Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Estetik & Dental

Estetik & Dental

4.9

Välkommen till Estetik & Dental - den moderna, privata tandvårdsmottagningen mitt i Solna Centrum! Vi är ett team av erfarna och kompetenta tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som alltid sätter patientens trygghet och välmående i fokus. Vi är vana med tandvårdsrädda patienter och anpassar därför behandlingen efter...

113 omdömen om Estetik & Dental

Anastasia W
Wrote about Estetik & Dental

Jättenöjd med mitt besök! Trevlig och duktig personal !

Mansour S
Wrote about Estetik & Dental

Dem har professionella läkare och personal

Joakim K
Wrote about Estetik & Dental

Proffsigt, kompetent och trevligt!

Jenny M
Wrote about Estetik & Dental

Noggrann undersökning och information om allt. Kände mig väl omhändertagen av tandläkare Saide 😍

Amina S
Wrote about Estetik & Dental

Jag är jätte nöjd jag kan starkt rekommendera den här klinik allt är hög kvalitet Bemötande, behandling, resultat.

Farzaneh K
Wrote about Estetik & Dental

Väl bemöttande och fin service.

Jerome B
Wrote about Estetik & Dental

Vänlig och proffsig mottagning. Bra pedagogisk förklaring av vilka fel jag hade. Fick möjlighet att åtgärda dessa fel direkt.

Susanne G
Wrote about Estetik & Dental

Trevligt bemötande och flexibilitet att kunna boka exakt den behandling man behöver och vill ha. Lätt att få tid snabbt.

Mohammad Abul M
Wrote about Estetik & Dental

Första besöket gick bra ocg jag är njöd.

Eva H
Wrote about Estetik & Dental

Mycket trevligt bemötande och proffsig behandling av tandläkaren. Hon var mycket noggrann och gav flera tips och förklarade de åtgärder som hon gjorde ( t ex mätning tandköttsdjup) på ett mycket bra sätt. Har varit hos flera tandläk sedan min tandläk gick i pension, men hon är den enda som är så proffsig och trevlig att vi kommer fortsätta att gå dit

Maurits Z
Wrote about Estetik & Dental

Från det att jag klev in på kliniken blev jag bemött med värme och professionalitet. Estetik & Dental tog sig tid att förklara allt, var mycket noggrann och arbetade smidigt. Kliniken var modern och ren, och personalen trevlig och hjälpsam. Rekommenderas till alla som söker trygg och kompetent tandvård.

Susanne E
Wrote about Estetik & Dental

Trevligt bemötande, samt förklaring vad som gjordes, väldigt lätt på handen.. super nöjd med min behandling o tanden mår bra.

Farideh I
Wrote about Estetik & Dental

Proffsig, kunnig & trevlig personal.

Evelina N
Wrote about Estetik & Dental

Alltid lika nöjd efter ett besök hos Estetik & Dental!

Michael K
Wrote about Estetik & Dental

Bra service, alltid välkomnande och kompetenta.

Elena M
Wrote about Estetik & Dental

Jag har burit på en stark tandläkarskräck i många år – en rädsla som fått mig att undvika besök alldeles för länge. Men efter mitt besök hos Estetik och Dental har min syn på tandvård förändrats helt. Från första stund blev jag bemött med ett lugn, en värme och en förståelse som gjorde att pulsen sakta sjönk. Personalen tog sig verkligen tid att lyssna på mig, förklarade allt i lugn och ro, och fanns där varje steg av vägen. Jag kände mig inte dömd eller stressad – bara sedd och trygg. Tandläkaren var otrolig: professionell,...

Sedighe S
Wrote about Estetik & Dental

Bra bemötande Fin och fresh lokal Fick förklaring och svar på mina frågor och fundering angående planering för implantat.

Ekrem V
Wrote about Estetik & Dental

Fantastik upplevelse från början till slut. Mycket positivt överraskad. Hit kommer jag definitivt tillbaka!

Nahid M
Wrote about Estetik & Dental

Det bästa bemötande, och har tagit hand om patienten på bra sätt

Samina S
Wrote about Estetik & Dental

tandläkaren och hennes assistent är båda mycket vänliga och professionella. Tge stället är snyggt ren

Pirjo Irmeli I

Lungt ställe och trevligt bemötande. Mycket nöjd med tandläkaren 👍

Payam E
Wrote about Estetik & Dental

Helt nöjd, jag rekommenderar. Saeede är bäst.

