Kommer alltid i tid/samt mycket duktiga och trevliga
Cleander AB
Välkommen till Cleander AB! Vi är det moderna städföretaget som underlättar din vardag. Vi erbjuder städhjälp i Vällingby med omnejd, så att du kan njuta av ett rent hem och få mer tid över till annat. Med oss blir hemmet eller arbetsplatsen ett mer trivsamt ställe att vara på. Våra tjänster inkluderar regelbunden hemstädning...
58 omdömen om Cleander AB
Sedan starten hos Reco 2019
Jättenöjd!!! Snyggt, rent och proffesionellt.
Hej, vill verkligen rekommendera denna städfirma och ett speciellt stort tack till Axel på Cleander AB!! Lång historia kort: Fick efter utflytt ifrån en lägenhet klagomål på några små saker.. kollade runt och hittade ingen städfirma som kunde hjälpa till inom så kort tid eller med det som behövdes. Hittade då detta företag till slut och fantastiskt service av Axel som lyckads lösa att städningen kunde komma till lägenheten redan nästa dag! Helt otroligt och allt blev superbra, så nöjd!! Bra pris också!!
Mycket nöjd med personalen som kom och städade och själva städresultatet. Var lite strul med bokningen via nätet, men det löstes genom kontakt via telefon.
Proffsigt ända från bokning, genomförande till uppföljning. Rekommenderas varmt.
Fönsterputsning. Avtalad tid, en måndag kl. 12.00. Fönsterputsaren kom dock kl. 8.00. Tur att jag ens var uppe och påklädd. Vi hade tänkt förbereda under förmiddagen, men det blev till att sätta högsta fart och få undan de möbler, krukväxter m.m. som måste flyttas. Arbetet blev väl utfört. Det dröjde sedan nästan två månader innan räkningen kom. Vi hade då befarat att vi hade missat den på något sätt och sådant känns inte bra. Vi mejlade tillbaka till er med en fråga, men fick inget svar. Skriv gärna i bekräftelsemejlet hur ni kommer att skicka räkningen, alltså som pappersfaktura eller mejl.
Vi är glada för att Louis putsade våra fönster och han lyssnade till våra önskemål Louis droppade inget på fönsterbänk och golv vilket vi uppskattar.
Vi anlitade dem för fönsterputs. De gjorde ett bra jobb.
Städningen utfördes jättebra! Trevlig och noggrann personal. Bra pris på städningen även för ett mindre jobb som vi hade beställ. Tyvärr tog det lång tid att få svar på förfrågningen och offerten. Behövde påminna flera gånger per mejl innan jag fick ett svar och det gick inte att nå dom på telefon heller. Bra utfört jobb, men svårt att få tag på dom.
Lätt att få kontakt med. Utmärkt arbete, personligt bemötande. Tydliga fakturor.
De är väldigt duktiga och lämnar hemmet rent och fint. Det är lätt att kommunicera med dem och de sköter alltid sitt uppdrag.
Bra städning och lyhörda! Rekommenderar.
Jag sökte dem efter tips av en granne, för städning efter en stamrenovering (mycket damm) jag kommer att kontakta dem igen för någon form av veckostädning.
Bokade en provsändning via hemsidan och sen ringde en kille upp mig och vi gick igenom bokningen igen men ingen städare kom. Ringde igen och de kunde inget göra för det fanns ingen bokning. Kolla ert bokningssystem och gör om och rätt. Kommer ju givetvis inte välja detta bolag. Hejdå
Fick betala för 8 h istället för 4 h, för det skickade 2 städare. Helt okej städning men absolut dåliga på att kommunicera
Det trevliga paret som kom till mig gjorde ett mycket fint städarbete. Fönstren glänser och så dammfri lägenhet har jag inte haft på länge. Jag har rekommenderat Cleander till grannar då vi håller på med stambyte i vår förening. Kunde själv inte städa då jag bröt en handled i maj.
Tack för ditt fantastiska arbete! Vi är väldigt tacksamma!
Känns tryggt att anlita Cleander. Flera i släkten anlitar dem. Väldigt flexibla och tillmötesgående. Städar noggrant och använder inga onödiga rengöringsmedel. Kan varmt rekommendera!
Mycket bra och trevlig personal. Väldigt nogranna med en touch av det lilla extra. Vi är otroligt nöjda!
Blev bra bemött och lätt att komma i kontakt med. Återkom och lämnade besked i berörda frågor. I något fall dröjde de lite med svaret. Våra förväntningar infriades. De anpassade sitt förslag till våra önskemål. Genomförda städningar har tillfullo levt upp till våra förväntningar. Hitills är vi fullt nöjda med den tjänst som de levererat. Vi har köpt två stostädninga, höst- och vårstädning på två ställen inkluderande fönstertvätt. För närvarande genomförs städning var fjortonde dag av vår fyrarums lägenhet. Vi är ett pensionärs par.
Vi är mycket nöjda med Cleander. För det mesta samma trevliga personal som kommer och som gör ett mycket bra jobb.
Alltid enkel och alltid ren , effektiv boknings service och fakturering :-)
Cleander fungerar bra. Inga problem eller svårigheter i samarbetet. Bra resultat på städning generellt.
Mycket serviceinriktade med lösningsfokus och professionell städning!
Jag har varit kund i många år och har bara goda erfarenheter. Alltid i tid och gör ett bra jobb med stor omtanke när vi har sjuka barn hemma eller på grund av andra anledningar behöver flexibilitet.
Riktigt nöjd med Cleander och rekommnderas starkt!
Städningen är bra, hade uppskattat om personalen talade svenska eller engelska och bar en legitimation så att man såg vilken firma de kom ifrån samt deras namn.
