elenkelt.se

elenkelt.se

4.8 / 5 baserat på 134 omdömen
Har du planerat för renovering eller har ett akut problem som behöver blixtsnabb hjälp? Då hjälper vi dig på Elenkelt

Vi är en smidig elektrikertjänst på nätet där du bokar certifierade elektriker och elprodukter. När du gör din beställning får du se det fasta priset för både installation och material, direkt på hemsidan.

Det går lika snabbt som det är enkelt:

1. Lägg din beställning.
2. Kontakt sker inom 24 h.
3. Elektriker åker ut till dig och installerar.

Några exempel på vad vi kan hjälpa dig med är byte/installation av vägguttag, ströbrytare, termostat, spotlights, timer, badrumsfläkt, elskåp, dragning av kablar och mycket mer.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor angående vår tjänst eller ta en titt nedan vad våra tidigare kunder säger om oss.

Utmärkelser

Läs vad 134 kunder tycker om elenkelt.se 2

 • 2021-09-01
  Spontant omdöme
  Tagit hjälp av Elenkelt många gånger och blir aldrig besviken! stjärnor
  Gilla
 • 2021-08-30
  Spontant omdöme
  Fantastiskt nöjd, hade Micke över som hjälpte mig med el i hela min nya bostad. Otroligt tacksam och kommer definitivt använda mig utav Elenkelt igen.
  Gilla
 • 2021-08-10
  Spontant omdöme
  Oerhört nöjd med arbetet! Det finns få elektriker lika pålitlig och proffsig kvar som Micke och teamet.
  Gilla
 • 2021-08-10
  Spontant omdöme
  Fick av hjälp Mick att dra om nya kablar samt byta ut gamla strömbrytare och eluttag på bottenvåningen. Kommer definitivt använda mig av Elenkelt igen!
  Gilla
 • 2021-08-05
  Spontant omdöme
  Superbra!
  Jättesmidigt, lättvindigt och otroligt trevliga. Mikael var här på kort varsel och gav toppenservice.
  Kommer helt klart att använda mig av dem igen! :)
  Gilla
 • 2021-05-27
  Spontant omdöme
  En toppentjänst. Trodde aldrig det kunde vara så enkelt att anlita en elektriker. Snabbt och smidigt installerades två dimrar och två taklampor monterades. Dessa killar är mitt självklara val nästa gång jag behöver en elektriker.
  Gilla
 • 2021-05-13
  Spontant omdöme
  Exceptionella elarbeten. Fått hjälp av Micke med många saker sen jag flyttat till lgh. Löser alla problem på ett effektivt, noggrant och snyggt sätt. Försöker alltid trycka in arbetet så fort det finns möjlighet så inga längre väntetider har jag upplevt!! Kalasbra!
  Gilla
 • 2021-04-09
  Spontant omdöme
  Micke fixade golvärmen som slutat funka, trots krångel med gamla och omoderna kopplingar. Trevlig och rak kommunikation. Anlitar gärna Elenkelt igen.
  Gilla
 • 2021-04-07
  Spontant omdöme
  Vi renoverade vårt kök och Micke hjälpte oss med att anpassa el för spishäll och ugn, installera spotlights med dimmer med blåtand, dra om säkring för micro och sätta upp hörnboxar i köket. Det blev hur bra som helst! Offerten var enkel och tydlig och Micke var flexibel vid de tillfällen han behövde komma. Kan varmt rekommendera Elenkelt!
  Gilla
 • 2021-03-26
  Spontant omdöme
  Mikael på Elenkelt hjälpte oss med uppgradering av el från 1-fas till 3-fas i en gammal sekelskifteslägenhet. Byte av elcentral och ett
  Cleanare och modernare intryck överlag. Fick även hjälp när tvätt o tork strulade. Erfaren elfirma som bryr sej om sina kunder och löser problem snabbt och smidigt.
  Gilla
 • 2021-01-03
  Spontant omdöme
  Ett fantastiskt jobb utfört av Micke på Elenkelt! Hög kvalitet och bra lösningsförslag - tråkigt nog verkade en hemmapulare varit framme i vår lägenhet innan - men efter diskussioner kring olika möjliga lösningar för åtgärd så löstes detta av Micke på ett proffsigt sätt med glada miner trots mycket extra arbete. En toppenkille som varmt rekommenderas!
  Gilla
 • 2021-01-03
  Spontant omdöme
  världsklass service. Behövde hjälp att byta samtliga halogendimmers till LED i mellandagarna när i princip alla elektriker i hela Stockholm hade stängt. Elmicke kom som ett skott, enkelt och bra pris.
  Gilla
 • 2020-11-11
  Spontant omdöme
  Varning efterfråga offert // Bokade via mobil. Info via sms arbetet & slag av tak ( lösa plattor): uppsättning av
  4 spotlighskenor, 2 arbetslampor, 2 decorations lampor. Elenkelt hade inte med korrekt material för uppsättning i tak 1a dag. Elenkelt "försökte ändå". En del fick göras om. Stor del av arbetstiden gick till Elenkelts ovanligt många och långa mobilsamtal. Lite arbete åt gången blev utfört under flera dagar. Elenkelt saknar kunskap om ljussättning för korrekt färgåtergivning. Faktura för arbetet, 34 timmar Sek 43007. Samma belysning har satts upp i andra lokaler vid två tillf. Arbetstid då 6-8 tim. Vår granne fick skenor uppsatt i identisk lokal, kostnad Sek 2000. Vi bestred faktura. Mottog ej svar fr. Elenkelt som lämnade faktura till inkasso. Elenkelt accepterde genast per tel ett avdrag på 8 tim, men vägrar utfärda Kredit. Har nu efterlyst kredit för att överföra betalning i flera veckor. Elenkelt önskar endast upprätta ackord ISTÄLLET för kredit!!. Mitt företag är inte i obestånd, tvärtom, har endast råkat ut för ej seriöst företag. Som sagt. Spara er tid och se upp.
  Bäste Isak, Elenkelt

