant omdöme
  Eddie p skrev om Bilab Kungälv AB
  jag va med en vän och lämnade in hans audi där för några år sen för att byta huvudbromscylindern, Vi lämnade in den med full tank(80 liter) och med stereon fullt fungerande, när vi 2-3 dagar senare hämtade ut den så stod tankmätaren på tom efter att vi testat att tanka så kunde vi konstatera att de va inget fel på mätaren utan att soppan va slut. Sen när han sätter tillbaka fronten i stereon så låter de piss i framsystemet och är tyst från baslådan han hade, vi kollade upp det och 80 amp säkringen till steget va bränd,Och efter att vi bytt den kunde vi konstatera att så va även steget,därefter vi bytt de så kunde vi konstatera att dom 2 GAS tolvorna va brända i spolarna vilket alltså betyder att det inte gått sönder pga kortslutning utan spelats så högt att steget har börjat skicka likström och bränns spolarna för att sen ge upp det också, när vi sedan gick in för att konfrontera aset bakom disken så rå-nekade han allting, trots att vi va 2 förutom han som äger bilen som även vi kunde intyga att grejerna funkade och de va soppa i den när den lämnades in.. Det är klart att hade vi varit 40 år istället för 18 så hade han kanske frågad den som mekat med den men oss sket han fullständigt i Läs mer
  gillar detta
 • 2012-02-01

  Spontant omdöme
  Jeppe T skrev om Bilab Kungälv AB
  Har bara erfarenhet av Audidelen. Där är de helt inkompetenta o förstår inte vad service minded innebär. Förstår inte hur de får räknas som audiauktoriserade. Så tänk er för noga innan ni anlitar dem. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Car 4 Sale
  4.6 / 5 i betyg — 234 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Rekommenderar alla ett besök hos car4sale. Sökte efter ett bra alternativ till vår andra bil och då jag är mkt nöjd med min första volvo ja"
  Kristofer G
 • 2009-02-27

  Spontant omdöme
  Erik J skrev om Bilab Kungälv AB
  Verkstaden är under all kritik..!
  Lämnade in min bil för en omfattande reparation i samband med en krock nu i höstas och en månad efter "reparationen" gick inte bilen igenom besiktningen på grund utav tvåa på ljuset som ej var inställt...
  Anledningen till att de ej ställt in ljuset hävdades vara att krocken ej skett rakt framifrån och att därför endast en strålkastare borde ha påverkats.
  En månad efter att jag uppsökt en annan verkstad för att släcka tvåan på ljuset så dör bilen på grund utav läckande hydralvätska.
  Detta beror enligt BILAB, inte på dåligt utförd reparation då krocken ifrån början skedde rakt framifrån och därför ej skulle ha satt motorn i rörelse. Olika budskap och frågan är helt enkelt varför de inte vill laga bilen fullständigt ifrån början då bilen var fullt försäkrad!?
  Riktigt usel service helt enkelt! Läs mer
  gillar detta

Bästa Försäljarna av begagnade bilar nära Bilab Kungälv AB:

Bilselect (1.1km)
4.5 i betyg av 186 omdömen
Willy M Willy M tycker:
“Mycket väl bemött och mottagen...” Läs mer
Proffsbil (3.0km)
4.8 i betyg av 29 omdömen
Autolane (3.1km)
5.0 i betyg av 206 omdömen
4.7 i betyg av 598 omdömen
Monte Bil AB (3.7km)
4.8 i betyg av 170 omdömen
Backman Bil (4.1km)
4.8 i betyg av 160 omdömen

Karta

Kategorier