Hanna Tilly-Büchert

Hanna Tilly-Büchert

Hanna Tilly-Büchert är mäklare på Fastighetsbyrån Borås

Hanna Tilly-Büchert har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Hanna Tilly-Büchert har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-07 och har fått 187 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Tilly-Büchert har haft 19 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

187 omdömen om Hanna Tilly-Büchert

Sedan starten hos Reco 2016
Jan A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Tilly-Büchert en del av Fastighetsbyrån Borås
Lugnet

Allt gick snabbt o smidigt. Och resultatet blev bra ĵ

Sari K
Sålde sitt hus med hjälp av Hanna Tilly-Büchert en del av Fastighetsbyrån Borås
Dalsjöfors

Bra från början till slut. Ett gott första möte som fortsatte med bra kommunikation, tydlighet och avstämningar om läget kontinuerligt.

Susan K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Tilly-Büchert en del av Fastighetsbyrån Borås
Fristad

Jätte härlig person. Lättsam trevlig och glad.

Ida N
Sjöbo

Har inget att anmärka på försäljning, kontaktmöjligheter, eller information. Allt har funkat bara bra!

Nicole H
Sjöbo

Trevlig och öppen/direkt i sitt sätt, snabb återkoppling vid behov, behjälplig

Jakub S
Trandared

Väldigt professionell mäklare.

Sten J
Gånghester

Bra på alla sätt och kunnig på allting. 👍👍👍👍👍

Mohammad S
Sjöbo

Vi köpte vår lägenhet via Hannah och är supernöjda. Proffsig, engagerad och alltid tillgänglig när vi hade frågor. Allt gick smidigt och tryggt – vi kände oss verkligen väl omhändertagna.

Torbjörn S
Centrum

Snabb på att svara, kunnig och trevlig.

Aino M
Druvefors

Lugn och kunnig Vi är jättenöjda