  Tack för kommentar, trist att verkligheten inte ser ut så som du beskriver.

  1/ Tjänsten är inte bokad digitalt.

  2/ Offert på arbetet är aldrig mottagen, accepterad digitalt.

  3/ Vi har inte mottagit olika förslag på ljussättning, er elektriker sade sig veta exakt vilket ljus som gav bästa ljuskvalitet för vår verksamhet.
  Det ljus ni valt gav ett mycket felaktigt ljus, där färgåtergivning förvanskades. Tex visades cool grey som warm grey.

  4/ Ytterligare ljus var varken beställt eller efterfrågat. Er elektriker ”visste” genast vilka ljusplattor som vi absolut behövde.
  En dag för att finna dessa är inte troligt. Det tog mig 2 minut via Google.
  Er elektriker var hos oss liten del av flera dagar och använde orimligt stor del av tiden hos oss i mobil. Även erkänt av er elektriker.
  Vi har efterfrågat de gps loggar ni påstår er ha, samt samtalslista för mobil.

  5/ Vi ska enbart jämföra tid och pris av uppsättning. Vår granne satte upp samma antal . Då en av våra spotlightskenor var skadad, beställde vi ny av er,
  resten var uppsättning av befintlig belysning, samma belysning som tidigare satts upp på 5-8 tim. av andra elföretag, fakturerades 34 tim av er.

  6/ Vi har nu mottagit Kreditfaktura, även en NY FAKTURA! med SAMMA fakturanr som den första, SLUTSUMMAN ÄR NU Felaktigt och olagligen ÄNDRAD
  ENLIGT SVENSK SKATTELAG FÅR ALDRIG SLUTSUMMA PÅ FAKTURA ÄNDRAS. Ändring av fakturasumma får ENDAST ske genom KREDITFAKTURA. Momsbelopp som rapporteras in blir för lågt och felaktigt. Skattemyndigheten har reagerat vid informationen.
  Bästa Lisbeth,

  Det var tråkigt att höra.

  Vi tar till oss av din feedback!

  Vår elektriker var på plats redan samma dag ni ringt, han var väldigt öppen och pigg med att föra fram olika lösningsförslag. Ni fick ett fast pris på hela installationen som elektrikern gick igenom mer er grundligt på plats, via vår mobila plattform. Ni accepterade arbetet och signerade offerten digitalt direkt efter genomgång. Vi har en väldigt tydlig prissättning i vår installationstjänst, även i våra anpassade offerter.