Berrin S

Trevligt och professionellt bemötande

Parisa A
Wrote about Estetik & Dental

Professionell och trevlig personal.

Agneta B
Wrote about Estetik & Dental

Vänligt och bra bemötande. Fick en mycket bra känsla.

Margareta J
Wrote about Estetik & Dental

Jag var mycket nöjd med besöket

Viktor R
Wrote about Estetik & Dental

Mina besök hos Estetik & Dental har bara varit trevliga. Kommer absolut att fortsätta gå hit.

Jan S
Wrote about Estetik & Dental

Grymt bemötande, proffsigt och kvicka i händerna och moderna apparater … kan varmt rekommendera dom.

Farzaneh A
Wrote about Estetik & Dental

Emppathy , förstående , respekt , på pedagogik sätt .

Fengqing X
Wrote about Estetik & Dental

The environment is good, the doctor is patient and polite.

Patricia K
Wrote about Estetik & Dental

Bra bemötande. Det gick snabbt och sånt är bra. Fräsch lokal

Anna W
Wrote about Estetik & Dental

Alltid trevligt bemötande och man får det där lilla extra!

Kerstin Margareta G
Wrote about Estetik & Dental

Det var bra och jag är nöjd med besöket Kommer att räck om till andra er klenik

Sedigheh M
Wrote about Estetik & Dental

Väl bemött och professionellt agerande! Otroligt hjälpsam och engagerad personal på en trevlig klinik som jag gärna återvänder till. Rekommenderas varmt för den trygga och positiva upplevelsen.

Thelma Å
Wrote about Estetik & Dental

Bra, informativ, effektivt, trevligt bemötande

Samir F
Wrote about Estetik & Dental

Mycket nöjd med mitt besök. Upplevde ett bra bemötande. Prisvärt nykundserbjudande

Isabell E
Wrote about Estetik & Dental

Absolut fantastisk service. Jag var där för en akut situation (tandvård) och fick direkt hjälp. Jag kände mig bra omhändertagen och slutresultatet var bättre än vad jag trodde kunde bli. Tandläkaren och assisterande sjuksköterska var bägge oerhört snälla och kompetenta och hjälpte mig genom min ångest (tandläkare phobia). Jag bokade direkt nästa tid.

Soheyla A
Wrote about Estetik & Dental

Den här tandkliniken är professionell, vänlig och pålitlig. Jag rekommenderar den starkt.

Hanna S
Wrote about Estetik & Dental

Otroligt underbart varmt fint bemötande man känner sig välkommen med ett grymt jobb. Man får den hjälpen man behöver. God bless!

Valentina M
Wrote about Estetik & Dental

Alltid ett välkomnande bemötande! Väldigt professionell tandläkare som direkt kan identifiera problem och lösningar.

Albert S
Wrote about Estetik & Dental

En fantastisk ställe, så fint, bästa hygien, bästa behandlingen och personal, så rekommenderar

Daniel A
Wrote about Estetik & Dental

Estetik & Dental i Solna kan man alltid lita på, fantastisk service!

Ilona A
Wrote about Estetik & Dental

Väldigt bra bemötande.Ingen förvänta bara kolla hur dom var mot dom som är rädda. Hitta denna undersökning på fejan rönken bilder bort tag av tandsten å slipning. Jätte bra tandläkare lungn å rolig .

Percy S
Wrote about Estetik & Dental

Välkomnande, lugnt och proffsigt!! På en skala 1-5 7.5!

Mikael B
Wrote about Estetik & Dental

Bra bemötande och omhändertagande.

Gwendalina D
Wrote about Estetik & Dental

Bra bemötande, tog bra hand om mig vilket är det viktigaste för mig, alla undersökningar enligt deras tjänster som skulle göras. Jag är mycket nöjd med min besök

Barke B
Wrote about Estetik & Dental

Bra bemötande och jag är nöjd med behandlingen

Sara L
Wrote about Estetik & Dental

Trevlig personal, duktiga och noggranna. Känner mig alltid välkommen under mina besök!

Elisabeth K
Wrote about Estetik & Dental

Fick ett trevligt och professionellt bemötande. Ett plus var att få tänderna polerade efter undersökningen.

Mikolaj B
Wrote about Estetik & Dental

Underbart besök. Mycket informativt, vänligt bemötande, bra kommunikation, hygienisk och rätt jobbet.