Trygg, seriös och lätt att komma åt.
Ove Bornelund
Ove Bornelund är mäklare på Fastighetsbyrån Borås
.Ove Bornelund har varit registrerad mäklare sedan 2008-06. Ove Bornelund har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.5. Ove Bornelund har haft 24 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
31 omdömen om Ove Bornelund
Väldigt tillmötesgående och trevlig
Fantastisk kille som är engagerad och framåt
Ove har från första stund har verkligen varit engagerad i vårt hus-försälning. Har informerat varje vecka sen i höstas hur många besök det varit på fastighetssidorna. Har ställt upp även på helger , kvällar på visning.. Han har haft en bra rådgivning och tips under hela den här tiden. Jag har största förtroendet för honom och rekommenderar honom gärna till mina bästa kompisar Med vänliga hälsningar Thomas😃
Trygg, stabil och mycket trevlig.
Bra kille. Rak och med tydliga svar.
Han var trevlig och förklarade hur läget låg till..Vi ville att han skulle försöka sälja det hyreshuset som min man lämnade efter sig när han gick bort. Han förstod våran situation han lyssnade och var lyhörd.. Han presenterade huset och dess omgivning toppenbra innan försäljningen. Jag kan varmt rekomendera Ove Bornelund till andra som söker bra mäklare .
Ove bemötte oss med ett öppet sinne och en positiv inställning. Vilket troligtvis ledde till att vi kände oss trygga nog att lita på att köpet skulle bli bra. Han hjälpte även till på många plan då vi är helt nya på detta med att äga en fastighet. Skulle varmt rekommendera Ove!
Professionell hantering av fastighetsaffären i en tid där marknaden är trög.
Ove har varit tydlig, ärlig och tillgänglig genom hela processen. Han har alltid kunnat svara på mina frågor och funderingar. Fantastisk mäklare, på alla sätt!