  Vi la fram olika förslag på ljussättningar och var väldigt eniga med vilken sort av ljussättning ni önskar. Vår elektriker utförde arbetet och installerade belysningen enligt önskemål. Dagen efter färdigt arbetet ringer ni och ångrar belysningen. Ni har förslaget om en annan armatur ni önskar. Vår elektriker hjälper till med att leta fram just den typ av armatur, och redan samma dag ordna fram och installera den nya belysningen.

  Det blev alltså en extra arbetsdag utöver offerten, vi gjorde allt för att tillmötesgå er. Vi drog av 8 timmar och bjöd er på en dags arbete.

  Vi har väldigt svårt att få ihop beräkning att er granne gjort samma installation motsvarande 2000kr, då endast armaturerna ni valt och materialkostnad är på 12690kr.

  Vi lägger högsta prio att våra elektriker har rätt kompetens och följer elsäkerhetslagen. För att följa lagar och föreskrifter och utföra säkra elinstallationer som inte skadar någon eller orsakar annan elskada.

  Vi lägger mycket stor vikt vid att hålla en hög servicenivå både innan, under och efter arbetet.

  Tack för att du tog dig tid att skriva en recension! Vi ska göra vårt yttersta för att förtjäna alla fem stjärnor :)

  /Isak på Elenkelt
  elenkelt.se
  Gilla
 • skrev om elenkelt.se
  2020-11-10
  Verifierad kund
  Kan bara ge mina varmaste rekommendationer! Tim kom ut till mig med kort varsel och löste mina önskemål (och lite andra oväntade otrevligheter som han hittade) snabbt, snyggt och superbra!
  Gilla
 • 2020-11-06
  Spontant omdöme
  Micke kom hit på kort varsel och löste alla små och stora elproblem jag behövde hjälp med. Riktigt smidig och trevlig kommunikation från början till slut.
  Gilla
 • 2020-10-20
  Spontant omdöme
  Jättefint jobb utfört på Lilla Essingen,rekommenderas varmt!
  Gilla
 • 2020-10-09
  Spontant omdöme
  Jag fick hjälp av Mikael idag och är väldigt nöjd. Han hjälpte mig med våra spotlights samt hjälp med viktig info om köksfläktsinstallation m.m Han var mycket professionell och kunnig. Kommer kontakta igen!
  Gilla
 • 2020-09-11
  Spontant omdöme
  Familjen behövde hjälp med att dra kablage och sätta upp väggkontakter på balkongen. Tim på Elenkelt gjorde ett strålande arbete! Han tog reda på våra önskemål och förutsättningar innan arbetets start, verifierade platserna för vägguttagen och dragning av kablage med oss under arbetets gång, hade alla verktyg och allt material med sig för arbetet och han tog med sig det överblivna materialet. Dessutom var han noggrann, pedagogisk (eftersom vi ville lära oss vad han gjorde) och tydlig i kommunikationen. Allt man önskar av en hantverkare. Vi kommer att anlita Elenkelt igen vid nästa eljobb och kan varmt rekommendera dem.
  Gilla
 • 2020-09-01
  Spontant omdöme
  Jag fick hjälp med installation av eluttag till spis av Mikael G Elenkelt. Mikael gjorde det i anslutning till leverans av
  ny spis, han väntade till spisen kommit och slutförde hela installationen. Jag ger honom mina rekommendationer
  Catharina B
  Gilla
 • 2020-09-01
  Spontant omdöme
  Micke på Elenkelt var mycket snabb och serviceinriktad. Framförallt kunde han komma på ganska kort varsel när vi behövde hjälp att montera en takarmatur i badrummet och med att laga en trasig strömbrytare. Rekommenderas varmt till den som behöver hjälp med lite småfix i hemmet.
  Gilla
 • 2020-08-21
  Spontant omdöme
  Superproffs. Löste problemet snabbt och effektivt, grymt trevligt bemötande också.
  Gilla
 • 2020-08-21
  Spontant omdöme
  Behövde flytta på ett vägguttag och ringde ElEnkelt och fick en tid samma dag. Micke var otroligt vänlig och bemötande. Flyttade eluttaget utan några problem och gjorde ett snabbt och snyggt jobb. Om jag någonsin behöver hjälp med el igen så skulle jag inte tveka att ringa ElEnkelt igen!
  Gilla
 • 2020-08-19
  Spontant omdöme
  Tack för en suverän support och ett proffsigt utförande av uppdraget. En extra poäng för den snabba responsen vid kontakten.
  Gilla
 • 2020-08-18
  Spontant omdöme
  Enkelt att boka/be om offert. Tydlig prissättning och fasta priser. Fick hjälp snabbt och enkelt med byte av elskåp!
  Gilla
 • 2020-08-18
  Spontant omdöme
  Vi hade ett akut behov av en elektriker och hade turen att hitta Elenkelt. Servicen var precis vad vi behövde - Mikael var flexibel och hittade en lucka samma dag för att hjälpa oss. Bemötandet och professionalismen var också långt över förväntan. Vi kan verkligen rekommendera Elenkelt.
  Gilla
 • 2020-08-12
  Spontant omdöme
  Ringde elenkelt.se för att få hjälp med att montera bort gamla sladdar i min kontorslokal. Dagen efter var Mikael på plats och fixade jobbet!
  Tydlig hemsida med priser och superbra service!
  Gilla
 • 2020-08-06
  Spontant omdöme
  Kan verkligen rekommendera elenkelt, håller vad dom lovar, bra bemötande och bra jobb. Kan bara säga att jag är en nöjd kund.
  Gilla
 • 2020-07-19
  Spontant omdöme
  Mycket bra bemötande!
  Vi hade bara ett litet arbete som behövde göras men det var lite bråttom att få det färdigt. De lade verkligen manken till att försöka hjälpa oss och hittade en lösning så kunde få hjälp redan samma dag, trots semestertider.
  Själva arbetet gjordes sedan mycket noggrant.

