Nikos har varit en mycket engagerad, lyhörd och professionell mäklare genom hela försäljningsprocessen. Redan från vårt första möte kände jag att jag hade valt rätt mäklare – någon som verkligen lyssnar på kundens behov och anpassar försäljningsstrategin för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag hade tidigare försökt sälja min lägenhet under en längre tid med en mäklare från en annan mäklarbyrå, men utan att känna mig nöjd med vare sig processen eller resultatet. Därefter valde jag att anlita Fastighetsbyrån och Nikos,...
Nikos Bolotis
Nikos Bolotis är mäklare på Fastighetsbyrån Borås
.Nikos Bolotis har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Nikos Bolotis har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 184 omdömen med ett betyg på 4.8. Nikos Bolotis har haft 44 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
184 omdömen om Nikos Bolotis
En väldigt duktig och professionell mäklare!
Väl förberedd, påläst och proffsig
Nikos är mycket kunnig och otroligt hjälpsam. Han är dessutom väldigt trevlig och inlyssnande. Jag uppskattar också att vi kan mötas väldigt naturligt och ibland även med god härlig humor.
Trevlig och lätt att diskutera med. Flexibel med att vara tillgänglig för visningar osv på kort varsel. Inga problem vilket är precis hur man vill ha det!
Mäklaren var kunnig, lyhörd och arbetade målmedvetet för att få bästa möjliga försäljningspris. Vi är mycket nöjda med både processen och slutresultatet.
Fantastisk mäklare som alltid fanns tillgänglig och höll det han lovade!
Helt fantastisk, han var helt dunder!
Mycket proffesionellt bemötande och tydlig i kommunikationen.
Jag är mycket nöjd med samarbetet med Nikos Bolotis. Processen har präglats av hög tillgänglighet, tydlig kommunikation och professionell rådgivning. Nikos har varit rak och transparent genom hela affären, vilket har skapat ett starkt förtroende. Jag kan varmt rekommendera honom och ger högsta betyg.