Anders Ericson

Anders Ericson

Anders Ericson är mäklare på Fastighetsbyrån Borås

Anders Ericson har varit registrerad mäklare sedan 2007-02. Anders Ericson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-11 och har fått 250 omdömen med ett betyg på 4.8. Anders Ericson har haft 32 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

250 omdömen om Anders Ericson

Sedan starten hos Reco 2016
Fredrik B
Dannike

Trevlig kille, hjälper gärna till och har ett schysst bemötande. Anders får full pott av oss. 🙂👍

Anneli E
Målsryd

Väl tillmötesgående med våra behov och önskemål. Erbjöd även bra bank kontakt. Proffsigt upplägg av boende handlingar.

Johan K
Äspered

Vi är mycket nöjda med Anders. Han är trygg, kunnig och pålitlig. En genuint ärlig person som vi litar på. Kan varmt rekommendera Anders!

Joakim R
Äspered

Lättillgänglig, icke påträngande och bra kommunikation - Rekommenderas!

Anneli H
Gånghester

Han gjorde så att vi fick villan såld på kort tid.

Fatema A
Sörmarken

Han är jätteduktig och trevlig person.

Matilda A
Fristad

Hittat lösningar som funkat bäst för oss. Vi har blivit väldigt bra bemötta. Han har gett oss tid både under visningen och även efteråt, att tänka och fundera i lugn och ro. Bra och utförlig information både via SMS och telefon. Vi är väldigt nöjda.

Karin G
Funningen

Blev bra bemött. Dock uppfattades han ganska negativ första träffen. Mkt att "anmärka" på vilket gjorde att det kändes negativt. Sedan som helhet så har upplevelsen varit bra. Kunnig och bra på att förklara osv hela vägen. Så som helhet ändå bra! Vi är väldigt nöjda med hur allt blev och gick tillslut! Kan rekommendera Anders till andra!

Catarina D
Saläng

Ambitiös, noggrann, tydlig i kommunikationen, erfaren i branschen och dessutom trevlig!

Celinne C
Brämhult

Vi är otroligt nöjda med Anders, väldigt proffsig och hjälpsam genom hela processen. Kan varmt rekommendera!