Bra utförd städing. Tråkigt att personal inte förstår varken svenska eller engelska. Lite striul med tider. Trevligt bemötande
Bra allt ok. Bemötandet är bra. Den personal som kommer och städar i min lägenhet är trevliga och gör ett jobb som vi är nöjda med.
Vårt hus är alltid välstädat efter Cleanders, vi är väldig nöjda med personalen.
Alltid korrekt Höga krav på städkvalitet, som man uppfyllt Städtjänst var 3:e vecka , alltid på tid och trevlig personal.
Jag tycker att det är trevliga och noga med information om de kommer sent. Städningen är jag väldigt nöjd med.
Blev rekommenderad av kompisar. Vi är jättenöjda. Samma personer kommer varje gång och städar vårt hus.så det känns tryggt att lämna ut nyckeln. Vi tar en snabbfika ihop om vi är hemma och det är så trevligt och berätta lite om varandras liv. Mkt nöjd per Eva stenborg
Bra bemötande, jätte trevlig personal , flexibel med tider
De utför alltid ett fint arbete och de är lätta att komma i kontakt med.
De som kommer till mig är trevliga o duktiga. De kommer när de ska o det är rent o fint när de går.. Är mycket nöjd med städningen som jag anlitat dem för
Bra återkopplingar och fint utfört arbete.
Bra städat rent och fint, trevligt bemötande och flexibla med lite extra städning i form av fönster puts.
Hej Joachim! Härligt, detta tackar vi för :) Med vänliga hälsningar, TAF städservice - Axel
Trevligt bemötande. Flexibel tidsbokning. Praktiskt med två personer som städade, mycket gjort på kort tid. Skinande rent, jag är väldigt nöjd! //Josefin
Tack för omdömet Josefin, Vad bra att allt gick som ni förväntade er. Fortsatt trevlig dag. Med vänliga hälsningar, TAF städservice - Axel
Kan rekomenderas ur renlighets och prisperspektiv. Tycker städningen var väl utförd trots att personalen kom direkt från ett tidigare 4 timmars arbete och hade inte ätit lunch vilket inte är rimligt eller hälsosamt när de sedan var hos oss i 3 timmar. De borde planera bättre i restid så de hinner äta och vila. Efteråt fick vi höra att städningen hos oss tagit längre tid än förväntat vilket jag inte tycker är konstigt under rådande förhållanden.
Hej Sophi, Tack för omdömet. Vad bra att du blev nöjd med städningen och personal. Våran personal har tillgång till frukt, smörgås osv. Det är alltid 2 personal för att jobbet ska vara mindre stressigt. De villar alltid 30 minuter efter de varit hos någon kund då de hinner ta en fika medans de kör till nästan kund. Vår personal får välja sitt eget schema då de är nöjda med hur allt har planerats tillsammans med de. Provstädningen tog lite extra pga det var jätte dammig osv men inget vi tar extra betalt för, utan...
Snabba svar, trevligt bemötande. Flexibla och jätteduktiga! Rekommenderas!
Hej Carl, Väldigt glad att du blev nöjd med våra tjänster och bemötande. Tack för rekommendationen! Med vänliga hälsningar TAF städservice- Axel
Städning Riktigt bra Noggranna Sammanfattning så var allt bara riktigt bra
Hej Victor, Tack för er feedback! Vi hoppas att vi lyckades göra er vardag enklare. Med vänliga hälsningar, TAF städservice - Axel
Bra kontakt med deras arbetsledare & dem som kom och städade var väldigt trevlig och noggranna. Fogarna i vårt badrum har aldrig varit så rena som de är nu. De är från och med nu vår städfirma.
Hej Johan, Tack så mycket för dina fina ord det värmer. Vi är glada att du blev nöjd med våra tjänster. Med vänliga hälsningar, TAF städservice- Axel
Anlitade TAF Städservice efter att jag hade haft en stor hemma fest. Vart riktigt nöjd och förvånad hur rent och fint allt blev. Kommer att använda dem i framtiden igen
Hej Alexander! Vilken fin recension, tack för detta! Hälsningar, TAF städservice- Axel
Jag köpte städning av dom och den gjorde dom helt perfekt blev jätte rent o fint.
Hej Göte, Tack för det givna förtroendet med att ta hand om ert hem. Ha en fortsatt trevlig dag. Hälsningar TAF städservice- Axel
Flexibla, tillmötesgående, proffsiga och huset blev rent. Anlitade TAF för storstädning med kort varsel. De ställde upo och gjorde jobbet bra. Der var enkelt ty kommunicera med personalen på plats.
Tack för omdömet Ali. Vi försöker alltid göra det så enkelt som möjligt för våra kunder, kul att allting fungerar som det ska. Med vänliga hälsningar TAF städservice - Axel T
Grovstädning Mycket bra Mycket trevligt
Hej Ylva! Tack för din recension. Med vänliga hälsningar, Axel
Absolut toppklass! Har alltid blivit mycket nöjd med jobbet. Trevliga och positiva dessutom. /Kjell & Lotta
Tack Kjell och Lotta för er fina omdöme. Vi är jätte glada över att hjälpa er med städningen hemma. Med vänliga hälsningar, TAF städservice
Trevlig personal som kommer hem och flexibel bokning.
Tack för omdömet Sofia. Det är viktig för oss att allt sker smidigt för kunden. Med vänliga hälsningar, Axel
Bra och fint städat när man kommer hem.
Tack för det fina omdömet Maya. Det glädjer oss att ni är nöjda med oss :) Med vänliga hälsningar, TAF städservice