Catharina Andersson
Catharina Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Borås
.Catharina Andersson har varit registrerad mäklare sedan 1991-06. Catharina Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.8. Catharina Andersson har haft 29 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 64 Läs vad Catharina Andersson
2020-12-10Verifierad kund
Fungerat bra. Andra gången jag använt mig av henne i försäljning av villa.
sålde sitt hus med hjälp av Catharina Andersson en del av Fastighetsbyrån Borås -
2020-11-30Verifierad kund
Affären hanterades jättebra och Catharina löste allting på ett bra sätt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Catharina Andersson en del av Fastighetsbyrån Borås -
2020-11-16Verifierad kund
Såld en villa på fasanstigen i sjömarken. Totalt sätt har det varit utmärkt och jag är mer än nöjd.
2020-11-05Verifierad kund
Vi sålde en bostadsrätt i Brf Pallas. Catharina var en mycket intresserad och engagerad mäklare som vi fick stort förtroende för. Hon var synnerligen inkännande och kompetent. Vi kan varmt rekommendera att anlita Chatarina!
sålde sin lägenhet med hjälp av Catharina Andersson en del av Fastighetsbyrån Borås -
2020-11-05Verifierad kund
Totalt engagemang! Lyssnande! Man kände sig trygg! Sen är hon görsnygg!!
2020-09-20Verifierad kund
Köpt en villa och sålt en bostadsrätt.
Har blivit bemött väldigt professionellt, trevligt och tryggt. Catarina är en suverän mäklare.köpte sitt hus med hjälp av Catharina Andersson en del av Fastighetsbyrån Borås -
2020-09-13Verifierad kund
Catharina skötte hela affären utmärkt! Kändes väldigt proffsigt och behagligt.
2020-09-04Verifierad kund
Vi är mycket nöjda med allt. Väldigt bra samarbete
2020-09-02Verifierad kund
Vi har köpt vårt drömhus. Helt nöjda med allt!
2020-07-10Verifierad kund
Otroligt vänlig och hjälpsam. Snabb och effektiv med svar. Trevlig och professionell. Vi var väldigt nöjda och kändes oss trygga med Catharina.
köpte sitt hus med hjälp av Catharina Andersson en del av Fastighetsbyrån Borås