  Bra att det finns några som på ett seriöst sätt tar sig an jobb från oss privatpersoner, trots att vi inte har jättestora projekt!
  Gilla
 • 2020-07-15
  Spontant omdöme
  Jag är supernöjd med installationen av dimmer i vårt vardagsrum. Micke fixade även badrummet trots att jag önskade det väldigt spontant och utan förvarning så gick även det snabbt att ordna. Rekommenderar varmt! Trevligt bemötande och ett lättsamt system med bokning/betalning osv.
  Gilla
 • 2020-06-11
  Spontant omdöme
  Vi var i behov av att installera en dimmer i vårat vardagsrum. Via Elenkelts enkla hemsida fick vi snabbt kontakt med Micke som gav oss förstaklassig service och en tydlig och konkret offert. Micke var på plats dagen efter och började installera vår nya dimmer. Men pga ett, sedan tidigare, dåligt installationsarbete kunde Micke inte få ordning på arbetet inom den förväntade tidsramen. Men istället för att lämna jobbet så tillkallade Micke, inte mindre än 2 kollegor, som jobbade fram till kl 23:30 för att lösa vårat problem. Sammanfattningsvis måste jag säga att jag sällan, om någonsin sett den nivå av proffesionalism och engagemang som Elenkelt och Micke har visat på. Därför kan jag utan tvivel rekommendera denna firma till vem som än fäster vikt vid ett bra jobb och ett gott bemötande.
  Gilla
 • 2020-06-10
  Spontant omdöme
  Ett fantastiskt jobb utfört av Micke på Elenkelt! Hög kvalitet och bra lösningsförslag - trevliga diskussioner kring olika möjliga lösningar. Oturligt nog hade föregående elektriker tagit genvägar - detta löste Micke galant utan påslag och med glada miner trots mycket extra arbete. En toppenkille som varmt rekommenderas!
  Gilla
 • 2020-05-16
  Spontant omdöme
  Mer än nöjd, allt utfördes enligt överenskommelse i rätt tid👍🏻 Tack Micke. Nu har vi en elektriker vi kommer alltid kontakta för övriga framtida behov. Känns väldigt tryggt.
  Gilla
 • 2020-05-15
  Spontant omdöme
  Jag vill verkligen rekommendera Micke och hans kollegor! Fick snabb återkoppling på min fråga. Dagen efter var Micke förbi och samma dag var hela problemet löst. Det här är service i världsklass!
  Stort tack, vi är så himla nöjda!
  Gilla
 • 2020-04-23
  Spontant omdöme
  Fick ett jobb gjort i December i en lägenhet jag renoverade. Bland annat ett trefas uttag som skulle flyttas. Nu är allt färdigrenoverat och ugnen installerat. Då visar det sig att uttaget inte är rätt kopplat. Har utan framgång försökt nå Elenkelt/Håkan på numret vi kommunicerade på i December, men telefon verkar vara avstängd. Har lämnat flera meddelande, men ingen som ringer tillbaka. Detta är precis det beteende som ger hantverkare ett dåligt rykte.

