Emelie Vestin
Emelie Vestin är mäklare på Fastighetsbyrån Borås
.Emelie Vestin har varit registrerad mäklare sedan 2014-12. Emelie Vestin har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-11 och har fått 84 omdömen med ett betyg på 4.8. Emelie Vestin har haft 35 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
84 omdömen om Emelie Vestin
Sedan starten hos Reco 2020
köpte sitt hus med hjälp av Emelie Vestin en del av Fastighetsbyrån Borås
Ingav förtroende lugn och saklig. Mycket trevlig
köpte sitt hus med hjälp av Emelie Vestin en del av Fastighetsbyrån Borås
Trevlig, påläst och professionell mot alla parter. Kändes tryggt att ha henne som mäklare vid mitt köp
köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Vestin en del av Fastighetsbyrån Borås
Uppskattar verkligen Emelies ärlighet kring situationen. Den var värd mycket för mig och skapade ett bra förtroende och möjliggjorde smidig affär.
sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Vestin en del av Fastighetsbyrån Borås
Blev trevligt bemött. hon kunde sitt arbete, jag fick vad jag begärde. inte dåligt i dessa tider. Väldigt trevlig och sympatisk är helnöjd.
sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Vestin en del av Fastighetsbyrån Borås
Balanserade väl mellan sina roller åt köpare - säljare. Lagom med kontakt och information. Professionell!
köpte sitt hus med hjälp av Emelie Vestin en del av Fastighetsbyrån Borås
Väldigt trevlig och duktig på att svara på alla frågor! Stort plus för att svara på sms på obekväma tider!
köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Vestin en del av Fastighetsbyrån Borås
Trevligt bemötande. Hon var påläst om bostaden och allt kring förening, parkeringsplatser etc. Lätt att ha att göra med.
sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Vestin en del av Fastighetsbyrån Borås
En mycket trevlig och kunnig Mäklare
Förväntningar blev precis som vi trodde.
Utan tvekan den Bästa man kan få till hjälp
Vid en försäljning. ❤️❤️❤️ -
sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Vestin en del av Fastighetsbyrån Borås
VÄLDIGT trevlig öppen ärlig rak
Lätt att förstå -
köpte sitt hus med hjälp av Emelie Vestin en del av Fastighetsbyrån Borås
Fantastisk nöjd med vårt husköp och Emelie som mäklare. Lyhörd och tillmötesgående.