Vi är mycket nöjda med Anders! Han är professionell och mycket rutinerad. Lyhörd, snabb och enkel i all kommunikation. Vi kände oss helt trygga med hans råd och input i olika frågor. Anders är dessutom mycket sympatisk och trevlig! Och, han sålde vårt hus snabbt!
Fastighetsbyrån Borås
Borås är en liten stad med mycket energi. Här finns något för alla! På bekvämt avstånd finner du all service du kan behöva i form av butiker och restauranger, samtidigt som motionsspår, fiskesjöar och vackra skogar finns alldeles runt hörnet. Vi på Fastighetsbyrån har varit aktiva i Borås i mer än 40 år och vi har under årens...
2228 omdömen om Fastighetsbyrån Borås
Sedan starten hos Reco 2013
Sympatisk, tydlig & noggrann! Grym säljarte med STORT förtroende!
Bara positivt. Gläds med oss
Trevlig, saklig och komplett, ger en känsla av att vi känt varandra sedan länge.
Vi fick ett mycket bra och professionellt bemötande av Nikos Bolotis. Våra förväntningar var att köpet skulle gå smidigt och att pappersarbetet skulle skötas korrekt, vilket mäklaren levde upp till fullt ut. Han hjälpte oss även att förhandla ner priset. Vi mycket nöjda med affären, allt kändes tryggt, tydligt och enkelt.
Otroligt bra bemötande! Hade egentligen inga förväntningar på själva mäklaren, men visningen var bra och informativ. Jag har inget att invända där. Han var väldigt hjälpsam och förstående under hela köpeprocessen, speciellt för två helt gröna köpare.
Lugn, trevlig, personlig och kunnig
Att möta Nikos är en trevlig upplevelse. Han är kunnig, professionell och mycket hjälpsam. Han är lyhörd, engagerad och tar sig tid att svara på frågor på ett tydligt och tryggt sätt. Hans positiva bemötande och genuina omtanke gör att man känner sig väl omhändertagen genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Nikos.
Han var väldigt trevlig och gav mig information i god tid. Det var lätt att komma i kontakt med honom, och han svarade snabbt när jag hade frågor. Jag tycker att han gjorde ett bra jobb och såg till att jag fick all information jag behövde i god tid.
Engagerad, tydlig, drivande och uppdaterade oss hela tiden under processen.
Bra kommunikation och tillgänglighet!
Otroligt professionell och hjälpsam. Kändes otroligt tryggt att ha honom som mäklare
"Johan är fantastisk! Smidig, supertrevlig och effektiv. Att han lyckades sälja min lägenhet så här snabbt på en annars trög marknad visar hur skicklig han är. Det har varit ett rent nöje att samarbeta med Johan.
Johan är trevlig lyhörd och grundlig i sina uppgifter vilket jag som säljare uppskattar. Han ger ett genuint och öppet bemötande och känns inte som en som bara kränger. Mvh Magnus
Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare. Lovisa arbetade engagerat och målmedvetet med vårt objekt och lyckades till slut sälja det till det pris vi hade lagt ut det för. Kommunikation och återkoppling fungerade utmärkt genom hela processen, från första kontakten till kontraktsskrivningen. Vi kan varmt rekommendera Lovisa till andra som funderar på att sälja sin bostad.
Bra kommunikation och mycket hjälpsam och effektiv!
Nikos har varit en mycket engagerad, lyhörd och professionell mäklare genom hela försäljningsprocessen. Redan från vårt första möte kände jag att jag hade valt rätt mäklare – någon som verkligen lyssnar på kundens behov och anpassar försäljningsstrategin för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag hade tidigare försökt sälja min lägenhet under en längre tid med en mäklare från en annan mäklarbyrå, men utan att känna mig nöjd med vare sig processen eller resultatet. Därefter valde jag att anlita Fastighetsbyrån och Nikos,...
Trevlig, kunnig, förbereder visningen och tar reda på efter ytterligare info som önskas. Duktig utan att vara påträngande. Intresserad.
En väldigt duktig och professionell mäklare!
Allt har gått så smidigt och lätt. Han har hjälpt med alla praktiska saker och tagit reda på vad som behövs. Vänligt och genuint bemötande. Tillgänglig. Svarar snabbt. Har bara löst allt helt enkelt 😊
Väl förberedd, påläst och proffsig
Professionellt bemötande. Lätt tillgänglig. Återkopplade snabbt på frågor och funderingar. lösningsorienterad. Överlag en engagerad mäklare som var tillgänglig under hela köpprocessen.
Jag tycker att han var trävlig, lätt att kommunicera, bra bemötande och professionellt. Jag är så nöjd.