  Jag fick istället kontakt med Clas Fixare, de fixade snabbt så nu funkar det. Betalade för jobbet 2 gånger med andra ord
  Gilla
 • 2020-04-16
  Spontant omdöme
  Vill tacka Micke för ett otroligt bra bemötande i samband med att jag har haft lite problem med en annan elfirma! Vill verkligen rekommendera Elenkelt och jag önskar att fler behandlade kunder som dom gör!!!
  Stort tack för stöd och bollplankande😊!
  /Camilla i Vendelsö
  Gilla
 • 2020-04-10
  Spontant omdöme
  Vi är grymt nöjda! Jättebra firma!
  Gilla
 • 2020-04-08
  Spontant omdöme
  Tack för hjälpen! Grymt smidigt, proffsigt, pålitligt - moderna elektriker med koll på läget!! Såå himla nöjd!
  Gilla
 • 2020-04-03
  Spontant omdöme
  Fantastisk service och grymt kunnig elektriker. Stort plus på snabbt utfört arbete och bra hemsida där man snabbt och enkelt får prisförslag och kan beställa jobb!
  Gilla
 • 2020-04-03
  Spontant omdöme
  Helt suverän service! Micke räddade helgen och gjorde ett proffsigt och bra jobb. Vi är mer än nöjda och rekommenderar elenkelt, och speciellt Micke, till alla andra.
  Gilla
 • 2020-04-03
  Spontant omdöme
  Snabb professionellt o trevligt bemötande. Kom samma dag o fixade lyset i badrummet så jag kunna hålla helg med fungerande elinstallation. Kan bestämt rekommenderas
  Gilla
 • 2020-03-26
  Insamlad av företaget
  Fick snabb o proffsig elektrisk hjälp av kunnig elektriker. Allt från besöket till administrationen digitalt var topp👍👏
  Gilla
 • 2020-03-19
  Spontant omdöme
  Jättebra och snabb service. Fick ett möte bokat via Solidel inom 24 timmar. Elektrikerna gjorde ett jättebra jobb och jag är hur nöjd som helst. Kan verkligen rekommendera Elenkelt och Solidel.
  Gilla
 • 2020-02-20
  Spontant omdöme
  Jättenöjd, enkelt att beställa, snabb respons, kom vid utlovad tid, snabbt och bra fixad behövd åtgärd, trevlig personal.
  Gilla
 • 2020-02-20
  Spontant omdöme
  Jag är supernöjd med Micke på Elenkelt! Proffsigt bemötande samt snabb och kunnig. Kommer definitivt anlita denna firma igen. Rekommenderas varmt!
  Gilla
 • 2020-02-02
  Spontant omdöme
  Vilket fantastiskt familjeföretag!
  Har aldrig tidigare upplevt ett så genuint trevligt bemötande, snabbt arbete och smarta lösningar från hantverkare. Superbra från första telefonkontakt till sista mötet då arbetet var klart!
  Bästa elektrikerna i Stockholm!!
  Gilla
 • 2020-01-28
  Spontant omdöme
  Proffsig hjälp över telefonen, vilket resulterade i att vi fick tillbaka elen och hittade felkällan.
  Gilla
 • 2020-01-14
  Spontant omdöme
  Bra och proffsigt! Framgångsrikt detektivarbete kring svårt elfel. Tack!
  Gilla
 • 2020-01-07
  Spontant omdöme
  Superbra! Trevligt bemötande och snabb service.
  Gilla
 • 2020-01-07
  Spontant omdöme
  Gjorde en liten renovering i hallen för inte så länge sedan. Inte nog med att arbetet gick snabbare än vad jag trodde, kontakten med elenkelt var fantastisk. Tack för all hjälp.
  Gilla
 • 2019-12-30
  Spontant omdöme
  Tusen tack för professionell hjälp över telefon, besparade oss tid, pengar och med ett otroligt trevligt bemötande
  Gilla