Lovisa Forsman

Lovisa Forsman

Lovisa Forsman är mäklare på Fastighetsbyrån Borås

Lovisa Forsman har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.8. Lovisa Forsman har haft 48 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

109 omdömen om Lovisa Forsman

Sedan starten hos Reco 2022
Mirza P
Alideberg

Vi är väldigt nöjda med Lovisas hjälp vid vår bostadsaffär. Hon var lyhörd, tillgänglig och gjorde hela processen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!

Per W
Byttorp

Vi upplever att allt fungerat bra i kontakten och att hon gjort ett bra jobb. Lena och Per Widén

Christer L
Byttorp

Har haft fördelen att anlita Lovisa tidigare. Lovisa är engagerad, mycket professionell och inger förtroende. Snabb på att återkoppla och ge fortlöpande information. Personlig, väldigt trevlig och kunnig.

Ermin B
Sjöbo

Jag är otroligt nöjd med min mäklare. Hon var professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med genom hela processen. Jag kände mig trygg från start till mål, och hon var alltid tillgänglig för frågor och gav tydlig och ärlig information. Hennes driv och positiva inställning gjorde verkligen skillnad, och jag kan varmt rekommendera henne till andra. Stort tack för ett fantastiskt jobb.

Mimmi J
Sjöbo

Driftig, effektiv med ett gott bemötande!

Sanna B
Bredared

Jag är verkligen jättenöjd med Lovisa som mäklare. Från första kontakten kände jag mig trygg och väl bemött. Hon var alltid lätt att få tag på, tog sig tid att svara på mina frågor och förklarade allt på ett sätt som var lätt att förstå. Det jag uppskattade mest var hennes engagemang och att hon kändes genuint intresserad av att det skulle bli bra för mig. Hela processen kring köpet av bostaden på Inägovägen 9D kändes smidig, trots att det för mig var en stor och ibland nervös affär. Lovisa levde verkligen upp till mina förväntningar och lite till. Jag skulle absolut rekommendera henne vidare!

Fatmir M
Sålde sitt hus med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås

Hon är bäst hon hon är bäst Meklare hela Sverige

Samuel B
Sjöbo

Proffsigt bemötande som verkligen gick den extra milen för att alla parter skulle bli nöjda.

Bashar B
Sjöbo

Lovisa är duktig och hjälpsam

Omar A
Köpte sitt hus med hjälp av Lovisa Forsman en del av Fastighetsbyrån Borås
Rydboholm

Lovisa var professionell, trevlig och engagerad. Hela processen gick smidigt från start till mål. Vi kände oss trygga genom hela affären och kan varmt rekommendera Lovisa som mäklare.