Jag vill varmt rekommendera denna mäklare Anders Ericson och uttrycka min uppskattning för ett mycket professionellt arbete och ett fantastiskt bemötande. Genom hela processen visade mäklaren stort engagemang, hög kompetens och en tydlig kommunikation, vilket skapade trygghet och förtroende från början till slut. Det som verkligen utmärkte upplevelsen var det personliga bemötandet – alltid tillgänglig, lyhörd och genuint mån om att hitta de bästa lösningarna. Kombinationen av professionalism, kunskap och ett trevligt sätt...
Nikos är mycket kunnig och otroligt hjälpsam. Han är dessutom väldigt trevlig och inlyssnande. Jag uppskattar också att vi kan mötas väldigt naturligt och ibland även med god härlig humor.
Trevlig och lätt att diskutera med. Flexibel med att vara tillgänglig för visningar osv på kort varsel. Inga problem vilket är precis hur man vill ha det!
Mäklaren var kunnig, lyhörd och arbetade målmedvetet för att få bästa möjliga försäljningspris. Vi är mycket nöjda med både processen och slutresultatet.
Fantastisk mäklare som alltid fanns tillgänglig och höll det han lovade!
Mycket professionell, engagerad och lätt att nå vid behov.
Vi är otroligt nöjda med Lovisa! Genom hela processen har hon varit professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Hon inger trygghet, kommunicerar tydligt och har en fantastisk förmåga att förstå människor. Det som verkligen utmärker Lovisa är hur hon skapar en bra balans mellan köpare och säljare, där alla känner sig sedda, hörda och väl bemötta. Hon kombinerar hög professionalism med ett varmt och genuint engagemang. Fastighetsbyråns reklam om mäklaren som blir en del av livets stora händelser känns faktiskt inte...
Helt fantastisk, han var helt dunder!
En mycket bra mäklare kunnig i sitt område om som mäklare.
The most professional broker in Borås and always has been.
Kompetent och trygg. Ser mitt perspektiv och är ett bra bollplank.
Väldigt stort engagemang och professionell vid trög marknad
Klar pch tydlig kommunikation och bra arbete utfört, enkelt 5/5!
Har en bra bemötande, trevlig och mycket kunskap. Lätt att förstå och prata med honom.
Jag är mycket nöjd med min mäklare. Han har varit professionell, engagerad och tillgänglig genom hela processen. Han har alltid svarat snabbt på frågor, gett tydlig information och fått mig att känna mig trygg i varje steg. Hans kunskap om marknaden och personliga bemötande har gjort hela upplevelsen smidig och positiv. Jag kan varmt rekommendera honom till andra som söker
Allt gick snabbt o smidigt. Och resultatet blev bra ĵ
Service på topp och löser saker på bästa sätt
Vi fick all hjälp man kan förvänta sig! Tack för hjälpen!
Mycket bra, har motsvarat våra förväntningar och vi är mycket nöjda med hennes insatser.
Emelie är otroligt trevlig, och lätt att få kontakt med även under helger och kvällar. Då detta var vårt första bostadsköp hade vi få förväntningar på hur processen går till, men hon förklarar bra och har gjort en nervös situation bekväm.
Mycket proffesionellt bemötande och tydlig i kommunikationen.
Jätte fint upplevälse med Emeloe
Emelie har genomgående uppvisat en hög grad av professionalism, samtidigt som hon har bibehållit ett varmt och engagerande bemötande. När hon inte omedelbart kunnat svara på telefonsamtal, har hon konsekvent återkopplat och agerat skyndsamt, vilket har skapat en känsla av trygghet och kontinuitet. Hon har varit närvarande och stödjande genom hela processen, och det är tydligt att hon värnar om både säljarens och köparens intressen. Vi kan varmt rekommendera att ni tar kontakt med henne.
Bra bemötande, trevlig. Hjälpsam, flexibel. Hade bra svar på mina frågor.
Johan har visat ett starkt engagemang för våran bostadsförsäljning sedan dag ett. Hans intresse för att förstå och sätta sig in i säljarnas perspektiv är något som vi uppskattat. Hans sett att kunna knyta en koppling mellan köpare och bostäder utefter deras behov underlättade försäljningen av vår lägenhet. Johans bemötande och snabba återkoppling är något som värderats högt hos oss. Vi är mycket nöjda och kan starkt rekommendera Johan.
Mycket enkel, snabb och bra kommunikation, trevligt och proffesionellt bemötande.
Vi är väldigt nöjda med Lovisas hjälp vid vår bostadsaffär. Hon var lyhörd, tillgänglig och gjorde hela processen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!