Canmeka Bilservice

Canmeka Bilservice

Ring 08-746 67 67 www.canmeka.se
Omdömen totalt
2
Snittbetyg
1.5

Om företaget

CanMeka erbjuder fullständig service, reparation och renovering av automatlådor. Vår strävan är att vara den kompletta verkstaden, då vi även har däckservice m.m. Vi har funnits i Huddinge i över 25 år och är specialiserade på Mitsubishi men servar även Volvo, Chevrolet och Chrysler.

Skriv ett omdöme

2 omdömen om Canmeka Bilservice

Visar 2 omdömen med 1.5 i snittbetyg
Håkan T
Skrev om Canmeka Bilservice

När man bytte mina däck så körde man med däcksväxlare utan skyddsdynor med resultatet att tre av fyra aluminiumfälgar blev ordentligt skadade. Inte ett ord om detta när jag hämtade ut och betalde dem.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Reco tipsar!
Speedy Bilservice Solna
4.7/5 i betyg av 1529 omdömen 4.7 av 1529 omdömen
BadgeTenYears

Göran & co på Speedy hjälpte mig på bästa vis. Toppenbra!

Enrique A
Skrev om Canmeka Bilservice

Hmmm var ska jag börja? ....de hittade inte hjulmutternyckel som låg faktist i bagagerummen precis som jag sa. när jag ringde tillbaka eftersom jag själv inte såg att de hade gjort något med bromsarna ... sa dem att på grund av det inte hittade så blev inte bromsklossar bak smörda... jag är tveksamt om de bytte bromsväska som ingick i servicen...det står ingenstans i protokolet... de bytte en kupe filter som jag hade själv bytt nyligen och jag fick betala 100kr exrtra för den.... de också bytte en lampa som iof kostade bara... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen