Väldigt professionell och engagerad mäklare. Allt sköttes smidigt och vi fick tydlig information samt bra stöd genom hela processen. Kan varmt rekommendera!
Nikos Bolotis
Nikos Bolotis är mäklare på Fastighetsbyrån Borås
.Nikos Bolotis har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Nikos Bolotis har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 160 omdömen med ett betyg på 4.8. Nikos Bolotis har haft 42 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
160 omdömen om Nikos Bolotis
Kortfattat så var processen med nikos snabb smidig och enkel. Lätt att nå, svarade även snabbt på helger och smidig förmedling mellan båda parterna (säljaren köparen). Hela processen gick väldigt snabbt och smidigt ända från att jag besökte lägenheten tills köp. Har inga som helst dåliga erfarenheter med Nikos. 5/5
Toppen! Proffessionell, engagerad och ambitiös.
Nikos har förstått vad vi har letat efter och hittat ett passande objekt. Kunnig och förtroende givande. Svarar alltid på våra frågor Nästa gång vi ska sälja något så är det Nikos vi kommer använda
Vi är väldigt nöjda med samarbetet. Mäklaren var professionell, engagerad och höll oss informerade genom hela försäljningen. Processen kändes trygg och smidig från start till mål.
Smidig , snabb att nå och professionell.
Kan varmt rekommendera Nikos som mäklare. Tydlig och engagerad genom hela processen. Hela försäljningen gick smidigt och trygg.
Bra och trevligt bemötande samt ärlig och tydlig kommunikation.
Nikos är mycket professionell i sitt arbete, men samtidigt avslappnad och lätt att ha att göra med. Hela försäljningsprocessen kändes smidig, säker och tydlig från början till slut. Jag kan verkligen rekommendera honom!
Jag vill varmt rekommendera Nikos som mäklare. Från första kontakten visade han ett stort engagemang, professionalism och en genuin vilja att göra det bästa för mig som kund. Han är kunnig, lyhörd och tydlig i sin kommunikation, vilket skapade en trygg känsla genom hela processen. Nikos har en imponerande förmåga att förstå både marknaden och kundens behov. Han arbetar strukturerat, är alltid tillgänglig för frågor och ser till att varje detalj hanteras noggrant. Det märks tydligt att han brinner för sitt yrke och att kundens bästa alltid står i fokus.