Lovisa Forsman
Lovisa Forsman är mäklare på Fastighetsbyrån Borås
.Lovisa Forsman har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 29 omdömen med ett betyg på 4.9. Lovisa Forsman har haft 41 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
29 omdömen om Lovisa Forsman
Sedan starten hos Reco 2022
Hjälpsam
Proffersionell
Kunnig -
köpte sitt hus med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås
Hon är en utmärkt mäklare, energisk och respektfull mot kunder.Hon var väldigt snäll mot oss. Jag hoppas att hon fortsätter och lyckas med sitt arbete. Tack
Mvh
Shafiq och maya -
sålde sitt hus med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås
Personligt och proffesionellt. Få huset sålt inom rimlig tid, vilket Lovisa lyckades med. En mycket positiv upplevelse.
köpte sitt hus med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås
Lovisa var trevlig och professionell från första kontakten till och med kontraktskrivandet.
köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås
Mäklaren var trevlig och professionell. Jag fick all information jag behövde om lägenheten. Budgivningen var enkel och effektiv. Under kontraktsskrivningen hade jag inte känslan av att jag inte förstod något. Allt presenterades fint för mig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås
Trevlig, hjälpsam och professionell!
köpte sitt hus med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås
Vi upplevde mäklaren som professionell och kunnig. Väldigt bra bemötande.
köpte sitt hus med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås
Vi köpte hus i Borås förra helgen som Lovisa sålde till oss. Hon har under hela processen alltid varit tillgänglig vid frågor och väldigt tillmötesgående. Väldigt bra, smidigt och professionellt samarbete !
köpte sitt hus med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås
Bemötande var proffsigt och bra, Lovisa levde upp alla mina förväntningar, jag har på en mäklare.
Mycket bra och professionellt