Emelie Vestin

Emelie Vestin

Emelie Vestin är mäklare på Fastighetsbyrån Borås

Emelie Vestin har varit registrerad mäklare sedan 2014-12. Emelie Vestin har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-11 och har fått 130 omdömen med ett betyg på 4.7. Emelie Vestin har haft 40 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

Sjöbo

Jag tycker att hon är bra . Mvh Tommy

Niklas J
Hulta

Som mäklarare har Emelie har alltid överträffat mina förväntningar. - Alltid positivt bemötande, stort engagemang, snabb återkoppling, bra koll på objekten. - Emelie gör det lilla extra, det är det som sticker ut och därför hon överträffar!

Anders M
Fristad

En professionell och personlig mäklare! Lätt att få kontakt med om du har frågor och har ett driv i att det ska ske saker och få processens framåt. Är strukturerad, trygg och kunnig. Rekommenderar starkt //Anders

Katja D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Vestin en del av Fastighetsbyrån Borås
Trandared

Snabbt och smidig affär. Bra kommunikation.

Helena A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Vestin en del av Fastighetsbyrån Borås
Trandared

Jag tycker Emelie är en fantastiskt bra mäklare! Hon ser vad lägenhet har för potential,hon ser liksom helheten! och det som kändes viktigast med va att hon såg mig. Hon gjorde en fin helhetsbild av min lägenhet! Jag tycker vi har haft en jättebra kontakt,jag har alltid kännt att jag kan ringa henne och att hon är rak och tydlig på ett väldigt respektfullt sätt. Jag har vart super nöjd. Och jag kommer definitivt anlita henne igen om det blir prat om annan bostad sen.

Torbjörn A
Trandared

Gav ett fint förtroende och var väldigt bra på låst och kände mig trygg med Emelie 👍

Milos S
Trandared

Emelie är en trevlig person, som uppfattar, fångar och resonerar rätt, det resulterar i att både köpare och säljare blir nöjda.

Camilla J
Norrmalm

Fungerat på ett smidigt och enkelt sätt med Emelie, varit en lång process men aldrig några bekymmer med att vara tillmötesgående och visat engagemang hela vägen till försäljrning.

Thomas W
Brämhult

Bra koll, professionell, och väldigt trevlig.

Gunilla K
Viared

Emelie har hjälpt oss vid husköp, en kompetent och bra mäklare.