Lovisa Forsman

Lovisa Forsman

Lovisa Forsman är mäklare på Fastighetsbyrån Borås

Lovisa Forsman har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 4.9. Lovisa Forsman har haft 43 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-06 - 2023-05

38 omdömen om Lovisa Forsman

Sedan starten hos Reco 2022
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås
    • Regementet
    2023-06-01 Verifierad kund
    Mycket proffsig approach med stort kundfokus!
    • Hedared
    2023-05-21 Verifierad kund
    Lovisa har på både ett professionellt och mänskligt sätt hjälpt oss att sälja vårt hus.
    Hon har lotsat oss igenom alla spörsmål och funderingar, gett goda råd och sett till att allt blev så bra som möjligt. Hon har vid varje steg av försäljningen gett oss snabba uppdateringar, hon har aldrig på något sätt visat att vi missat saker utan hon har med ett stort tålamod sett till att allt blev så bra som möjligt.
    Hon har lyssnat på våra ibland knäppa frågor men alltid gett relevanta svar.

Vi kan med varm hand lyckönska alla som får Lovisa som sin mäklare.
    • Brotorp
    2023-05-16 Verifierad kund
    Lovisa har alltid varit väldigt tillmötesgående o proffsig i sitt yrkesutövande.vi har haft stort förtroende för henne och det har hon levt upp till. Vi har bara goda upplevelser av försäljningen av vårt hus. Vi har känt oss väldigt trygga med att Lovisa har gjort sitt bästa för att sälja vår fastighet.
    • Trandared
    2023-05-02 Verifierad kund
    Fantastisk mäklare som har hjälpt oss väldigt mycket.
    Kan sitt jobb väldigt bra och är en glad och trevlig person.
    • Trandared
    2023-05-02 Verifierad kund
    Har anlitat Lovisa vid flera tillfällen och är mycket nöjd. Hon är alltid anträffbar och ställer upp både som köpare och säljare. Fantastisk mäklare!
  • köpte sitt hus med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås
    • Rångedala
    2023-04-20 Verifierad kund
    Bra mäklare duktig på sitt jobb, lätt o få tag på, förklara så man förstod allt.
    Rekommenderar varmt🙂
  • köpte sitt hus med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås
    • Rångedala
    2023-04-18 Verifierad kund
    Fantastisk mäklare!
    Lätt att få kontakt med. Mycket trevlig och hjälpsam.
    Kan starkt rekommendera henne!
    2023-04-13 Verifierad kund
    Min fru Annicka Carlsson har skrivit ett omdöme om Lovisa. Det gäller för oss båda.
    Mvh Bengt Jacobsson
    2023-04-13 Verifierad kund
    Vi har mycket god erfarenhet av Lovisa som mäklare. Tack vare hennes agerande kunde vi snabbt och smidigt få köpa vår nya lägenhet. Även mötet då säljarna och vi träffades var mycket proffsigt skött. Klar och tydlig information och genomgång av alla handlingar.
    Mvh Annicka Carlsson och Bengt Jacobsson
    2023-03-30 Verifierad kund