Fastighetsbyrån Barcelona
En del av Fastighetsbyrån Utland —
www.fastighetsbyran.com
4.7 i betyg av av
3 omdömen
Välkommen till Fastighetsbyrån Barcelona!
Vi är din mäklare i Barcelona! Vi finns inte till för att vara ännu en mäklarfirma. Vi finns till för att svara på det behov som finns genom den stora efterfrågan på bostäder som uppkommit i Barcelona stad och de omkringliggande orterna Costa Brava och Costa Dorada. Vi på Fastighetsbyrån har ett team av duktiga mäklare på plats som hjälper dig på vägen mot din drömbostad eller nya investering. Många faktorer spelar in när det gäller efterfrågan av bostäder här i Katalonien och Barcelona, men en sak är säker - det är lönsamt för utlänningar att investera här. Hör av dig till någon av oss som jobbar här om du vill veta mer om hur vägen från ett begynnande intresse till slut färdig affär ser ut. Välkommen!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag3 omdömen om Fastighetsbyrån Barcelona
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Barcelona
Montse was always friendly and profesional.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Barcelona
He trabado desde hace unos años cos Fastighetsbyran y ha sido muy buena experiencia. He podido vender 3 apartamentos en este periodo con ellos.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Barcelona
Great service. Very professional people. It is a pleasure to work there