Lovisa var professionell, trevlig och engagerad. Hela processen gick smidigt från start till mål. Vi kände oss trygga genom hela affären och kan varmt rekommendera Lovisa som mäklare.
Lovisa Forsman
Lovisa Forsman är mäklare på Fastighetsbyrån Borås
.Lovisa Forsman har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 100 omdömen med ett betyg på 4.8. Lovisa Forsman har haft 45 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
100 omdömen om Lovisa Forsman
Vi blev mycket väl bemötta av Lovisa som var professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med. Hon levde upp till våra förväntningar genom att vara tydlig, påläst och alltid tillgänglig för frågor, vilket gjorde köpet tryggt och smidigt. Mycket nöjda med hennes insats vid köpet av huset och kan varmt rekommendera henne!
Lovisa har koll hela vägen och är dessutom trevlig.
Duktig och lyhörd! Lyssnar in och känns trygg.
Hon var underbar! Mycket trevlig och hjälpsam
När min tidigare mäklare Linn slutade lämnade hon över mig till Lovisa då hennes upplevelse var att Lovisa skulle passa mig som handen i handsken - och vilken fullträff de blev! Jag önskade en noggrann mäklare som kunde stötta mig med min oro och kontrollbehov. Lovisa har mött mig på alla plan - med stort tålamod, trygghet och värme. Hon är kunnig, rak, tydlig men samtidigt inkännande och följsam för de önskemål jag haft som kund. Lovisa är alltid punktlig, lätt att få kontakt med och alltid med ett leende på läpparna. Hennes...
Fantastiskt bemötande och stor hjälpsamhet. Lovisa gjorde verkligen det lilla extra för att allt skulle bli så bra som möjligt!
Vi har tagit hjälp av Lovisa vid 1 köp och 2 försäljningar och massor med rådgivning i snart 10år och kan inte säga något annat än att hon alltid levererar i världsklass. - Tillgänglig - Raka rör även om det inte är vad man vill höra men behöver höra - Lösningsorienterad - Jobbar stenhårt VI sålde vårt hus i en skakig marknad, fick lite mer än förväntat, sålde på mindre än två veckor och hela processen var enkel, gick snabbt och lämnade väldigt lite frågetecken på vägen, det går inte att önska mer i detta fallet. Kommer aldrig anlita någon annan så länge hon är mäklare.
Både professionell, tydlig och supertrevlig!
Mycket trevligt och omtänksamt bemötande helt igenom. Lovisa är skicklig, lyhörd och erfaren, vilket skapar ett starkt förtroende och en känsla av trygghet även när marknaden är tuff.