Nikos Bolotis

Nikos Bolotis

Nikos Bolotis är mäklare på Fastighetsbyrån Borås

Nikos Bolotis har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Nikos Bolotis har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 189 omdömen med ett betyg på 4.8. Nikos Bolotis har haft 44 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

189 omdömen om Nikos Bolotis

Sedan starten hos Reco 2023
Angelika S
Trandared

​Vi fick ett mycket bra och professionellt bemötande av Nikos Bolotis. Våra förväntningar var att köpet skulle gå smidigt och att pappersarbetet skulle skötas korrekt, vilket mäklaren levde upp till fullt ut. Han hjälpte oss även att förhandla ner priset. Vi mycket nöjda med affären, allt kändes tryggt, tydligt och enkelt.

Wiktor S
Trandared

Otroligt bra bemötande! Hade egentligen inga förväntningar på själva mäklaren, men visningen var bra och informativ. Jag har inget att invända där. Han var väldigt hjälpsam och förstående under hela köpeprocessen, speciellt för två helt gröna köpare.

Sead H
Hulta

Att möta Nikos är en trevlig upplevelse. Han är kunnig, professionell och mycket hjälpsam. Han är lyhörd, engagerad och tar sig tid att svara på frågor på ett tydligt och tryggt sätt. Hans positiva bemötande och genuina omtanke gör att man känner sig väl omhändertagen genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Nikos.

Toni N
Trandared

Engagerad, tydlig, drivande och uppdaterade oss hela tiden under processen.

Markus W
Centrum

Bra kommunikation och tillgänglighet!

Izabella C
Sjöbo

Nikos har varit en mycket engagerad, lyhörd och professionell mäklare genom hela försäljningsprocessen. Redan från vårt första möte kände jag att jag hade valt rätt mäklare – någon som verkligen lyssnar på kundens behov och anpassar försäljningsstrategin för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag hade tidigare försökt sälja min lägenhet under en längre tid med en mäklare från en annan mäklarbyrå, men utan att känna mig nöjd med vare sig processen eller resultatet. Därefter valde jag att anlita Fastighetsbyrån och Nikos,...

Nadina T
Trandared

En väldigt duktig och professionell mäklare!

Cheryl Johanna K
Köpte sitt hus med hjälp av Nikos Bolotis en del av Fastighetsbyrån Borås
Dalsjöfors

Väl förberedd, påläst och proffsig

Gunilla C
Sålde sitt hus med hjälp av Nikos Bolotis en del av Fastighetsbyrån Borås
Dalsjöfors

Nikos är mycket kunnig och otroligt hjälpsam. Han är dessutom väldigt trevlig och inlyssnande. Jag uppskattar också att vi kan mötas väldigt naturligt och ibland även med god härlig humor.

Marcus D
Norrmalm

Trevlig och lätt att diskutera med. Flexibel med att vara tillgänglig för visningar osv på kort varsel. Inga problem vilket är precis hur man vill ha det!